manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

64-bitna Vista 64 bit VS XP

Reply

Thread Tools
Old 3. svibanj 2009, 07:52
Novi član grupe

Default 64-bitna Vista 64 bit VS XP

Zdravo,

Upravo sam nedavno kupio laptop - HP HDX X16-1000EN, specifikacije su preatty puno isti u svim modelima, samo nekoliko stvari koje se razlikuju (brzina, kapacitet tvrdog diska).

ovdje su glavne specifikacije:

Imala sam prije stacionarni PC sa Windows XP. To je stvarno PC messed up i lud.

I uživati u izvedbi moje novo računalo, ALI! Vidik je vozeći mene NUTS! To je stvarno laggy, lud, a dobro, to je samo puno sporije nego XP.

Ja sam pretraživao internet i ovaj forum, ali ja was'nt u mogućnosti naći odgovor na to: Je li velika razlika između XP 64 i Vista 64?

Dual Core i 64 bita je nova stvar za mene, Nikad nisam imala računalo s takvim proporcijama.

Kako ja razumijem 64 bitni operacijski sustav je tu da iskoristi sve ovna i svih drugih stvari koje treba pokrenuti računalo u svoj puni. Tako sam bio rekao, ako mi je da se prebacite na xp, moje bi ovna "unazaditi" i ja ne bi bio koristeći moj laptop 'PC' u svom punom potencijalu, a ja stvarno ne želim da mi je potrebno sve snage ne mogu dobiti !

Tako ako su za prijelaz iz vidik 64 zalogaj da bi XP 64 moj laptop 'PC' nizbrdica? i ne bi bilo na svojemu punom potencijalu?

JA stvarno mrziti sav sjaj i čar na vidik, Im tip osobe koja se isključuje sve slika i sve, do njegovih jednostavno crno-bijelo, da se poboljša učinkovitost, ali Ja sam čuo da je sa 64 bitnom računalu će zapravo čine ga pogoršati?

Ja bih zaista željeli prebaciti nazad na XP, a koristeći moj laptop 'PC puni potencijal!

Hvala,

John Blynas
Old 3. svibanj 2009, 13:47
Member Group

Slažem se s vama, što je točka u svim drečeći gimicks na Vidik?
anyway, ako morate staviti na 64bit O / S, žalosna im preporučiti Vista, kao što je XP 64bit bol za vozače, a sajam zalogaj od software nije kompatibilan s njom! Grrr.
Međutim, ako ste bili prebaciti na XP 32bit, ti bi se primijetiti povećanje performansi, kao što je ne tako fancy, to traje manje resursa za pokretanje, jedino bi bilo kukati da nije mogla koristiti svoj puni 4GB RAM-a, bit će ograničena na oko 3gb, se razlikuje od sustava do sustava. Međutim, ja jako sumnjam da ćete ikada trebati čak 3gb, pa ovo bi trebao biti problem!

odgovoriti na svoje originalne pitanje, da ne bi XP 64bit ograničenje vašeg sustava pod uvjetom da driveri su dostupni za Vaš laptop za XP 64bit, što oni često nisu. Htio pogledati u ovom prvom.

kao što sam rekao gore, ja bi osobno samo koristiti xp 32bit, kao jedina primjetna ograničenje će biti gubitak u ovnu, a ja jako sumnjam da će biti problema.

EDIT, jako žao što nije jasno, pitajte ako tvoj nesigurni šta staviti ive! (i udaljavati se :-()
Old 3. svibanj 2009, 13:47
Moderator / ica grupe

X64 je đubre stvarno, Vista je dobar OS jednako pretvoriti sve oku bombon off
To je ono što izgleda kao mina na moj laptop

Rekao bih glavni razlog vašeg novog laptopa je spora je zbog svih bloatware je u paketu s

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 3. svibanj 2009, 14:08
Donatorska Grupa

XP je umro prilijepiti račvanju u njemu. Vista je ubrzo biti mrtav kad izađe Win7. Poslije rečenog da, Vista puše vrata isključivanje XP. Da, tu je malo krivulje učenja, ali to nije strma. Hell, ja sam stara, ja sam bio preko MsDos sustave temeljene na 3,11 Win, Win 98, XP i Vista sada. Život je promijeniti. Promijeni sa ili puzati po stijeni lol.

BTW li koristiti Vista64 i love it. Imam's 8GB RAM-a, pa mi je potrebno 64.
Old 4. svibanj 2009, 02:25
Donatorska Grupa

Ja sam s Bubba, Vista's isplati.

Ja sam još jedan za nadogradnju hardvera tako Ja mogu trčanje Vidik udobno, ja ne vidim smisao imaju nešto (u slučaju ths Vista), a ne koristeći ga u potpunosti (u ovom slučaju ima al oku bombon uključen )

Prođite kroz uklanjanje programa i rasprodati sve sranje oni prodati vam ga.

Nema načina da bi trebao biti sporiji od svog starog Single core x86 PC ...

I vozači su huuge pitanje za XP64. Im 'trčanje Internet na ovom računalu trenutno, do sutra, kada je izdan Win7 RC za download ..

A ja moram reći 95% od moj programi su instalirani u WoW64 dijelu, ugrađeni u emulator koji vam omogućava da koristite x86 temeljen aplikacija i upravljačkih programa.

Teško je bilo dostupno za XP na 64 .. bez unpackaging to radiš sebi i teret od zamorno sve stvari s njime, ja mucio sa iTunes, ali vjerujte mi nije vrijedno radiš sa svakog programa kojeg želite koristiti u x64.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4. svibanj 2009, 04:15
Donatorska Grupa

Vaš laptop je bolji od mog desktop. Tu je ili lud laggy ništa o tome. Ako želite obrisati fresh start to i instalirati x64 7.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 4. svibanj 2009, 14:22
Novi član grupe

Hvala za sve replys! Oni su stvarno pomoć mene da se odlučite. Mislim da ću se držati Vista za zalogaj, atleast do konačne verzije Windows 7 izlazi

Quote:
Rekao bih glavni razlog vašeg novog laptopa je spora je zbog svih bloatware je u paketu s
Quote:
Prođite kroz uklanjanje programa i rasprodati sve sranje oni prodati vam ga.
I to može biti slučaj, imam hrpe HP apps instaliran, mislio sam da su potrebni za moju romy laptop PC, ali mislim bolestan uklanjanje svih em, i zamijenite ih s onima poput NERO.

Opet, hvala za sve povratne informacije!

Ivan
Old 5. svibanj 2009, 12:49
Member Group

većina je stvari koje HP instalira da više nikada nećete koristiti, samo pazite da ne uklonite sve upravljačke programe! gotovo sve stvari kao što su spaljivanje CD-a na primjer, možete dobiti besplatan softver off net da radi posao dvaput kao i sporo se vaš stroj dolje!
prikazivati stvari poput ccleaner i asuslogics disk prevariti također pomoći ako vaš zabrinuti zbog brzine, ali ive je dobio nešto teme ovdje!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.