kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

2 dolgok hogyan tudom megérteni a működését a számítógépet. Van egy másik kötelező a lassú

Reply

Téma eszközök
Old Október 31, 2007, 10:12
Csoport tagja

Default 2 dolgok hogyan tudom megérteni a működését a számítógépet. Van egy másik kötelező a lassú

Hogyan lehet megérteni a működését egy számítógépes ex: Windows regersry stb én anyai gondoskodás joga van a számítógéphez és a lassú, ha úgy értem, hogy lassan kb 5-8mins csak az a teher boot fel ötletek
Old Október 31 2007, 10:24
Moderátor Csoport

Default 2 dolgok hogyan tudom megérteni a működését a számítógépet. Van egy másik kötelező a lassú

A Windows Registry van NEM a hely még a tapasztalt felhasználók számára manipulálása. Egy kattintás, és ott megy el a rendszer!

Sok sok ingyenes eszközöket és módszereket, hogy a lassú gép, amelyek nem járnak megnyitása foglalkozik.

Lásd ezt a hozzászólást Lassú gép? Lehet, hogy nem Malware

Old Október 31, 2007, 14:48
Csoport tagja

A belső működésének csak akkor válik láthatóvá a tapasztalat és az olvasás fel Processzorok, alaplapok, merevlemezek, kapcsolatok stb Nincs gyors és egyszerű megoldás.

Egy nagyon lassú számítógépet:

1. Próbálja töredezettségmentesítésével
2. Győződjön meg róla, hogy van egy anti-vírus program telepítve.
3. Spyware program telepítése
4. Telepítse a Registry Mechanic program

Fuss az összes ilyen, és ki kell javítani. Ha nem május szívleljék frissíteni a CPU és a memória.
Old November 1, 2007, 03:22
Csoport tagja

milyen programok freeware sugest ugye?
Old November 1, 2007, 03:48
Csoport tagja

Spyware Doctor, PC Registry Mechanic, AVG Anti-Virus Free.
Old November 1, 2007, 08:32
Moderátor Csoport

Spyware Doctor is jó, de az ingyenes változat is nehéz találni, és a további poggyászok jön a ......

Registry Mechanic lehet egy kicsit fejlettebb a kezdő felhasználó, és nem szabad.
Lets nem javasoljuk, hogy bármi is könnyen elront valamit someones számítógépet.

CCleaner
Spybot S & D
SuperAntiSpyware
Avast!
SpywareBlaster

Minden ingyenes, minden biztonságos.

Ezt a két szálat minden szabad megbízható programok tartsa meg a biztonságos és gyors futó.

Maradjunk Yourself Biztos a világhálón

Lassú gép? Lehet, hogy nem Malware

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. bryan123 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Augusztus 25, 2009 10:40
Nem vírus, Lassú szamár kötelező? ruffryder2k7 General Chat szoftver 4 1. július 2008 10:13
A legrosszabb dolog, hogy lassítják a rendszert az Ön véleménye? SophieCella General Chat szoftver 18 15. június 2008 04:59
Új Comp lassan megy Pitbull69 Processzorok, alaplapok és RAM 10 9. február 2008 20:17
Az új kötelező futás lassan ásó A Windows operációs rendszerek 2 3. február 2008 21:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.