![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es tikai nesen nopirkto klēpjdators - HP HDX X16-1000EN, specifikācijas preatty daudz vienādi visiem modeļiem, tikai dažas lietas atšķiras (ātrums, cietā diska kapacitāte). šeit ir galvenie specifikācijas: ![]() Man bija stacionāro datoru līdz ar Windows XP. Ka PC bija tiešām messed up un buggy. Man patīk pildot savu jauno datoru, BET! Vista ir vadītāja me NUTS! Tas ir patiešām laggy, Buggy, un, labi, tas ir tikai daudz lēnāk, nekā XP. Man ir meklēt internetā un šo forumu, bet es was'nt varētu atrast atbildi uz šo: Vai ir liela atšķirība starp 64 XP un Vista 64? Dual Core un 64 bitu ir jauna lieta mani, man nekad nav bijis datoru ar šīs proporcijas. Kā es saprotu, 64 bitu operētājsistēma ir tur izmantot visu aunu un visas citas lietas, kas vada datora pilnībā. Tāpēc es biju teicis, ja es būtu pāriet uz XP, manu ram būtu "downgrade" un es nebūtu izmantojot savu klēpjdatoru "pc", tās pilno potenciālu, un i dont tiešām gribu, ka man vajag visu varu i var saņemt ! Tā ja es būtu pāriet no Vista 64 bitu uz xp 64 būs mans klēpjdators "pc" pazemināt? un tas nevar būt pilnībā izmantot tā potenciālu? Man tiešām nepatīk visas mirdzums un valdzinājums uz Vista, im veida persona, kas izslēdz visu vizuālo un viss, līdz tās vienkārši melnā un baltā, lai uzlabotu sniegumu, bet Esmu dzirdējis, ka ar 64 bitu datora tas tiešām padara sliktāk?! Es tiešām vēlētos pāriet atpakaļ uz XP, bet, izmantojot savu klēpjdatoru 'pc potenciāla pilnīga! Paldies, John Blynas |
|
| |||
| |||
| Es jums piekrītu, whats punkts visiem spilgts gimicks uz Vista?! anyway, ja jums ir pieturēties pie 64bit O / S, im sad ieteikt Vista, jo XP 64bit ir sāpes par šoferiem, kā arī godīgu bitu programmatūras isn't saderīgas ar to! grrr. Tomēr, ja jums bija, lai pārslēgtos uz 32bit XP, Jūs novērojat veiktspējas pieaugumu, jo tas nav tik iedomātā, tā veic mazāk resursu darboties, tikai gausties varētu būt, ka jums nevar izmantot savu pilnu 4GB RAM, būs tikai par 3GB, atšķiras no sistēmas uz sistēmu. Tomēr es ļoti daudz šaubu, ka Jūs nekad nepieciešama pat 3GB, tāpēc šis shouldn't ir jautājums! atbildēt uz savu sākotnējo jautājumu, jā XP 64bit nevarētu ierobežot jūsu sistēma, kas nodrošina, ka vadītājiem ir pieejami jūsu klēpjdatoru 64bit XP, ko viņi bieži vien nav. Es lūdzu izskatīt šo vispirms. kā jau teicu iepriekš, es personīgi tikai izmantot xp 32bit, jo tikai ievērojams ierobežojums tiks zudumu ram, bet es ļoti šaubos, ka būs jautājums. LABOT, žēl, ka wasn't ļoti skaidrs, jautājiet, ja jūsu pārliecināts par to IVE laiž! (i klaiņošana :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 ir atkritumi tiešām, Vista ir laba OS tikai savukārt visu acu candy off Tas ir tas mans izskatās uz mana klēpjdators ![]() Es teiktu, ka galvenais iemesls jūsu jaunā klēpjdators ir lēna ir tādēļ, ka visu bloatware bija komplektā ar
|
| |||
| |||
| XP ir DEAD stick dakša tajā. Vista drīz būs miris, kad Win7 neizdalās. Tas nozīmē, ka Vista sitienus pie durvīm XP. Jā, tur ir mazliet mācīšanās līkne, bet tas nav stāvas. Hell, es esmu vecs, es esmu caur MSDOS sistēmas, kas pamatojas uz 3,11 Win, Win 98, XP un tagad Vista. Dzīve ir pārmaiņas. Mainīt ar to, vai ielīst zem rock lol. BTW I use Vista64 un love it. Man ir 8GB's of Ram tik man vajadzēja 64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu ar Bubba, Vista ir tā vērts. Es esmu vēl viens, lai uzlabotu aparatūru, lai es varētu palaist Vista ērti, es neredzu vietu, kam kaut kas (jo tūkstošus ja Vista), un nevis izmantojot to pilnībā (šajā gadījumā, ņemot al eye candy ieslēgts ) Iet cauri noņemt programmas un skaidra visas crap tās pārdot Jums ar to. Nav veidā tā ir lēnāka nekā jūsu veco Viendzīslas x86 PC ... Faktori ir huuge jautājums XP64. Es skrienu par šo PC ar brīdi, rītdienu, kad Win7 RC laiž lejupielādei .. Un man ir ko teikt 95% no manas programmas ir uzstādīti WoW64 sadaļā uzcelta emulatora, kas ļauj jums izmantot x86 saistītas programmas un draiveri. Gandrīz viss ir pieejams XP x64 .. bez unpackaging tas pats un dara slodzi garlaicīgs lietas ar to visu, es bothered ar iTunes, bet ticiet man tas nav vērts darīt to ar katru programmas, kuru vēlaties izmantot x64.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu klēpjdators ir labāka par manu desktop. Tur nekas laggy vai bagijs par to. Ja jūs vēlaties jaunu sākumu noslaucīt, un instalēt x64 7.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies visiem replys! Viņi ir patiešām palīdzēja man pieņemt lēmumu. Es domāju, ka es pielipt Vista bitu, atleast līdz gala Windows 7 versija nāk no ![]() Quote:
Quote:
Vēlreiz paldies visiem atsauksmi! John |
|
| |||
| |||
| lielākā daļa sīkumi, ka HP installs jūs nelietot, tikai pārliecinieties, ka Jums dont novērstu vadītāju! Gandrīz visi sīkumi, piemēram, cd dedzināšana Piemēram, jūs varat saņemt bezmaksas programmatūru pie neto tas darbs divreiz, kā arī un doesn't lēni jūsu mašīna leju! rādīt stuff kā CCleaner un asuslogics disk defrag arī palīdzēt, ja jūsu bažas par ātrumu, bet ive got nedaudz par tēmu šeit! |
![]() |
|
| Bookmarks |