mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 31, 2007, 10:12
Narys

Default 2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai

Kaip man suprasti, kad kompiuteris ex darbu: Windows regersry ir tt ir mano Motininė rūpestis teisė turi kompiuterį ir jo lėtai, kai aš tai lėtai, tai trunka apie 5-8mins tik kroviniui įkrauti kokių nors idėjų
Old Spalis 31, 2007, 10:24
Moderatorius Grupė

Default 2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai

Windows kanceliarija NĖRA net patyrusiems naudotojams vieta yra klastotės. Viena paprasta, paspauskite ir ten vyksta jūsų sistemoje!

Yra daug daug nemokamų priemonių ir būdų dirbti lėto kompiuterio, nereikia atidaryti registrą.

Žr pranešimą Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų

Old Spalis 31, 2007, 14:48
Narys

Vidinis darbu bus tik tapo aišku, turintis patirties ir skaityti ant CPU, Pagrindinės plokštės, kietieji diskai, jungtys ir tt Ne paprastas ir greitas sprendimas.

Lėtai kompiuteryje:

1. Gauta defragmentowanie
2. Įsitikinkite, kad turite antivirusinę programą įdiegti.
3. Įdiekite šnipinėjimo programa
4. Install Registry Mechanic programa

Vykdyti visus šiuos ir turėtų būti pagerinti. Jei ne, gali klausytis atnaujinti procesorius ir atmintis.
Old Lapkritis 1, 2007, 03:22
Narys

Kokios programos freeware norėtumėte sugest?
Old Lapkritis 1, 2007, 03:48
Narys

Spyware Doctor, PC Registry Mechanic, AVG Anti-virus.
Old Lapkritis 1, 2007, 08:32
Moderatorius Grupė

Spyware Doctor yra geras, bet nemokama versija gali būti sunku rasti ir papildomą bagažo ji ateina su ......

Registry Mechanic gali būti šiek tiek į priekį pasistūmėjo pradedantysis vartotojas, o ne nemokamas.
Lets nerekomenduoja nieko, kad būtų lengva pakrikdyti kažkas kažkam kompiuterio.

CCleaner
Spybot-S & D
SuperAntiSpyware
Avast!
SpywareBlaster

All free, visi saugus.

Šios dvi temas visi kainuoja patikimos programos, norint išlaikyti saugią ir veikti greitai.

Išlaikyti Yourself saugiam internete

Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.