kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

64 bites Vista 64 bites XP VS

Reply

Téma eszközök
Old Május 3 2009, 07:52
Új tag Csoport

Default 64 bites Vista 64 bites XP VS

Helló,

Én csak nemrég vásárolt laptop - HP HDX X16-1000EN, a leírások preatty sok ugyanaz az összes modell, csak néhány dolog különbözik (maximális sebesség, a merevlemez-kapacitás).

Itt a fő jellemzők:

Volt egy kötött PC előtt, a Windows XP-vel. Ez a PC volt hírnök és hibás.

Élvezem a teljesítménye az új számítógépet, de! A Vista vezetői NUTS nekem! Ez tényleg laggy, hibás, és jó, csak sokkal lassabban, mint XP.

Én keresni az interneten, és ezen a fórumon, de én was'nt képes megtalálni a választ, hogy ezt: Van egy nagy különbség a 64 XP és Vista 64?

Kétmagos és 64 bites egy új dolog, én még soha nem volt ilyen arányú a számítógépet.

Mint már értem 64 bites operációs rendszer van, hogy kihasználja a RAM és minden más dolog, hogy fut a számítógép teljes. Szóval azt mondták, ha én is váltani XP, a ram lenne "downgrade", és nem lennék én laptop használatával a "PC" teljes potenciálját, és azt ne szeretné, hogy szükségem van a hatalom i kaphat !

Így ha én is áttérni a Vista 64 bites XP a 64 lenne az én laptop "PC" downgrade? és nem lenne teljes potenciáljának?

Tényleg idegenkedik a ragyogás és varázslat a kilátás, im az a fajta, aki kikapcsolja a vizuális és mindent, míg a csak fekete-fehérben, hogy javítsák a teljesítményt, de Hallottam, hogy a 64 darab számítógép azt fogja tenni, hogy rosszabb?

Én nagyon szeretem a kapcsolót vissza XP használata közben az én-m laptop "számítógép teljes lehetséges!

Köszönöm,

John Blynas
Old Május 3 2009, 13:47
Csoport tagja

Egyetértek veled, mi az a pont minden cifra gimicks a Vista?
Különben is, ha kell tartanunk, hogy a 64bit O / S, im sad ajánlani Vista, mint XP 64bit a fájdalom a vezetők, és egy szép kis isnt szoftver kompatibilis vele! grrr.
Azonban ha váltani XP 32bit, akkor nyilatkozat a teljesítmény növelése, mivel ez nem olyan szép, hogy kevesebb erőforrás futtatni, az egyetlen gripe lenne, hogy nem lehetett használni a teljes 4GB RAM, akkor csak kb 3GB, változik a rendszerben a rendszer. Én azonban nagyon kétséges, valaha is szüksége lesz még 3GB, ez kellet volna egy kérdés!

a válasz az eredeti kérdésre, igen XP 64bit nem korlátozhatja a rendszer, hogy a vezetők állnak a laptop az XP 64bit, amelyek gyakran nem. Szerintem nézd ezt először.

mint ahogy fentebb már említettük, azt személyesen csak használ XP 32 bites, mint az egyetlen észrevehető határ lesz a veszteség ram, de nagyon kétséges, hogy lesz egy kérdés.

EDIT, sajnálom, hogy wasn't nagyon világos, kérjen, ha nem biztos, hogy mi ive fel! (i sétál :-()
Old Május 3 2009, 13:47
Moderátor Csoport

X64 a szemetet valóban, Vista egy jó operációs rendszer viszont csak a szem cukorkát off
Ez az, ami az enyém néz ki mint az én laptop

Azt mondják, a fő oka az új laptop lassú azért van, mert az összes bloatware volt a csomagban

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Május 3 2009, 14:08
Donor Group

XP halott Stick villát benne. Vista hamarosan meghalt, amikor Win7 kijön. Miután azt mondta, hogy, Vista fúj az ajtók le XP. Igen, van egy kis tanulási görbe, de nem meredek. A fenébe is, én vagyok a régi, én voltam a msdos alapú rendszerek Win 3.11, Win 98, XP és Vista most. Az élet változás. Változik, vagy crawl egy rock lol.

BTW használom Vista64 és tetszik. I have a 8GB RAM ezért szükség van a 64.
Old Május 4 2009, 02:25
Donor Group

Én Bubba, Vista ér el.

Én inkább egy hardver upgrade úgy tudom futtatni Vista kényelmes, én nem látom értelmét annak valamit (a ths Vista esetén), és nem használja, hogy a teljes (ebben az esetben annak az al szem cukorkát bekapcsolva )

Ugrás a Programok telepítése és törlése és egyértelműen ki minden szar eladják neked is.

Van itt egyáltalán nem kell lassabb, mint a régi egységes központi x86 PC ...

És a járművezetők a huuge kérdés XP64. Én futó, hogy ebben a számítógép abban a pillanatban, amikor csak holnap Win7 RC kibocsátódik letölthető ..

És azt is mondja, hogy 95%-én a programok vannak telepítve a WOW64 részben beépített emulátor, mely lehetővé teszi, hogy használja az x86-alapú alkalmazások és a vezetők.

Alig valamit is elérhető XP x64 .. unpackaging anélkül, hogy magát és ezt a terhelést unalmas dolgokat az egészet, én bajlódni iTunes, de hidd el nem éri ezt meg minden program használni kívánt x64.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Május 4 2009, 04:15
Donor Group

A laptop jobb, mint a desktop. Nincs semmi, vagy hibás laggy róla. Ha szeretne egy újrakezdést törölje azt, és telepítse x64 7.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 4 2009, 14:22
Új tag Csoport

Köszönet minden replys! Ezek tényleg segített dönteni. Azt hiszem, maradok a Vista egy kicsit, amíg a végleges atleast windows 7 verzió jön ki

Idézet:
Azt mondják, a fő oka az új laptop lassú azért van, mert az összes bloatware volt a csomagban
Idézet:
Ugrás a Programok telepítése és törlése és egyértelműen ki minden szar eladják neked is.
Én ez az eset, nekem van egy csomó HP apps telepítve, azt gondoltam, hogy szükség van az én Romy laptop pc, de azt hiszem rossz eltávolítani az összes itt, és felváltja őket is, mint a nero.

Ismét csak köszönet minden visszajelzést!

John
Old Május 5 2009, 12:49
Csoport tagja

a legtöbb dolgot, HP installs soha nem használja, csak győződjön meg róla, hogy ne távolítsa el a vezetők! szinte az összes dolgot, mint például CD-író, ingyenes szoftver ki a nettó, hogy ez a munka kétszer is, és a gép lassú doesnt le!
futtató cucc, mint ccleaner és asuslogics töredezettségmentesítse lemez is segíthet, ha aggódik a sebességet, de ive got kissé a témát itt!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vista Üdvözöljük Központ - Vista bejelentkezés fagyása dzsungel-bhoy A Windows operációs rendszerek 7 21. június 2009 13:47
Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? Theresonly1 A Windows operációs rendszerek 3 25. május 2009 08:58
Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. Black Magic Linux és OS Alternatív 1 27. március 2009 15:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.