menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

64 Bit Vista VS XP 64 Bit

Reply

Thread Tools
Old 3 mája 2009, 07:52
Nový člen skupiny

Default 64 Bit Vista VS XP 64 Bit

Ahoj,

Nedávno som kúpil notebook - HP HDX X16-1000EN, preatty špecifikácie sú takmer rovnaké vo všetkých modeloch, len málo vecí, sa líšia (rýchlosť, kapacita pevného disku).

Tu sú hlavné špecifikácie:

Mal som pred stacionárne počítač s Windows XP. PC, že to naozaj pokazil a buggy.

Baví ma výkon môjho nového počítača, VUT v Brne! Vista je driving me NUTS! Je to naozaj laggy, buggy, a, no, to je jednoducho oveľa pomalší, než XP.

Som hľadal na webe a toto fórum, ale aj was'nt schopní nájsť odpoveď na túto: Existuje veľký rozdiel medzi XP 64 a Vista 64?

Dual-core a 64 bitov je pre mňa nová vec, nikdy som počítač s takých rozmerov.

Ako rozumieť aj 64 bitový operačný systém je tu využiť všetkých barana a všetky ostatné veci, na spustenie počítača v plnej. Tak mi bolo povedané, keby som mal prejsť na XP, ram by mi 'downgrade' a nebudem používať môj notebook 'pc' u svojho plného potenciálu, a ja dont naozaj chcem, že nemusím všetky sily dokážem brať !

Tak Keby som mal prejsť z vista 64 bit na 64 xp by môj notebook 'pc' downgrade? a nebude na svoj plný potenciál?

Naozaj nerád všetky lesk a pôvab na vista, im typ človeka, ktorý vypne všetky vizuálne a všetko, až do jeho jednoducho čierna a biela, s cieľom zlepšiť výkon, ale Počul som, že s 64 bitový počítač, že bude skutočne zhoršiť?!

Skutočne by som chcel prejsť späť k xp, pri použití mojom notebooku 'pc všetok potenciál!

Ďakujeme vám,

John Blynas
Old 3 mája 2009, 13:47
Člen Skupina

Súhlasím s vami, čo je bod vo všetkých honosné gimicks on Vista?!
Rovnako, keď musíš držať 64bit O / S, im smutné odporučiť Vista, XP 64bit ako je bolesť pre vodiča, a trochu reálne softvérových isnt kompatibilný s ňou! grrr.
Avšak ak by ste chceli prejsť na 32bit XP by si všimnete zvýšenie výkonu, pretože nie je tak luxusné, to trvá menej prostriedkov na spustenie, by len remcat, že ste nemohli použiť svoje celé 4 GB RAM, bude obmedzená na asi 3gb, sa líši od systému k systému. Avšak, aj silne pochybujem, budete niekedy potrebovať ešte 3 GB, takže nie požadovať byť problém!

odpovedať na pôvodnú otázku, áno, XP 64bit sa neobmedzuje systému, ktorý zabezpečuje, že vodiči sú k dispozícii pre váš notebook na XP 64bit, ktoré často nie sú. Ja by som sa takto ako prvý.

Ako som už uviedol vyššie, ja osobne by som jednoducho používať XP 32bit, ako jediný citeľný limit bude strata barana, ale silne pochybujem, že bude problém.

EDIT, sorry, že wasnt veľmi jasné, opýtajte sa, či si istí, čo dať ive! (i blouznit :-()
Old 3 mája 2009, 13:47
Moderátor skupiny

X64 je naozaj nezmysel, Vista je dobrý operačný systém len otočiť všetky eye candy off
To je moje, čo vyzerá na mojom notebooku

Povedal by som, že hlavným dôvodom vášho nového notebooku je pomalý, pretože je zo všetkých bloatware bol zviazaný s

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 3 mája 2009, 14:08
Darcu Skupina

XP je DEAD držať vidličku v ňom. Vista je skoro byť mŕtvy, keď Win7 vyjde. Having povedal aby, Vista fúka dvere preč XP. Jo, je tu trochu krivku učenia, ale to nie je strmé. Sakra, som starý, už som bol MSDOS prostredníctvom systémov, založené na Win 3.11, Win 98, XP a Vista teraz. Život je zmena. Meniť s ním, alebo prechádzať pod skálou lol.

BTW používam Vista64 i love it. Mám 8gb zo Ram, takže som potreboval 64.
Old 4 mája 2009, 02:25
Darcu Skupina

Som s Bubba, Vista to stojí za to.

Som viac jedno upgradovať hardvér, aby som mohol pohodlne spustiť Vista, nevidím zmysel má niečo (v tis prípade, Vista) a využíva sa ho úplne (v tomto prípade s al-eye candy zapnutie )

Prejdite si odobrať programy a jasné všetky kecy predajú vám to.

Neexistuje spôsob, ako by malo byť pomalší, ako vaše staré jadro jednotného x86 PC ...

A vodiči sú huuge problémom pre XP64. Dochádza mi, že na tomto počítači v okamihu, až zajtra, keď je Win7 RC uvoľnená k stiahnutiu ..

A musím povedať, že 95% z mojej programy sú inštalované v WOW64 časti, postavený v emulátora, ktorý vám umožní používať x86 aplikácie a ovládače.

Takmer nič je k dispozícii pre Windows XP x64 na .. bez rozbalenia to sám a robí zaťaženie nudné veci, s tým všetkým som sa neobťažoval s iTunes, ale verte mi, že nemá cenu s tým, že každý individuálny program, ktorý chcete použiť v x64.
Old 4 mája 2009, 04:15
Darcu Skupina

Váš notebook je lepší ako môj desktop. Na tom nie je nič laggy alebo buggy o tom. Ak chcete začať znovu utrite a nainštalovať x64 7.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 4 mája 2009, 14:22
Nový člen skupiny

Vďaka za všetky replys! Majú naozaj mi pomohla sa rozhodnúť. Myslím, že budem držať priehľad na chvíľu, aspoň až do konečnej verzie Windows 7 vyjde

Citácia:
Povedal by som, že hlavným dôvodom vášho nového notebooku je pomalý, pretože je zo všetkých bloatware bol zviazaný s
Citácia:
Prejdite si odobrať programy a jasné všetky kecy predajú vám to.
Aj to môže byť prípad, mám veľa HP aplikácií nainštalované, já myslel, že oni sú potrebné pre moje romy notebooku, ale myslím, že zle odstrániť všetky em, a nahradiť ich ako tie nero.

Opäť, vďaka za všetky názory!

John
Old 5.května 2009, 12:49
Člen Skupina

Väčšina vecí, ktoré inštaluje HP už nikdy nebudete používať, uistite sa, že práve dont odstrániť všetky ovládače! Takmer všetky veci, ako je napríklad napaľovanie CD, môžete si stiahnuť free software mimo sieť, ktorá robí prácu dvakrát tak dobre a doesnt pomalý počítač down!
beží a tak podobne ccleaner a asuslogics disk defrag tiež pomohlo, keby vaše obavy o rýchlosť, ale ive got mierne téme tu!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista Vitajte centrum - Vista Prihláste sa freezes džungľa-bhoy Operačné systémy Windows 7 21. jún 2009 13:47
Aký je najlepší spôsob, ako to chodí Inštalácia Vista 64bit môj Vista 32bit? Theresonly1 Operačné systémy Windows 3 25. mája 2009 08:58
Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. Black Magic Linux & Alternatívne OS 1 27. marca 2009 15:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.