![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Μόλις πρόσφατα αγόρασε ένα φορητό υπολογιστή - HP HDX X16-1000EN, οι προδιαγραφές αυτές preatty πολύ η ίδια σε όλα τα μοντέλα, μόνο λίγα πράγματα διαφέρουν (ταχύτητα, χωρητικότητα σκληρού δίσκου). εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά: ![]() Είχα ένα σταθμευμένο υπολογιστή πριν, με τα Windows XP. Αυτό το PC ήταν πραγματικά θάλασσα και ελαττωματικούς. Θα απολαύσετε τις επιδόσεις των νέων μου υπολογιστή, αλλά! Το Vista είναι NUTS οδήγησης μου! Είναι πραγματικά laggy, αμαξάκι, και, επίσης, είναι απλώς πολύ πιο αργή από XP. Έχω έψαξε το web και αυτό το φόρουμ, αλλά θ was'nt σε θέση να βρει την απάντηση σε αυτό: Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ XP 64 και Vista 64; Διπλού πυρήνα και 64 bit, είναι ένα νέο για μένα, ποτέ δεν είχε έναν υπολογιστή με αυτές τις αναλογίες. Όπως το λειτουργικό σύστημα 64 bit είναι εκεί για να αξιοποιήσει όλες τις RAM και όλα τα άλλα πράγματα για τη λειτουργία του υπολογιστή κατά την πλήρη. Έτσι μου είπαν, αν ήταν να στραφούν σε XP, RAM μου θα 'υποβιβασμού »και δεν θα χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή μου" pc "σε όλες του τις δυνατότητες, και i dont πραγματικά ότι θέλουν, πρέπει όλοι τη δύναμη να πάρετε i ! Έτσι Αν ήμουν στη θέση να μεταβούν από Vista 64 bit σε XP 64 θα μου laptop 'τεμ' υποβιβασμού; και δεν θα είναι σε όλες του τις δυνατότητες; Πραγματικά, η ΕΟΚΕ αποδοκιμάζει όλες τις λάμψη και αίγλη για vista, im το είδος του ατόμου που σβήνει όλα τα οπτικά και τα πάντα, μέχρι τη απλά μαύρο και άσπρο, για τη βελτίωση των επιδόσεων, αλλά Έχω ακούσει ότι με 64 bit υπολογιστή, θα καταστεί πράγματι χειρότερα! Θα ήθελα πραγματικά να μεταβείτε πίσω στο XP, ενώ χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή μου "pc ολόκληρο το δυναμικό της! Σε ευχαριστώ, John Blynas |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ μαζί σας, whats το σημείο σε όλα τα φανταχτερός gimicks για Vista; Ούτως ή άλλως, αν πρέπει να ακολουθήσει ένα 64bit O / S, im θλιβερό να συστήσει Vista, XP 64bit, όπως είναι ο πόνος για τους οδηγούς, καθώς και μια δίκαιη λίγο isn't λογισμικό συμβατό με αυτό! grrr. Ωστόσο, αν ήταν να στραφούν σε XP 32bit, θα παρατηρήσετε μια αύξηση των επιδόσεων, καθώς δεν είναι τόσο ωραίος, χρειάζονται λιγότερους πόρους για την εκτέλεση, το μόνο gripe θα είναι ότι δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες 4GB μνήμης RAM, θα είναι περιορίζεται σε περίπου 3GB, διαφέρει από σύστημα σε σύστημα. Ωστόσο, πολύ αμφιβάλλω ότι θα πρέπει ποτέ ακόμη 3GB, shouldn't ώστε αυτό να είναι ένα θέμα! να δοθεί απάντηση στο αρχικό σας ερώτημα, ναι XP 64bit δεν θα περιόριζε το σύστημα που προβλέπουν ότι οι οδηγοί είναι διαθέσιμοι για το laptop για Windows XP 64bit, τα οποία συχνά δεν είναι. Είχα μελετήσει αυτό το πρώτο. όπως είπα παραπάνω, προσωπικά θα χρησιμοποιήσετε μόνο XP 32bit, ως το μόνο όριο θα είναι αισθητή η απώλεια της μνήμης RAM, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι θα είναι ένα θέμα. EDIT, συγνώμη που wasn't πολύ σαφής, αν σας ρωτήσω σίγουροι για το τι IVE θέσει!! (i περιπλανώμαι :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 είναι πραγματικά σκουπίδια, Vista είναι ένα καλό OS μόνο τη σειρά όλα τα μάτια καντιοζάχαρη off Αυτό είναι δικό μου αυτό που μου μοιάζει για laptop ![]() Θα έλεγα ότι ο κύριος λόγος για το νέο σας laptop είναι αργή είναι διότι το σύνολο των bloatware ήταν δεσμοποιημένες με
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| XP είναι DEAD κολλήσει πιρούνι σε αυτό. Vista είναι νωρίς για να πεθάνει, όταν Win7 βγαίνει. Κατόπιν τούτου, Vista φυσάει τις θύρες εκτός των XP. Ναι, υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης, αλλά δεν είναι απότομες. Διάολε, είμαι παλιά, έχω MSDos μέσω συστημάτων που βασίζονται σε Win 3.11, Win 98, XP και Vista τώρα. Η ζωή είναι αλλαγή. Αλλαγή με αυτό ή ανιχνεύσουμε κάτω από ένα βράχο lol. BTW χρησιμοποιώ Vista64 και την αγάπη του. Έχω 8GB της μνήμης RAM που απαιτούνται γι 'αυτό το 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι με Bubba, Vista της αξίζει. Είμαι περισσότερο τη μία για την αναβάθμιση του hardware ώστε να μπορούν να κινούνται με άνεση Vista, δεν βλέπω το σημείο έχοντας κάτι (στην περίπτωση THS Vista) και δεν αξιοποιώντας στο έπακρο (στην περίπτωση αυτή, έχοντας τα μάτια al καντιοζάχαρη ενεργοποιημένη ) Πήγαινε μέσω προγραμμάτων και σαφής όλα αυτά τα χάλια σας πουλήσουν με αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος, θα πρέπει να είναι χαμηλότερες από τον παλιό σας υπολογιστή ενιαίου πυρήνα x86 ... Και οι οδηγοί είναι ένα θέμα huuge για XP64. Μου τελειώνει επί του PC αυτή τη στιγμή, μέχρι αύριο, όταν Win7 RC απελευθερώνεται για λήψη .. Και πρέπει να πω το 95% των προγραμμάτων μου είναι εγκατεστημένα στο WOW64 τμήμα, ένα ενσωματωμένο σε εξομοιωτή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που βασίζονται σε x86 και οδηγούς. Σχεδόν όλα είναι διαθέσιμα για XP σε x64 .. ΧΩΡΙΣ unpackaging μόνοι σας και να κάνει ένα σωρό πράγματα με κουραστική όλα, εγώ με κόπο iTunes, αλλά πιστέψτε με δεν αξίζει να το κάνουμε με κάθε πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο φορητός υπολογιστής θα είναι καλύτερη από την επιφάνεια εργασίας μου. Δεν υπάρχει τίποτα laggy ή ελαττωματικούς γι 'αυτό. Αν θέλετε ένα νέο ξεκίνημα και να εγκαταστήσετε σκουπίστε x64 7.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για όλα τα replys! Έχουν πραγματικά με βοήθησαν να αποφασίσει. Νομίζω ότι θα επιμείνουμε σε Vista για λίγο, atleast μέχρι την τελική έκδοση των Windows 7 βγαίνει ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και πάλι, ευχαριστώ για όλες τις απόψεις! John |
|
| |||
| |||
| τα περισσότερα από τα πράγματα που εγκαθιστά η HP θα σας να μη χρησιμοποιείται ποτέ, απλώς φροντίστε να αρθεί κάθε dont οδηγούς! σχεδόν όλα τα πράγματα όπως τα CD καύση για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το λογισμικό από το δίχτυ που κάνει τη δουλειά δύο φορές, αλλά και doesn't αργό μηχάνημα σας κάτω! λειτουργίας πράγματα όπως ccleaner και asuslogics δίσκο Defrag βοηθήσει επίσης αν σας ανησυχούν για την ταχύτητα, αλλά IVE πήρε λίγο από το θέμα εδώ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vista Καλωσήρθατε κέντρο - Vista Συνδεθείτε παγώνει | ζούγκλα-bhoy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 21 Ιουν 2009 13:47 |
| Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το Εγκατάσταση Vista 64bit Vista 32bit Πάνω μου; | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 25η Μαΐου 2009 08:58 |
| Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαρ 2009 15:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |