![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл Инспирон 1520, прошле ноћи ван икаквог упозорења мој екран је све плаво са уритнг пуњење екран сам успео да прочитате затварање да би вас заштитили од било какву штету. Када сам преправио сам ове две грешке месагес .. Делл бежичних УЛАН-бежичне мреже картицу Траке Апплет је заустављен рад и у посебном пољу .. Ваш хватач УиФи конфигурацију бенда није компатибилан са УЛАН-конфигурацију бенда картице. Сада немају никакве везе са Интернетом. Имам Делл послат Е, али није имао одговор, као и увек и ја донт оскудица чекати на телефону за 35 мин тако процењује да је само у нади некога може имати своју идеју како да решите овај проблем. Заиста захвалан за све идеје. |
|
| |||
| |||
| Ја могу да `Т нуди вам много помоћи, али када сам имала 10 тројанаца мој` е да сам имала поруку.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Хвала Карл, све ово десило секунди после мене МцАфее упозорила сам уас'нт заштићена и цоулд'нт решили проблем. Хвала за одговор |
|
| |||
| |||
| То `е кул другарица само драго да Вам помогнем.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Здраво, Прво, мислим да није хардверски проблем, то је софтвер оштећени. Друго, можете заменити свој систем са свеже верзију Уин КСП. Затим, ажурирајте ваше уређаје укључене УЛАН-картицу. Коначно, ваш лаптоп ће оживети и повезивање са светом. бити срећан ако наде. ![]() Поздрави |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цан'т Гет уирелесс картицу Превише рад? | ЛегендарыФире | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 4. Јул 2009 15:10 |
| Убунту Линукс 7,10 УЛАН проблем | ооброкенсиленце | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 4 мај 2009 08:23 |
| Уирелесс Цард | Бреннен89 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 28 јануар 2008 10:52 |
| УЛАН проблеми | фиребаллс169 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 24 јануар 2008 11:43 |
| Бежична картица | антбанн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 1 новембар 2007 15:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |