![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell Inspiron 1520, poslednú noc bez akéhokoľvek varovania mojej šli všetci modrá obrazovka s writng zaplnenie obrazovky som dokázal prečítať uzavretí chrániť vás z akéhokoľvek poškodenia. Keď som zopakovala som tieto dve chyby mesages .. Dell bezdrôtovou kartou WLAN bezdrôtovej siete Zásobník Applet prestal pracovať a v samostatnej kolónke .. Vaša wifi chytač kapely konfigurácia nie je kompatibilný s vašou WLAN karty kapely konfiguráciu. Mám teraz žiadne pripojenie k internetu. Mám e mailom Dell, ale žiadna odpoveď ako doteraz a já dont chcete čakať na telefóne na odhadovaných 35 minút a tak som len dúfal, že niekto môže mať svoju predstavu, ako opraviť tento problém. Naozaj vďační za akékoľvek nápady. |
|
| |||
| |||
| Nemůžu `t ponúknuť oveľa pomôcť, ale keď som 10 trójskych koní, ktoré tu správu som mal.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Vďaka Carl, to všetko sa stalo sekúnd po McAfee varoval ma was'nt chránených a could'nt opraviť problém. Vďaka za odpoveď |
|
| |||
| |||
| Je to v pohode kamoš jednoducho radi pomôžu.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Po prvé, myslím, že sa nejedná o hardvérový problém, je to software poškodený. Po druhé, môžete nahradiť váš systém s novou verziu Win XP. Potom, aktualizovať svoje zariadení zahrnutých WLAN karty. Napokon, váš laptop sa ožít a pripájať sa k svetu. radi, ak si nádej. ![]() Pozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Can't Get bezdrôtová karta Moc práce!? | LegendaryFire | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 4.září 2009 15:10 |
| Ubuntu Linux 7.10 WLAN problém | oobrokensilence | Linux & Alternatívne OS | 3 | 4. mája 2009 08:23 |
| Bezdrôtové karty | Brennen89 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 28. január 2008 10:52 |
| WLAN problémy | fireballs169 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. januára 2008 11:43 |
| Bezdrôtové karty | antbann | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 1. novembra 2007 15:31 |
| Thread Tools | |
| |