![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כיצד אני מבין את אופן הפעולה של מחשב לשעבר: חלונות וכו regersry והמשפט האמהות שלי יש מחשב איטי שלה כאשר אני מתכוון איטי זה לוקח בערך 5-8mins רק כדי לטעון מתא המטען את כל הרעיונות |
|
| |||
| |||
| הרישום הוא Windows לא מקום גם עבור משתמשים מנוסים להיות מתעסק. לחץ על אחד פשוט הולך שם במערכת שלך! ישנם כלים רבים רבים חופשית שיטות לעבוד על המחשב איטי שאינן מערבות פתיחת הרישום. הצג הודעה זו המחשב איטי? ייתכן שהוא לא היה Malware |
|
| |||
| |||
| פתרון הפעולה הפנימי רק יתגלו עם ניסיון לקרוא על מעבדים, לוחות אם, כוננים קשיחים, חיבורים וכו 'לא מהיר וקל. מחשב איטי מאוד: 1. נסה איחוי 2. ודא שיש לך אנטי וירוס מותקן. 3. התקנת תוכנות ריגול התוכנית 4. התקן הרישום לתוכנית Mechanic להפעיל את כל אלה ולא צריך להיות שיפור. אם לא לשים לב כדי לשדרג את המעבד והזיכרון. |
|
| |||
| |||
| מה תוכניות freeware היית sugest? |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor, PC Registry Mechanic, AVG Free אנטי וירוס. |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor הוא טוב אבל בגרסת החינם יכול להיות קשה למצוא את המטען הנוסף שזה מגיע עם ...... Registry Mechanic יכול להיות קצת מתקדמים עבור המשתמש טירון ולא בחינם. לא מאפשר להמליץ דבר קל לקלקל משהו במחשב someones. CCleaner Spybot S & D SuperAntiSpyware Avast! SpywareBlaster הכל בחינם, כל בטוח. אלה שני האשכולות יש את כל התוכניות ללא תשלום אמינה לשמור אותך בטוח לרוץ מהר. לשמור על עצמך בטוח באינטרנט המחשב איטי? ייתכן שהוא לא היה Malware |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| לא וירוס, איטי comp התחת? | ruffryder2k7 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | ב -1 ליולי 2008 10:13 |
| הדברים הגרועים ביותר על מנת להאט את המערכת את דעתך? | SophieCella | כללי תוכנות צ 'אט | 18 | ה -15 בחודש יוני 2008 04:59 |
| חדש comp הולך לאט | Pitbull69 | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 9th פברואר 2008 20:17 |
| החדש שלי, comp פועל לאט | יעה | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 3rd פברואר 2008 21:43 |
| שרשרת כלים | |
| |