![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Dell Inspiron 1520, минулої ночі з поза всяким попередження екрані пішли всі блакитні з writng заповнення екрану я тільки встиг прочитати закриття, щоб захистити вас від будь-якої шкоди. Коли я знову я отримав ці дві помилки mesages .. Dell Wireless WLAN Card бездротової мережі треї перестала працювати, і в окремому вікні .. Ваш Wi-Fi Catcher діапазонах не сумісна з вашою інформацією груп WLAN карту. У мене зараз немає з'єднання з Інтернетом. Я електронною поштою Dell, але не було відповіді як ще і я не хочу чекати на телефоні близько 35 хв так що я просто сподіваюся когось їх може є ідеї як вирішити цю проблему. Дуже вдячний за будь-які ідеї. |
|
| |||
| |||
| Я можу `T пропонуємо вам велику допомогу, але коли в мене було 10 троянів, що` S повідомленні я мав.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Завдяки Карл, Все це відбулося через кілька секунд після McAfee попередила мене, я was'nt захищені та could'nt виправити цю проблему. Спасибо за ответ |
|
| |||
| |||
| IT `S Cool Мати тільки раді допомогти.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Привіт, По-перше, я думаю, це не апаратна проблема, це програмне забезпечення пошкоджено. По-друге, ви можете замінити вашу систему за допомогою свіжої версії Win XP. Потім поновіть пристрої включений WLAN. Нарешті, ваш ноутбук, вступає в життя знову і зв'язку із зовнішнім світом. будемо раді, якщо ви сподіваєтеся. ![]() Привіт |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не можуть отримати бездротової картою теж робота!? | LegendaryFire | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 4 вересня 2009 15:10 |
| Ubuntu Linux 7.10 WLAN проблема | oobrokensilence | Linux & альтернативних ОС | 3 | 4 травня 2009 08:23 |
| Бездротові Карти | Brennen89 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 28 січня 2008 10:52 |
| WLAN проблеми | fireballs169 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 січня 2008 11:43 |
| Wireless Card | antbann | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 1 листопада 2007 15:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |