![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני רק לאחרונה רכש מחשב נייד - HP HDX X16-1000EN, הם מפרטים preatty הרבה זהה בכל הדגמים, רק כמה דברים שונים (מהירות, קיבולת הכונן הקשיח). כאן הם מפרטים עיקריים: ![]() היה לי מחשב נייח לפני כן, עם חלונות XP. מחשב זה היה באמת מתעסק מעלה עגלה. אני נהנה הביצועים של המחשב החדש שלי, אבל! Vista הוא משגע אותי! זה באמת laggy, מרכבה, ו, טוב, זה פשוט הרבה יותר לאט מאשר XP. אני חיפשתי באינטרנט בפורום זה, אבל אני was'nt הצלחתי למצוא תשובה זו: האם יש הבדל גדול בין 64 XP ו-Vista 64? ליבה כפולה ו -64 ביט הוא דבר חדש בשבילי, מעולם לא היה לי מחשב עם לממדים כאלה. כפי שאני מבין 64 סיביות של מערכת ההפעלה יש לנצל את כל האיל וכל היתר להפעלת המחשב באוניברסיטת המלא. כך נאמר לי, אם הייתי לעבור ל-XP, RAM שלי היתה "לשדרג לאחור" ואני לא יהיה באמצעות המחשב הנייד שלי, מחשב 'על מלוא הפוטנציאל שלה, אני לא באמת רוצה את זה, אני צריך את כל הכוח שאני יכול להשיג ! אז אם הייתי לעבור מ Vista ל-XP 64 סיביות 64 היה המחשב הנייד שלי שדרוג לאחור PC '? וגם לא יהיה את הפוטנציאל שלה? אני באמת שונא את כל הזוהר ואת זוהר על Vista, IM סוג של אדם שהופך את כל ויזואליה הכל, פשוט עד שחור ולבן, על מנת לשפר את הביצועים, אבל שמעתי את זה עם מחשב 64 ביט זה יהיה ממש גרוע לעשות את זה?! אני באמת רוצה לחזור ל-XP, תוך שימוש הנייד שלי את הפוטנציאל המלא של המחשב האישי! תודה, ג 'ון Blynas |
|
| |||
| |||
| אני מסכים איתך, Whats טעם כל gimicks מתהדר ב-Vista?! בכל מקרה, אם אתה חייב להיצמד O 64bit / s, IM עצוב להמליץ Vista, XP 64bit הוא כמו כאב לנהגים, וקצת ההוגן של האין תוכנה תואמת עם זה! Grrr. עם זאת, אם היו לעבור ל-XP 32bit, היית שם לב לשיפור הביצועים, כי זה לא כל כך מפואר, זה לוקח פחות משאבים לרוץ, אחיזה יהיה רק כי אתה לא יכול להשתמש המלא של 4GB זיכרון RAM, זה יהיה על 3Gb מוגבל, משתנה ממערכת למערכת. עם זאת, אני בספק רב אם יהיה אי פעם צורך אפילו 3Gb, אז זה shouldn't להיות בעיה! כדי לענות על השאלה המקורית שלך, כן XP 64bit לא מאפשרת להגביל את המערכת כי נהגים זמינים עבור המחשב הנייד עבור XP 64bit, אשר לעתים קרובות הם אינם. אני הייתי הראשון לבדוק את זה. כפי שאמרתי לעיל, אני באופן אישי לא פשוט להשתמש XP 32bit, כמו להגביל רק בולט יהיה הפסד RAM, אבל אני מסופק מאוד כי תהיה בעיה. עריכה, מצטער wasn't ברורות מאוד, לשאול אם לא בטוחים לגבי מה לשים ive! (אני לשוטט :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 זה באמת שטויות, Vista היא מערכת הפעלה טובה פשוט להפוך את כל הממתקים מן העין זה מה שלי נראה כמו במחשב הנייד שלי ![]() הייתי אומר הסיבה העיקרית הנייד החדש שלך איטי בגלל כל bloatware זה היה עם חבילות
|
| |||
| |||
| XP הוא מת לתקוע בו מזלג. Vista היא בקרוב מת כאשר Win7 יוצא. אחרי שאמרתי את זה, מכות Vista את הדלתות של XP. כן, יש עקומת למידה קטנה, אבל זה לא תלול. לעזאזל, אני זקן, עברתי מערכות MSDOS מבוסס Win 3.11, Win 98, XP ו-Vista עכשיו. החיים הם שינוי. שינוי או עם זה לזחול מתחת lol רוק. BTW אני משתמש Vista64 ואוהב את זה. יש לי 8GB של רם אז אני צריכה 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עם באבא, ויסטה שווה את זה. אני עוד אחד כדי לשדרג את החומרה אני יכול להריץ Vista בנוחות, אני לא רואה את הטעם משהו (במקרה Vista ths) ולא utilising אותו מלא (במקרה זה שיש אל הממתק הדליק ) עבור דרך הסרת תוכניות וברור את כל החרא שהם מוכרים לך עם זה. אין דרך זה צריך להיות איטי יותר מאשר הליבה הישנה בית x86 המחשב שלך ... ומנהלי ההתקנים עבור huuge בעיה XP64. אני מפעיל את זה במחשב ברגע זה, עד מחר כאשר Win7 RC ישוחרר עבור להוריד .. ואני חייב לומר של 95% בתוכניות שלי מותקנות בחלק WOW64, נבנה אמולטור המאפשר לך להשתמש ביישומים מבוססי x86 הנהגים. כמעט שום דבר זמין עבור XP x64 ב .. ללא unpackaging זאת בעצמך ולעשות דברים עומס מייגע עם כל זה, אני טורח עם iTunes, אבל תאמיני לי שזה שווה את זה לא עושה את התוכנית עם כל אחד אתה רוצה להשתמש ב-x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב הנייד שלך טוב יותר בשולחן העבודה שלי. יש דבר laggy או העגלה על זה. אם אתה רוצה לפתוח דף חדש למחוק אותו ולהתקין x64 7.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על כל replys! הם באמת עזרו לי להחליט. אני חושב שאני אמשיך לדבוק Vista קצת, עד atleast Windows 7 הגרסה הסופית יוצא ![]() ציטוט:
ציטוט:
שוב, תודה על כל המשובים! ג 'ון |
|
| |||
| |||
| רוב הדברים אתה מתקין כי HP לעולם לא להשתמש בו, רק לוודא אתה לא להסיר את כל מנהלי! כמעט כל הדברים בוערים כמו CD למשל, אתה יכול לקבל את התוכנה חינם זה נטו עבודה כפליים היטב doesn't איטי המחשב שלך למטה! החומר פועל כמו CCleaner ו asuslogics דיסק Defrag לעזור גם אם מודאגת שלך על מהירות, אבל יש מעט ive של הנושא כאן! |