![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз просто наскоро закупен лаптоп - HP HDX X16-1000EN, спецификациите са preatty почти едни и същи във всички модели, само няколко неща, които се различават (скорост, твърд диск капацитет). тук са основните спецификации: ![]() Имах преди стационарен компютър с Windows XP. Този компютър е наистина побъркани и бебешка количка. Аз се насладите на изпълненията на новия ми компютър, но! В изглед ми шофиране NUTS! Това е наистина laggy, бъги, и, ами, това е просто много по-бавно от XP. Аз сте търсили в Интернет и в този форум, но аз was'nt в състояние да намери отговор на това: Има ли голяма разлика между XP 64 и Vista 64? Dual-Core и 64 късче е нещо ново за мен, аз никога не са имали компютър с такива размери. Както разбирам малко 64 операционна система е там, за да използват всички овена и всички други неща, за да стартирате компютъра в пълния си. Така ми беше казано, ако аз трябваше да преминат към XP, ще ми овен "понижаване" и аз няма да се използва лаптопа си "компютър" в пълния си потенциал, и аз съм наистина искам, имам нужда от цялата мощ мога да получа ! Така Ако трябваше да превключите от изглед 64 късче към XP 64 бр би "понижи категорията на лаптопа си? и няма да бъде в пълния си потенциал? Аз наистина не харесвам всички блясък и очарование на изглед, Im вида на човек, който изключва всички визуални ефекти и всичко, докато си просто черно и бяло, за подобряване на работата, но Чувал съм, че с 64 компютъра малко той действително ще стане по-лошо?! Аз наистина биха искали да се върнете към XP, докато използвате лаптопа си "пълен потенциал компютри! Благодаря, Джон Blynas |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с вас, какво точка във всички наперен gimicks на Vista?! Във всеки случай, ако трябва да се придържаме към един О 64bit / S, IM тъжно да препоръча изглед, като XP 64bit е болка за водачите, както и панаир късче на софтуер isn't съвместими с нея! Неприятна работа. Въпреки това, ако ви се налага да преминат към XP 32bit, можете да забележите увеличаване на ефективността, тъй като тя не е толкова луксозен, че отнема по-малко ресурси, за да тичам, само ще се хващам, че не биха могли да използват пълния си 4GB на Овен, тя ще бъде ограничен до около 3gb, варира от система към система. Въпреки това, аз много се съмнявам някога ще се нуждаете от 3gb, така че това shouldn't е въпрос! да отговори на оригиналния въпрос, да XP 64bit не би ограничило на вашата система, при условие че са налични драйвери за вашия лаптоп за XP 64bit, които те често не са. Бих гледам в това първо. Както казах по-горе, аз лично би просто използвайте XP 32bit, като единствено забележим граница ще бъде загуба на RAM, но аз много се съмнявам, че ще бъде проблем. EDIT, съжалявам, че wasn't много ясно, попитайте дали си уверен в това Ive пуснати! (I разхождам :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 е боклук наистина, Изглед е добра OS Просто изключете всички бонбони на очите на разстояние Това е, което мина прилича на моя лаптоп ![]() Бих казал, основната причина вашия нов лаптоп е бавен е така, защото на всички bloatware е пакет с
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| XP е мъртъв ръгам с вилица в него. Vista е най-бързо да бъде мъртъв, когато Win7 излиза. Като казвам това, Изглед ударите на вратите на разстояние от XP. Да, има малко по кривата на обучение, но това не е стръмен. По дяволите, аз съм стар, аз бях през MSDOS базирани системи за Win 3.11, Win 98, XP и сега Vista. Животът е промяна. Промяна с него или обхождане по скалата хаха. BTW ли да използвам Vista64 и го обичам. Имам 8GB на Овен, така имах нужда от 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм с Буба, Изглед си струва. Аз съм повече от един ъпгрейд на хардуера за да мога да тичам Изглед удобно, аз не виждам смисъл да има нещо (в случай THS Vista) и да не го използва в пълна (в този случай като Ал окото бонбони включен ) Отиди чрез премахване на програми и ясно на всички глупости те продават с него. Няма никакъв начин не трябва да бъде по-бавен от стария си ядро единния x86 PC ... Водачите са huuge въпрос за XP64. Аз съм я изпълняват на този компютър в момента, до утре, когато Win7 RC е освободен за изтегляне .. И аз трябва да кажа, 95% от моите програми са инсталирани в WOW64 секция, построена през емулатор, който ви позволява да използвате x86 базирани приложения и драйвери. Едва ли всичко е достъпно за XP на x64 .. без да го unpackaging себе си и да правиш товар от досадни неща с всичко това, аз занимава с ITunes, но повярвайте ми това не струва да го прави с всяка една програма, която искате да използвате в x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашия лаптоп е по-добре от компютъра си. Няма нищо по-laggy или бъги за него. Ако желаете ново начало го избършете и инсталирате x64 7.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за всички Replys! Те са наистина ми помогна да се реши. Аз мисля, че ще се придържаме към изглед за малко, Atleast до крайната версия на Windows 7 излиза ![]() Цитат:
Цитат:
Отново, благодаря на всички за обратна връзка! Джон |
|
| |||
| |||
| Повечето от нещата, които HP инсталира никога няма да използвате, просто се уверете, че Dont отстранете всички драйвери! почти всички неща като CD горене например, можете да получите безплатен софтуер в мрежата, че е това два пъти по-добре и doesn't бавно машината ви се! тичане неща като CCleaner и asuslogics диск измамвам също да помогне, ако си притеснен за скорост, но Ive имам малко на темата тук! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед Добре дошъл Център - Vista Влезте замръзва | джунглата-bhoy | Windows операционни системи | 7 | 21 Юни 2009 13:47 |
| Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25 май 2009 г. 08:58 |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |