![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu saprast no datora ex darbos: logus regersry utt, un mans mothering tiesībās ir dators un tā lēni, kad es domāju lēni tas aizņem apmēram 5-8mins tikai slodzes no boot up any ideas |
|
| |||
| |||
| Windows Registry tiek NAV pat pieredzējušiem lietotājiem vieta būt bojāšana. Vienu vienkāršu klikšķi un tur iet savu sistēmu! Ir daudz daudz bezmaksas rīkus un metodes, lai strādātu pie lēna datora, kas neatver reģistrā. Skatiet šo pastu Lēns dators? To nedrīkst Malware |
|
| |||
| |||
| Iekšējām darbībām būs jūtami tikai ar pieredzi un lasīšanas līdzi CPU, Pamatplates, Cietie diski, savienojumi uc No ātru un vieglu risinājumu. Ļoti lēns dators: 1. Try defragmentēšana 2. Pārliecinieties, ka jums ir anti-vīrusu programma uzstādīta. 3. Instalējiet spiegprogrammatūras programma 4. Install Registry Mechanic programma Darboties visu šo un ir jābūt uzlabojums. Ja ne, var pievērst uzmanību, lai uzlabotu CPU un atmiņas. |
|
| |||
| |||
| kādas programmas freeware jūs sugest? |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor, PC Registry Mechanic, AVG Free antivīrusu. |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor ir labs, bet bezmaksas versija, var būt grūti atrast un papildu bagāžas tas nāk ar ...... Registry Mechanic var nedaudz uzlaboti, nepieredzējušiem lietotājiem, un tas nav bez maksas. Lets nevar ieteikt kaut ko, kas ir viegli izjaukt kaut ko par kādu datoru. CCleaner Spybot S & D SuperAntiSpyware Avast! SpywareBlaster Viss ir bez maksas, visi droši. Šie divi pavedieni visi bez ticamas programmām aizsargās Jūs un darbojas ātri. Turot Yourself Safe On Web Lēns dators? To nedrīkst Malware |
![]() |
|
| Bookmarks |