менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

2 Things Як зрозуміти роботу мого комп'ютера. У мене є інший Comp в повільному

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 жовтня 2007, 10:12
Член групи

Default 2 Things Як зрозуміти роботу мого комп'ютера. У мене є інший Comp в повільному

Як я розумію, роботою комп'ютера EX: Windows regersry і т.д., і мої материнські права має комп'ютер і його повільне, коли я маю на увазі повільне вона займає близько 5-8mins тільки для завантаження з завантажувального будь-які ідеї
Old 31 жовтня 2007, 10:24
Модератор групи

Default 2 Things Як зрозуміти роботу мого комп'ютера. У мене є інший Comp в повільному

Реєстр Windows є НЕ місце навіть для досвідчених користувачів бути підробка. Одним клацанням мишки і там йде вашої системи!

Є багато багато вільних засобів і методів для роботи на повільних комп'ютерів, які не пов'язані відкриття реєстру.

Див цей пост Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм

Old 31 жовтня 2007, 14:48
Член групи

Внутрішню роботу тільки тоді стане очевидним, що володіють досвідом і до читання на процесори, системні плати, жорсткі диски, з'єднань і т.д. Ні швидкого і простого рішення.

Дуже повільний комп'ютер:

1. Спробуйте дефрагментувати
2. Переконайтеся, що антивірусна програма встановлена.
3. Встановити шпигунських програм
4. Встановіть програму Registry Mechanic

Виконати всі це і має бути поліпшення. Якщо не прислухатися до підвищення процесора і пам'яті.
Old 1 листопада 2007, 03:22
Член групи

які програми Freeware б ви sugest?
Old 1 листопада 2007, 03:48
Член групи

Spyware Doctor, Registry Mechanic ПК, AVG Free Anti-Virus.
Old 1 листопада 2007, 08:32
Модератор групи

Spyware Doctor гарний, але безкоштовна версія може бути важко знайти і додатковий багаж вона приходить з ......

Registry Mechanic може бути трохи прогресивним для починаючого користувача і не є безкоштовним.
Давайте не рекомендую все, що легко псувати що-то кому-то на комп'ютері.

CCleaner
Spybot S & D
SuperAntiSpyware
Avast!
SpywareBlaster

Все безкоштовно, все безпечно.

Ці дві теми є весь вільний надійних програм тримати вас працює безпечно і швидко.

Ведення найбезпечнішим в Web

Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Ні вірусу, Повільно Comp дупу? ruffryder2k7 General Software чат 4 1 липня 2008 10:13
Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? SophieCella General Software чат 18 15 червня 2008 04:59
Нові Comp йде повільними Pitbull69 Процесори, материнські плати RAM & 10 9 лютого 2008 20:17
Мій новий Comp працює повільно, Лопата Операційні системи Windows 2 3 лютого 2008 21:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.