мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Бежична УЛАН картица

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2008, 12:11
Мембер Гроуп

Default Бежична УЛАН картица

Имам Делл Инспирон 1520, прошле ноћи ван икаквог упозорења мој екран је све плаво са уритнг пуњење екран сам успео да прочитате затварање да би вас заштитили од било какву штету.
Када сам преправио сам ове две грешке месагес ..
Делл бежичних УЛАН-бежичне мреже картицу Траке Апплет је заустављен рад и у посебном пољу ..
Ваш хватач УиФи конфигурацију бенда није компатибилан са УЛАН-конфигурацију бенда картице.
Сада немају никакве везе са Интернетом. Имам Делл послат Е, али није имао одговор, као и увек и ја донт оскудица чекати на телефону за 35 мин тако процењује да је само у нади некога може имати своју идеју како да решите овај проблем.
Заиста захвалан за све идеје.
Old 30. Мар 2008, 12:14
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы схиг View Post
Имам Делл Инспирон 1520, прошле ноћи ван икаквог упозорења мој екран је све плаво са уритнг пуњење екран сам успео да прочита затварање да би вас заштитили од било какву штету.
.
Ја могу да `Т нуди вам много помоћи, али када сам имала 10 тројанаца мој` е да сам имала поруку.
Old 30. Мар 2008, 12:18
Мембер Гроуп

Хвала Карл,
све ово десило секунди после мене МцАфее упозорила сам уас'нт заштићена и цоулд'нт решили проблем.
Хвала за одговор
Old 30. Мар 2008, 12:21
Донаторска Група

То `е кул другарица само драго да Вам помогнем.
Old 26. Мар 2009, 04:15
Мембер Гроуп

Здраво,

Прво, мислим да није хардверски проблем, то је софтвер оштећени.
Друго, можете заменити свој систем са свеже верзију Уин КСП.
Затим, ажурирајте ваше уређаје укључене УЛАН-картицу.
Коначно, ваш лаптоп ће оживети и повезивање са светом.

бити срећан ако наде.

Поздрави
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цан'т Гет уирелесс картицу Превише рад? ЛегендарыФире Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 4. Јул 2009 15:10
Убунту Линукс 7,10 УЛАН проблем ооброкенсиленце Линукс ОС и алтернативна 3 4 мај 2009 08:23
Уирелесс Цард Бреннен89 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 28 јануар 2008 10:52
УЛАН проблеми фиребаллс169 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 24 јануар 2008 11:43
Бежична картица антбанн Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 1 новембар 2007 15:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц