rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

2 Rzeczy Jak rozumiem działania mojego komputera. Mam inny komp w powolnym

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 października 2007, 10:12
Członek grupy

Default 2 Rzeczy Jak rozumiem działania mojego komputera. Mam inny komp w powolnym

Jak zrozumieć działanie komputera np: Windows regersry itp i moje prawa matkowanie ma komputer i jego powolny, kiedy mam na myśli powoli zajmuje to około 5-8mins tylko obciążenie od rozruchu jakieś pomysły
Old 31. października 2007, 10:24
Moderator grupy

Default 2 Rzeczy Jak rozumiem działania mojego komputera. Mam inny komp w powolnym

Rejestr systemu Windows jest NIE miejsce nawet dla doświadczonych użytkowników do sfałszowania. Jednym kliknięciem i nie idzie swój system!

Istnieje wiele wiele bezpłatnych narzędzi i metod pracy na wolnym komputerze, które nie dotyczą otwarcia rejestru.

Zobacz ten post Slow komputer? Nie może być Malware

Old 31 października 2007, 14:48
Członek grupy

Wewnętrzne funkcjonowanie będzie widoczna dopiero z doświadczeniem i czytania się na procesory, płyty główne, dyski twarde, gniazda itp. Nie szybkie i łatwe rozwiązanie.

Bardzo powolny komputer:

1. Spróbuj defragmentacji
2. Sprawdź, czy masz zainstalowany program anty-virus.
3. Zainstaluj spyware program
4. Zainstaluj program Registry Mechanic

Uruchom wszystkie te i nie powinno być poprawa. Jeśli nie mogą uważać uaktualnienia procesora i pamięci.
Old 1 listopada 2007, 03:22
Członek grupy

jakie programy freeware chcesz sugest?
Old 1 listopada 2007, 03:48
Członek grupy

Spyware Doctor, PC Registry Mechanic, AVG Anti-Virus Free.
Old 1 listopada 2007, 08:32
Moderator grupy

Spyware Doctor jest dobry, ale w wersji darmowej może być trudno jest znaleźć dodatkowe bagażu pochodzi z ......

Registry Mechanic może być bardzo zaawansowane dla początkującego i nie jest wolna.
Pozwala nie polecam niczego, co jest łatwe do pomieszać coś na komputerze someones.

CCleaner
Spybot S & D
SuperAntiSpyware
Avast!
SpywareBlaster

Wszystkie wolne, wszystkie są bezpieczne.

Te dwa wątki wszystkie wolne niezawodne programy w zachowaniu bezpieczeństwa i działa szybko.

Prowadzenie Yourself Bezpieczny w sieci

Slow komputer? Nie może być Malware

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.