![]() |
|
| |||
| |||
| Ben, dün gece bir Dell Inspiron 1520 gerekiyordu ekranımda sadece zarar sizi korumak için kapatma okumak için yönetilen ekranı doldurma writng tüm mavi gitmiş herhangi bir uyarı. Ben bu iki hata mesages var .. endekslenmifltir Dell Kablosuz WLAN kart kablosuz ağ Tablası Applet çalışmayı durdurdu ve ayrı bir kutuda .. Sizin WiFi avcısı bant yapılandırma WLAN kartı bant yapılandırma ile uyumlu değildir. Şimdi internete bağlantı vardır. Ben e Dell gönderdik ama henüz olarak cevap ve I dont telefonda yaklaşık 35 dakika beklemek istiyorum sadece biri dışında da bu sorunu çözmek için bir fikir olabilir umuduyla bende oldu. Gerçekten herhangi bir fikir için teşekkür. |
|
| |||
| |||
| Ben sana çok yardımcı, ama teklif bile olabilir Ben o `mesajı ben değil benim 10 trojan'lar had.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Carl, Tüm bu oldu saniye sonra McAfee beni uyardı Ben korunan was'nt ve sorunu çözmek could'nt. Cevabınız için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bu `harika dostum sadece yardım etmek için sevindim.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Birincisi, sanırım bir donanım sorunu, bu yazılım bozuk değil. İkincisi, XP kazanmak yeni bir sürümü ile sistem değiştirebilirsiniz. Sonra, cihazlar güncelleme WLAN kart dahil. Son olarak, dizüstü hayata tekrar gelecektir ve dünya ile bağlayın. Eğer umut mutlu olacağım. ![]() Saygılar |
![]() |
|
| Bookmarks |