по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

64 късче изглед VS XP 64 Bit

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти май 2009 г, 07:52
Новите държави Група

Default 64 късче изглед VS XP 64 Bit

Привет,

Аз просто наскоро закупен лаптоп - HP HDX X16-1000EN, спецификациите са preatty почти едни и същи във всички модели, само няколко неща, които се различават (скорост, твърд диск капацитет).

тук са основните спецификации:

Имах преди стационарен компютър с Windows XP. Този компютър е наистина побъркани и бебешка количка.

Аз се насладите на изпълненията на новия ми компютър, но! В изглед ми шофиране NUTS! Това е наистина laggy, бъги, и, ами, това е просто много по-бавно от XP.

Аз сте търсили в Интернет и в този форум, но аз was'nt в състояние да намери отговор на това: Има ли голяма разлика между XP 64 и Vista 64?

Dual-Core и 64 късче е нещо ново за мен, аз никога не са имали компютър с такива размери.

Както разбирам малко 64 операционна система е там, за да използват всички овена и всички други неща, за да стартирате компютъра в пълния си. Така ми беше казано, ако аз трябваше да преминат към XP, ще ми овен "понижаване" и аз няма да се използва лаптопа си "компютър" в пълния си потенциал, и аз съм наистина искам, имам нужда от цялата мощ мога да получа !

Така Ако трябваше да превключите от изглед 64 късче към XP 64 бр би "понижи категорията на лаптопа си? и няма да бъде в пълния си потенциал?

Аз наистина не харесвам всички блясък и очарование на изглед, Im вида на човек, който изключва всички визуални ефекти и всичко, докато си просто черно и бяло, за подобряване на работата, но Чувал съм, че с 64 компютъра малко той действително ще стане по-лошо?!

Аз наистина биха искали да се върнете към XP, докато използвате лаптопа си "пълен потенциал компютри!

Благодаря,

Джон Blynas
Old 3-ти май 2009 г, 13:47
Член Група

Съгласен съм с вас, какво точка във всички наперен gimicks на Vista?!
Във всеки случай, ако трябва да се придържаме към един О 64bit / S, IM тъжно да препоръча изглед, като XP 64bit е болка за водачите, както и панаир късче на софтуер isn't съвместими с нея! Неприятна работа.
Въпреки това, ако ви се налага да преминат към XP 32bit, можете да забележите увеличаване на ефективността, тъй като тя не е толкова луксозен, че отнема по-малко ресурси, за да тичам, само ще се хващам, че не биха могли да използват пълния си 4GB на Овен, тя ще бъде ограничен до около 3gb, варира от система към система. Въпреки това, аз много се съмнявам някога ще се нуждаете от 3gb, така че това shouldn't е въпрос!

да отговори на оригиналния въпрос, да XP 64bit не би ограничило на вашата система, при условие че са налични драйвери за вашия лаптоп за XP 64bit, които те често не са. Бих гледам в това първо.

Както казах по-горе, аз лично би просто използвайте XP 32bit, като единствено забележим граница ще бъде загуба на RAM, но аз много се съмнявам, че ще бъде проблем.

EDIT, съжалявам, че wasn't много ясно, попитайте дали си уверен в това Ive пуснати! (I разхождам :-()
Old 3-ти май 2009 г, 13:47
Модератор Група

X64 е боклук наистина, Изглед е добра OS Просто изключете всички бонбони на очите на разстояние
Това е, което мина прилича на моя лаптоп

Бих казал, основната причина вашия нов лаптоп е бавен е така, защото на всички bloatware е пакет с

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 3-ти май 2009 г, 14:08
Номер на групата

XP е мъртъв ръгам с вилица в него. Vista е най-бързо да бъде мъртъв, когато Win7 излиза. Като казвам това, Изглед ударите на вратите на разстояние от XP. Да, има малко по кривата на обучение, но това не е стръмен. По дяволите, аз съм стар, аз бях през MSDOS базирани системи за Win 3.11, Win 98, XP и сега Vista. Животът е промяна. Промяна с него или обхождане по скалата хаха.

BTW ли да използвам Vista64 и го обичам. Имам 8GB на Овен, така имах нужда от 64.
Old 4-ти май 2009 година, 02:25 часа
Номер на групата

Аз съм с Буба, Изглед си струва.

Аз съм повече от един ъпгрейд на хардуера за да мога да тичам Изглед удобно, аз не виждам смисъл да има нещо (в случай THS Vista) и да не го използва в пълна (в този случай като Ал окото бонбони включен )

Отиди чрез премахване на програми и ясно на всички глупости те продават с него.

Няма никакъв начин не трябва да бъде по-бавен от стария си ядро единния x86 PC ...

Водачите са huuge въпрос за XP64. Аз съм я изпълняват на този компютър в момента, до утре, когато Win7 RC е освободен за изтегляне ..

И аз трябва да кажа, 95% от моите програми са инсталирани в WOW64 секция, построена през емулатор, който ви позволява да използвате x86 базирани приложения и драйвери.

Едва ли всичко е достъпно за XP на x64 .. без да го unpackaging себе си и да правиш товар от досадни неща с всичко това, аз занимава с ITunes, но повярвайте ми това не струва да го прави с всяка една програма, която искате да използвате в x64.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 4-ти май 2009 година, 04:15 часа
Номер на групата

Вашия лаптоп е по-добре от компютъра си. Няма нищо по-laggy или бъги за него. Ако желаете ново начало го избършете и инсталирате x64 7.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 4-ти май 2009 година, 14:22
Новите държави Група

Благодаря за всички Replys! Те са наистина ми помогна да се реши. Аз мисля, че ще се придържаме към изглед за малко, Atleast до крайната версия на Windows 7 излиза

Цитат:
Бих казал, основната причина вашия нов лаптоп е бавен е така, защото на всички bloatware е пакет с
Цитат:
Отиди чрез премахване на програми и ясно на всички глупости те продават с него.
Аз това би могло да е така, аз имам купища HP инсталирани приложения, аз все пак те са необходими за Роми лаптопа си компютър, но предполагам, болен премахнете всички ги, и ги замени с такива като Nero.

Отново, благодаря на всички за обратна връзка!

Джон
Old 5-ти май 2009, 12:49
Член Група

Повечето от нещата, които HP инсталира никога няма да използвате, просто се уверете, че Dont отстранете всички драйвери! почти всички неща като CD горене например, можете да получите безплатен софтуер в мрежата, че е това два пъти по-добре и doesn't бавно машината ви се!
тичане неща като CCleaner и asuslogics диск измамвам също да помогне, ако си притеснен за скорост, но Ive имам малко на темата тук!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изглед Добре дошъл Център - Vista Влезте замръзва джунглата-bhoy Windows операционни системи 7 21 Юни 2009 13:47
Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? Theresonly1 Windows операционни системи 3 25 май 2009 г. 08:58
Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия Черна магия Linux & Алтернативни OS 1 27 Март 2009 15:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc