![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já jsem na pevném disku, které se systémem Windows XP. Ale původní disk již Windows XP. Je boty se v pohodě, do Windows chci, ale zbavit se jednoho z Windows, mohu jen jej odstranit? Nebo to mám udělat něco speciálního? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí zformátovat disk není používán pokud chcete, aby ji v čistotě.
| |||
| |||
| Ok, díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! | xactly | Obecné Software Chat | 7 | 15.listopadu 2009 15:33 |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Thread Nástroje | |
| |