мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

2 Ствари Како разумем деловању моје рачунар. Имам још један цомп спор в

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Сеп 2007, 10:12
Мембер Гроуп

Default 2 Ствари Како разумем деловању моје рачунар. Имам још један цомп спор в

Како ја разумем рад на рачунару екс: прозори регерсры итд Неговање и моје право има рачунар и када споро споро Мислим да траје око 5-8минс само да се учита из покрене било које идеје
Old 31. октобар 2007, 10:24
Модератор / ица групе

Уиндоус Регистры је НЕ чак и место за искусне кориснике да се плести са. Један једноставан клик и ту иде систем!

Постоје многе многе бесплатне алатке и методе за рад на рачунару спор који се не односе отварања регистратора.

Погледајте овај пост Цомпутер Споро? То не може бити заштита од злонамерних програма

Old 31. Сеп 2007, 14:48
Мембер Гроуп

Унутрашњи ће само постати очигледно са искуством и читање на горе процесора, матичне плоче, хард дискови, конекције итд Нема брзо и једноставно решење.

Веома спор компјутер:

1. Пробајте дефрагментације
2. Уверите се да имате антивирусни програм инсталиран.
3. Инсталирај Спыуаре програма
4. Инсталирање програма Механички регистар

Покрените све ове и треба да постоји напредак. Ако се не може обазирати на надоградњу процесора и меморије.
Old 1. Мар 2007, 03:22
Мембер Гроуп

шта би ти програми бесплатан сугест?
Old 1. Мар 2007, 03:48
Мембер Гроуп

Спыуаре доктор, ПЦ-регистар Механички, Бесплатне податке АВГ Анти-Вирус.
Old 1. Мар 2007, 08:32
Модератор / ица групе

Спыуаре доктор је добар, али бесплатна верзија може бити тешко пронаћи и додатни пртљаг долази са ......

Механички регистра може бити мало за напредне искушеник корисника и није бесплатан.
Омогућава не препоручујем ништа што се лако рашчерупати нешто на рачунару сомеонес.

ЦЦлеанер
Спыбот С & Д
СуперАнтиСпыуаре
Аваст!
СпыуареБластер

Све бесплатно, све сигурне.

Ове две теме имају све бесплатно поуздане програме да би сте безбедно и брзо ради.

Имајући Ыоурселф Сеф на Уебу

Цомпутер Споро? То не може бити заштита од злонамерних програма

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. брыан123 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 Авг 2009 10:40
Нема вируса, слоу магаричину цомп? руффрыдер2к7 Уопштено Софтуаре Цхат 4 1. јула 2008 10:13
Најгоре ствари које успоравају ваш систем у вашем мишљењу? СопхиеЦелла Уопштено Софтуаре Цхат 18 15. јуна 2008 04:59
Нови цомп иде споро Питбулл69 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 10 9 фебруар 2008 20:17
Мој нови цомп спор покренут асова Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3 фебруар 2008 21:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц