![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én csak nemrég vásárolt laptop - HP HDX X16-1000EN, a leírások preatty sok ugyanaz az összes modell, csak néhány dolog különbözik (maximális sebesség, a merevlemez-kapacitás). Itt a fő jellemzők: ![]() Volt egy kötött PC előtt, a Windows XP-vel. Ez a PC volt hírnök és hibás. Élvezem a teljesítménye az új számítógépet, de! A Vista vezetői NUTS nekem! Ez tényleg laggy, hibás, és jó, csak sokkal lassabban, mint XP. Én keresni az interneten, és ezen a fórumon, de én was'nt képes megtalálni a választ, hogy ezt: Van egy nagy különbség a 64 XP és Vista 64? Kétmagos és 64 bites egy új dolog, én még soha nem volt ilyen arányú a számítógépet. Mint már értem 64 bites operációs rendszer van, hogy kihasználja a RAM és minden más dolog, hogy fut a számítógép teljes. Szóval azt mondták, ha én is váltani XP, a ram lenne "downgrade", és nem lennék én laptop használatával a "PC" teljes potenciálját, és azt ne szeretné, hogy szükségem van a hatalom i kaphat ! Így ha én is áttérni a Vista 64 bites XP a 64 lenne az én laptop "PC" downgrade? és nem lenne teljes potenciáljának? Tényleg idegenkedik a ragyogás és varázslat a kilátás, im az a fajta, aki kikapcsolja a vizuális és mindent, míg a csak fekete-fehérben, hogy javítsák a teljesítményt, de Hallottam, hogy a 64 darab számítógép azt fogja tenni, hogy rosszabb? Én nagyon szeretem a kapcsolót vissza XP használata közben az én-m laptop "számítógép teljes lehetséges! Köszönöm, John Blynas |
|
| |||
| |||
| Egyetértek veled, mi az a pont minden cifra gimicks a Vista? Különben is, ha kell tartanunk, hogy a 64bit O / S, im sad ajánlani Vista, mint XP 64bit a fájdalom a vezetők, és egy szép kis isnt szoftver kompatibilis vele! grrr. Azonban ha váltani XP 32bit, akkor nyilatkozat a teljesítmény növelése, mivel ez nem olyan szép, hogy kevesebb erőforrás futtatni, az egyetlen gripe lenne, hogy nem lehetett használni a teljes 4GB RAM, akkor csak kb 3GB, változik a rendszerben a rendszer. Én azonban nagyon kétséges, valaha is szüksége lesz még 3GB, ez kellet volna egy kérdés! a válasz az eredeti kérdésre, igen XP 64bit nem korlátozhatja a rendszer, hogy a vezetők állnak a laptop az XP 64bit, amelyek gyakran nem. Szerintem nézd ezt először. mint ahogy fentebb már említettük, azt személyesen csak használ XP 32 bites, mint az egyetlen észrevehető határ lesz a veszteség ram, de nagyon kétséges, hogy lesz egy kérdés. EDIT, sajnálom, hogy wasn't nagyon világos, kérjen, ha nem biztos, hogy mi ive fel! (i sétál :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 a szemetet valóban, Vista egy jó operációs rendszer viszont csak a szem cukorkát off Ez az, ami az enyém néz ki mint az én laptop ![]() Azt mondják, a fő oka az új laptop lassú azért van, mert az összes bloatware volt a csomagban
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| XP halott Stick villát benne. Vista hamarosan meghalt, amikor Win7 kijön. Miután azt mondta, hogy, Vista fúj az ajtók le XP. Igen, van egy kis tanulási görbe, de nem meredek. A fenébe is, én vagyok a régi, én voltam a msdos alapú rendszerek Win 3.11, Win 98, XP és Vista most. Az élet változás. Változik, vagy crawl egy rock lol. BTW használom Vista64 és tetszik. I have a 8GB RAM ezért szükség van a 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én Bubba, Vista ér el. Én inkább egy hardver upgrade úgy tudom futtatni Vista kényelmes, én nem látom értelmét annak valamit (a ths Vista esetén), és nem használja, hogy a teljes (ebben az esetben annak az al szem cukorkát bekapcsolva ) Ugrás a Programok telepítése és törlése és egyértelműen ki minden szar eladják neked is. Van itt egyáltalán nem kell lassabb, mint a régi egységes központi x86 PC ... És a járművezetők a huuge kérdés XP64. Én futó, hogy ebben a számítógép abban a pillanatban, amikor csak holnap Win7 RC kibocsátódik letölthető .. És azt is mondja, hogy 95%-én a programok vannak telepítve a WOW64 részben beépített emulátor, mely lehetővé teszi, hogy használja az x86-alapú alkalmazások és a vezetők. Alig valamit is elérhető XP x64 .. unpackaging anélkül, hogy magát és ezt a terhelést unalmas dolgokat az egészet, én bajlódni iTunes, de hidd el nem éri ezt meg minden program használni kívánt x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A laptop jobb, mint a desktop. Nincs semmi, vagy hibás laggy róla. Ha szeretne egy újrakezdést törölje azt, és telepítse x64 7.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönet minden replys! Ezek tényleg segített dönteni. Azt hiszem, maradok a Vista egy kicsit, amíg a végleges atleast windows 7 verzió jön ki ![]() Idézet:
Idézet:
Ismét csak köszönet minden visszajelzést! John |
|
| |||
| |||
| a legtöbb dolgot, HP installs soha nem használja, csak győződjön meg róla, hogy ne távolítsa el a vezetők! szinte az összes dolgot, mint például CD-író, ingyenes szoftver ki a nettó, hogy ez a munka kétszer is, és a gép lassú doesnt le! futtató cucc, mint ccleaner és asuslogics töredezettségmentesítse lemez is segíthet, ha aggódik a sebességet, de ive got kissé a témát itt! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Üdvözöljük Központ - Vista bejelentkezés fagyása | dzsungel-bhoy | A Windows operációs rendszerek | 7 | 21. június 2009 13:47 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Téma eszközök | |
| |