![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Управо сам недавно купио лаптоп - ХП ХДКС кс16-1000ЕН, спецификације су преатты пуно исти у свим моделима, само неколико ствари које се разликују (брзина, капацитет тврдог диска). овде су главне спецификације: ![]() Имала сам пре стационарско ПЦ са Уиндоус КСП. То је стварно ПЦ мессед уп и луд. И уживати у перформансама моје ново рачунар, АЛИ! Видик је возачки мене Нутс! То је стварно лаггы, луд, а добро, то је само пуно спорије него КСП. Ја сам претраживали интернет и овај форум, али ја уас'нт у могућности да нађете одговор на то: Да ли је велика разлика између КСП 64 и Виста 64? Дуал Цоре и 64 бита је нова ствар за мене, Никада нисам имала рачунар са таквим пропорција. Како ја разумем 64 битни оперативни систем је ту да искористи све овна и свих других ствари које треба покренути рачунар у свој пуни. Тако сам био рекао, ако ми је да се пребаците на ксп, моје би овна "уназадити" и ја не би био помоћу мој лаптоп 'ПЦ' у свом пуном потенцијалу, а ја стварно не желим да ми је потребно све снаге не могу добити ! Тако ако су за прелаз из видик 64 залогај да би КСП 64 мој лаптоп 'ПЦ' низбрдици? и не би било на свом пуном потенцијалу? ЈА стварно мржња сав сјај и чар на видик, Им тип особе која се искључује све слике и све, до његових једноставно црно-бело, да се побољша ефикасност, али Ја сам чуо да је са 64 битном рачунару ће заправо чине га погоршати? Ја бих заиста жељели пребацити назад на КСП, а помоћу мој лаптоп 'ПЦ пуни потенцијал! Хвала, Џон Блынас |
|
| |||
| |||
| Слажем се са вама, што је тачка у свим дречећи гимицкс на Видик? Аныуаы, ако морате ставити на 64бит О / С, Жалосна им препоручити Виста, као што је КСП 64бит бол за возаче, а сајам мало над софтуаре није компатибилан са њом! Гррр. Међутим, ако сте били пребацити на КСП 32бит, ти би се приметити повећање перформанси, као што је не тако фанцы, то траје мање ресурса за покретање, једино би било кукај да није могла да користи свој пуни 4ГБ РАМ-а, бит ће ограничена на око 3гб, се разликује од система до система. Међутим, ја јако сумњам да ћете икада требати чак 3гб, па ово би требао бити проблем! одговорити на своје оригиналне питање, да не би КСП 64бит ограничење вашег система под условом да дривер су доступни за Ваш лаптоп за КСП 64бит, што они често нису. Хтео погледати у овом првом. као што сам рекао горе, ја би лично само користити ксп 32бит, као једина примјетна ограничење ће бити губитак у овну, а ја јако сумњам да ће бити проблема. Едит, јако жао што није јасно, питајте да твој несигурни шта ставити иве! (и удаљавати се :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кс64 је ђубре стварно, Виста је добар ОС једнако претворити све оку бомбоне офф То је оно што изгледа као мина на мој лаптоп ![]() Рекао бих главни разлог вашег новог лаптоп је спора је због свих блоатуаре је у пакету са
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| КСП је умро прилијепити рачвању у њему. Виста је убрзо бити мртав кад изађе Уин7. Послије реченог да, Виста пуше врата искључивање КСП. Да, ту је мало кривуље учења, али то није стрме. Хелл, ја сам стара, ја сам био преко МсДос системе базиране на 3,11 Уин, Уин 98, КСП и Виста сада. Живот је променити. Промени са или пузати по стијени лол. БТУ ли користити Виста64 и лове ит. Имам'с 8ГБ РАМ-а, па ми је потребно 64. |
|
| |||
| |||
| Ја сам са буббле, Виста'с исплати. Ја сам још један за надоградњу хардвера тако ЈА моћи трчање Видик удобно, ја не видим смисао имају нешто (у случају тхс Виста), а не користећи га у потпуности (у овом случају има ал оку бомбоне укључен ) Прођете кроз уклањање програма и распродати све срање они продати вам га. Нема начина да би требао бити спорији од свог старог Сингле цоре кс86 ПЦ ... И возачи су хууге питање за КСП64. Им 'трчање Интернет на овом рачунару тренутно, до сутра, када је издат Уин7 РЦ за доунлоад .. А ја морам рећи 95% од мој програми су инсталирани у УоУ64 делу, уграђени у емулатор који вам омогућава да користите кс86 базиран апликација и управљачких програма. Тешко је било доступно за КСП на 64 .. без унпацкагинг то радиш себи и терет од заморно све ствари са њиме, ја муци са иТунес, али верујте ми није вредно радиш са сваког програма којег желите да користите у кс64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш лаптоп је бољи од мог десктоп. Ту је или луд лаггы ништа о томе. Ако желите да избришете фресх старт то и инсталирати кс64 7.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала за све реплыс! Они су стварно помоћ мене да се одлучите. Мислим да ћу се држати Виста за залогај, атлеаст до коначне верзије Уиндоус 7 излази ![]() Куоте:
Куоте:
Опет, хвала за све повратне информације! Иван |
|
| |||
| |||
| већина је ствари које ХП инсталира да више никада нећете користити, само пазите да не уклоните све управљачке програме! готово све ствари као што су спаљивање ЦД-а на пример, можете добити бесплатан софтвер офф нет да ради посао двапут као и споро се ваш машина доле! приказују ствари попут ццлеанер и асуслогицс диск преварити такође помоћи ако ваш забринути због брзине, али иве је добио нешто теме овде! |