![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nedávno jsem koupil notebook - HP HDX X16-1000EN, specifikace preatty jsou téměř stejné ve všech modelech, jen málo věcí se liší (rychlost, kapacita pevného disku). Zde jsou hlavní specifikace: ![]() Měl jsem před stacionárních PC s Windows XP. PC, které bylo opravdu neuspořádaný a nespolehlivé. Baví mě výkon mého nového počítače, VUT! Vista je hnací mne NUTS! Je opravdu laggy, buggy, a dobře, je to prostě mnohem pomalejší, než XP. Mám Hledaný webu a toto fórum, ale i was'nt schopen najít odpověď na následující: Existuje velký rozdíl mezi XP 64 a Vista 64? Dvě jádra a 64 bit je nová věc, pro mě, jsem nikdy neměl počítač s takových rozměrů. Jak rozumět i 64 bitový operační systém je zde proto, aby využití všech ram a všech ostatních věcí, které běží na počítači na svém plném rozsahu. Tak jsem řekl, když jsem byla pro zmenu na xp, můj ram by 'downgrade' a já jsem nechtěl být pomocí mého notebooku 'PC' na svého plného potenciálu, a vlastně i dont want to, že i potřeba všechny síly i se může dostat ! Tak Kdybych přejít z Vista 64 bit na 64 xp by můj notebook 'ks' downgrade? a že by nemělo být na svůj plný potenciál? Moc se mi nelíbí všem záře a půvab na vista, im typ člověka, který vypne všechna vizualizací a vše, až jeho prostě černá a bílá, s cílem zlepšit výkon, ale Slyšel jsem, že se 64 bitové počítače, bude ve skutečnosti je horší? Já bych opravdu chtěla vrátit zpět k xp, zatímco pomocí mého notebooku 'ks plného potenciálu! Děkujeme vám, John Blynas |
|
| |||
| |||
| Souhlasím s vámi, co je na místě ve všech honosné gimicks na Vista? Mimochodem, když se musí držet na 64bit O / S, im sad doporučit Vista, XP 64bit jako je bolest pro řidiče, a spravedlivý kousek software isnt kompatibilní s ní! Grrr. Nicméně, pokud jste byli na přechod na XP 32bit byste zaznamenat zvýšení výkonu, protože není tak vymyšlené, že bere méně zdrojů běžet pouze remcat, že by jste nemohli použít své celé 4 GB RAM, bude omezena na asi 3gb, se liší systém od systému. však i velmi mnoho pochyb o tom, kdy budete muset ještě 3 GB, takže to shouldn't být problém! odpovědět na původní otázku, ano XP 64bit nebude váš limit systému, který zajišťuje, že řidiči jsou k dispozici pro váš notebook pro XP 64bit, které často nejsou. Já bych se tomuto první. Jak už jsem uvedl výše, bych osobně stačí použít XP 32bit, neboť pouze citelné omezení budou ztráty ram, ale i velmi pochybuji, že bude problém. EDIT, sorry, že wasn't velmi jasné, zeptejte se, zda váš jisti co IVE dát! (i toulka :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 je opravdu nesmysl, Vista je dobrý OS právě naopak všechny oči kandysu vypnutí To je to, co moje vypadá na mém notebooku ![]() Řekl bych, že hlavním důvodem vašeho nového notebooku je pomalý, protože je ze všech bloatware bylo spojení s
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| XP je mrtvý držet vidličku v něm. Vista je brzy být mrtvý, když Win7 vyjde. To znamená, Vista fouká dveře mimo XP. Jo, je tam trochu křivku učení, ale to není strmé. Sakra, jsem starý, jsem byl až MsDos systémy založené na Win 3.11, Win 98, XP a Vista nyní. Život je změna. Změnit se to, nebo procházet pod skálou lol. BTW I use Vista64 a milovat ji. Mám to 8gb pameti tak jsem potřeboval na 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s Bubbu, Vista, to stojí za to. Jsem více jedné upgradovat hardware, abych mohl pohodlně spustit Vista, I don't see místě s něčím (v tis případě Vista), a ne ji využívají k plné (v tomto případě s al oka kandysu zapnutđ ) Vejdětež odebrat programy a vyklidit všechny dobroto prodají vám to. Neexistuje způsob, jak by mělo být pomalejší než vaše staré jádro jednotného x86 PC ... A řidiči jsou huuge otázka pro XP64. Běžím na toto PC v okamžiku, až zítra, kdy Win7 RC je uvolněna ke stažení .. A musím říct, 95% z mé programy jsou instalovány v WoW64 část, postavený v emulátoru, který vám umožní používat x86 aplikace a ovladače. Těžko cokoliv je dostupný pro systém Windows XP x64 na .. bez unpackaging sám a dělá zatížení nudné věci s ním, jsem obtěžoval s iTunes, ale věřte mi, že nestojí za to, že se dělá každý program, který chcete použít v x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš notebook je lepší než můj desktop. Nic laggy nebo buggy o tom. Pokud budete chtít znovu spustit stěrače a nainstalovat x64 7.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky za všechny replys! Mají opravdu mi pomohl rozhodnout. Myslím, že budeme držet průhled pro bit, atleast do konečné verze Windows 7 vyjde ![]() Citace:
Citace:
Opět, díky za všechny náměty! John |
|
| |||
| |||
| Většina z věcí, které HP instaluje nikdy používat, ujistěte se, že právě vás dont odstranění jakýchkoliv ovladačů! Téměř všechny věci, jako je například vypalování CD můžete získat zdarma software z čistého, že dělá práci dvakrát stejně a doesnt pomalý počítač na zem! běží a tak podobně ccleaner a asuslogics disk Defrag také pomůže, pokud vaše starost o rychlost, ale mám trochu IVE o tématu zde! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Vítejte centrum - Vista Přihlaste se Freezes | džungle-bhoy | Operační systémy Windows | 7 | 21. červen 2009 13:47 |
| Jaký je nejlepší způsob, jak to chodí Instalace Vista 64bit můj Vista 32bit? | Theresonly1 | Operační systémy Windows | 3 | 25. května 2009 08:58 |
| Zavedení dvojího Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. března 2009 15:14 |
| Thread Nástroje | |
| |