![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я розумію, роботою комп'ютера EX: Windows regersry і т.д., і мої материнські права має комп'ютер і його повільне, коли я маю на увазі повільне вона займає близько 5-8mins тільки для завантаження з завантажувального будь-які ідеї |
|
| |||
| |||
| Реєстр Windows є НЕ місце навіть для досвідчених користувачів бути підробка. Одним клацанням мишки і там йде вашої системи! Є багато багато вільних засобів і методів для роботи на повільних комп'ютерів, які не пов'язані відкриття реєстру. Див цей пост Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм |
|
| |||
| |||
| Внутрішню роботу тільки тоді стане очевидним, що володіють досвідом і до читання на процесори, системні плати, жорсткі диски, з'єднань і т.д. Ні швидкого і простого рішення. Дуже повільний комп'ютер: 1. Спробуйте дефрагментувати 2. Переконайтеся, що антивірусна програма встановлена. 3. Встановити шпигунських програм 4. Встановіть програму Registry Mechanic Виконати всі це і має бути поліпшення. Якщо не прислухатися до підвищення процесора і пам'яті. |
|
| |||
| |||
| які програми Freeware б ви sugest? |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor, Registry Mechanic ПК, AVG Free Anti-Virus. |
|
| |||
| |||
| Spyware Doctor гарний, але безкоштовна версія може бути важко знайти і додатковий багаж вона приходить з ...... Registry Mechanic може бути трохи прогресивним для починаючого користувача і не є безкоштовним. Давайте не рекомендую все, що легко псувати що-то кому-то на комп'ютері. CCleaner Spybot S & D SuperAntiSpyware Avast! SpywareBlaster Все безкоштовно, все безпечно. Ці дві теми є весь вільний надійних програм тримати вас працює безпечно і швидко. Ведення найбезпечнішим в Web Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Ні вірусу, Повільно Comp дупу? | ruffryder2k7 | General Software чат | 4 | 1 липня 2008 10:13 |
| Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? | SophieCella | General Software чат | 18 | 15 червня 2008 04:59 |
| Нові Comp йде повільними | Pitbull69 | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 9 лютого 2008 20:17 |
| Мій новий Comp працює повільно, | Лопата | Операційні системи Windows | 2 | 3 лютого 2008 21:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |