по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно

Reply

Нишка Инструменти
Old 31ви октомври 2007 година, 10:12
Член Група

Default 2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно

Как мога да разбере функционирането на компютърната пр: regersry прозорци и т.н. и като майка ми има право на компютър и си бавно, когато искам да кажа бавно го отнема около 5-8mins просто да се зареди от обувка горе някакви идеи
Old 31 октомври 2007, 10:24
Модератор Група

Default 2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно

На системния регистър на Windows е НЕ място за още по-опитни потребители, да се подправяне. Един прост щракване и там отива си система!

Има много много безплатни инструменти и методи за работа по бавен компютър, който не включва отваряне на системния регистър.

Вижте този пост Бавно компютър? Може да не е злонамерен софтуер

Old 31ви октомври 2007 година, 14:48
Член Група

Вътрешната работата ще стане ясно, с опит и четене на на-та, Дънни платки, твърди дискове, връзки и др Не бързо и лесно решение.

Много бавен компютър:

1. Опитайте дефрагментиране
2. Уверете се, че имате инсталирана антивирусна програма.
3. Инсталиране на програмата за шпионски софтуер
4. Инсталиране на Регистратура Механик програма

Пусни всичко това и трябва да има подобрение. Ако не могат да слушат ъпгрейд на процесора и паметта.
Old 1-ви ноември, 2007, 03:22
Член Група

какви програми безплатна бихте sugest?
Old 1-ви ноември, 2007, 03:48
Член Група

Spyware Доктор, PC Регистратура Механик, AVG Anti-Virus Свободен.
Old 1-ви ноември, 2007, 08:32
Модератор Група

Spyware Доктор е добро, но безплатната версия може да бъде трудно да се намерят и за допълнителен багаж той идва с ......

Регистратура Механик може да бъде малко напреднали за начинаещия потребител и не е безплатно.
Да не препоръча нещо, което е лесно да се обърквам нещо на някой компютър.

CCleaner
Spybot S & D
SuperAntiSpyware
Avast!
SpywareBlaster

Всички свободни, всички каса.

Тези две теми са всички свободни надеждни програми, за да ви опази и работи бързо.

Съхраняване Yourself Сейф в интернет

Бавно компютър? Може да не е злонамерен софтуер

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. bryan123 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 25-ти август, 2009 10:40
Не Virus, бавен задника COMP? ruffryder2k7 Общи Софтуер Чат 4 1-во Jul 2008 10:13
Най-лошите неща, за да забави системата ви във вашето мнение? SophieCella Общи Софтуер Чат 18 15 Юни 2008 04:59
Нови Comp върви бавно Pitbull69 Процесори, дънни платки & RAM 10 9 февруари 2008 20:17
Моят нов COMP вървят бавно бел Windows операционни системи 2 3 Feb 2008 21:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc