![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš tik neseniai įsigytas nešiojamas kompiuteris - HP HDX X16-1000EN, specifikacijos preatty daug vienodas visiems modeliams, tik keletas dalykų skiriasi (greičiu, kietojo disko talpa). Čia yra pagrindinės specifikacijos: ![]() Turėjau prieš stacionarių kompiuterių, su Windows XP. PC kuris buvo tikrai messed up ir buggy. Man patinka mano naują kompiuterį, bet rezultatų! Vista vairuotojo man NUTS! Tai tikrai laggy, Buggy, ir gerai, tai tik daug lėčiau, nei XP. Aš ieškojo internete ir šiame forume, bet aš was'nt galėtų rasti atsakymą į šį: Ar yra didelis skirtumas tarp 64 ir XP, Vista 64? Dual core ir 64 bitų yra naujas dalykas, aš niekada neturėjo tokių proporcijų kompiuterio. Kaip suprantu 64 bitų operacinė sistema yra tam, kad panaudoti visas RAM ir visų kitų dalykų paleisti kompiuterį iš jo visiškai. Taigi man buvo pasakyta, jei aš būčiau pereiti prie XP, mano RAM būtų "downgrade", ir aš norėčiau būti naudojamas ne mano nešiojamas kompiuteris "pc" ne visą savo potencialą, ir i dont tikrai noriu, kad man reikia visos galios galiu gauti ! Taigi Jei aš pereiti iš Vista 64 bitų XP į 64 būtų mano nešiojamas kompiuteris "pc" downgrade? ir nebus jo potencialą? Man labai nepatinka, visas švyti ir efektingas ant Vista, im asmens natūra, kad išjungia visus vaizdo ir viskas, iki jo tik juoda ir balta, siekiant pagerinti veiklos rezultatus, tačiau Girdėjau, kad su 64 bitų kompiuteryje ji bus iš tikrųjų, kad ji blogiau?! Man patinka, norėdami grįžti į XP, o su mano nešiojamas kompiuteris "PC galimybių išnaudojimas! Ačiū, Jonas Blynas |
|
| |||
| |||
| sutinku su jumis, whats taškas visų prašmatnus gimicks ant Vista?! Anyway, jeigu turite laikytis 64bit O / S im sad rekomenduoti Vista, nes XP 64Bit yra vairuotojų skausmas ir teisingą bitų programinės įrangos forget suderinamas su ja! Grrr. Tačiau jei jūs norite pereiti prie XP 32bit, tai būtų pranešimas efektyvumo padidėjimą, kaip tai padaryti nėra išgalvotas, jis užima mažiau lėšų skaičiuoti, tik sugniaužti būtų tai, kad tu negali naudoti savo pilną 4gb atminties, ji bus tik apie 3Gb skiriasi nuo sistemos, sistema. Tačiau aš labai abejoju, jums kada nors reikės dar 3Gb, todėl šis shouldn't būti problema! atsakyti į pirminį klausimą, taip XP 64Bit nebūtų apriboti savo sistemą, kad vairuotojai turima nešiojamojo kompiuterio Windows XP 64bit, kurie dažnai nėra. Norėčiau pažvelgti į šį pirmąjį. kaip jau minėjau anksčiau, norėčiau asmeniškai tiesiog naudokite XP 32Bit, kaip tik pastebima riba bus RAM nuostolis, bet aš labai abejoju, kad bus problema. Taisyti, atsiprašau, kad wasnt labai aiškus, paklausti, ar jūsų nežinote, ką IVE įdėti! (i klajojimas :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 yra šiukšlių tikrai, Vista yra gera OS tik įjungti visus Eye Candy off Tai, kas mano atrodo mano nešiojamas ![]() Aš sakyčiau, pagrindinė priežastis, kodėl jūsų naujas nešiojamas kompiuteris lėtas yra, nes visi bloatware ji buvo siejama su
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| XP dead Stick šakutės į jį. Vista greitai mirė, kai Win7 išeina. Having said that, "Vista pučia duris ne iš XP. Taip, ten yra mažai mokymosi kreivė, bet tai ne kietas. Pragaras, aš senas, aš per MS-DOS pagrįsta sistemų Win 3.11, Win 98, XP, dabar Vista. Gyvenimas yra kaita. Keisti su juo arba patikrinti pagal roko lol. BTW naudoti Vista64 ir patinka. Man 8GB's of Ram, kad man reikia 64. |
|
| |||
| |||
| I'm with Bubba Vista verta. Man labiau patinka vienas modernizuoti įrangą, kad galėčiau paleisti Vista patogiai ir nematau turėti kažką konkretaus (tūkst atveju Vista), o ne naudojant ją taško ir pavardė (šiuo atveju atsižvelgdamas al Eye Candy įjungta ) Eiti per remove programs ir aiškų visas šūdas jie parduoda tu su juo. Nėra taip, kaip turėtų būti mažesnis nei senus Single core x86 PC ... Ir vairuotojai huuge klausimas XP64. Bėgu ji šiuo metu kompiuteryje, iki rytojaus, kai Win7 RC išleidžiamas atsisiųsti .. Ir turiu pasakyti, kad 95% mano programa yra įdiegta WOW64 skyriuje, pastatytas emuliatorius, kuris leidžia jums naudoti x86 grindžiamas taikomąsias programas ir tvarkykles. Vargu ar kas nors yra Windows XP x64 .. be unpackaging jį sau ir padaryti iš varginančių dalykų apkrovos visa tai, man nerūpi su iTunes, bet manau man ne verta tai daryti pagal kiekvieną programą, kurią norite naudoti x64.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų nešiojamasis kompiuteris yra geresnis už mano darbastalio. There's nothing laggy ar Buggy apie tai. Jei norite pradėti verslą iš naujo nuvalykite jį ir įdiegti 64 bitų 7.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems Replys! Jie tikrai padėjo man apsispręsti. I think I'll Stick su Vista bit, atleast iki galutinės Windows 7 versija išeina ![]() Citata:
Citata:
Vėlgi, ačiū už visus atsiliepimus! John |
|
| |||
| |||
| daugelis dalykų, kad HP diegia you'll never naudoti, tiesiog įsitikinkite, kad Dont pašalinti vairuotojams! beveik visi, kaip degimo CD pavyzdžiui stuff, galite gauti nemokamą programinę įrangą prie neto, kad nėra darbo, taip pat du kartus ir doesnt lėtai kompiuteryje down! veikia Daiktai kaip CCleaner ir asuslogics disko Defrag taip pat padės, jei jūsų nerimauja greitis, bet ive got šiek tiek apie temos čia! |