az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

64 Bit Vista VS XP 64 Bit

Reply

Konu Araçları
Old 3 Mayıs 2009, 07:52
Yeni Üye Grubu

Default 64 Bit Vista VS XP 64 Bit

Merhaba,

Sadece son bir laptop - HP hdx X16-1000EN, özelliklerini preatty aynı tüm modellerde bulunan, sadece bazı şeyleri (hız, sabit disk kapasitesi) farklı satın aldı.

Burada ana özellikleri şunlardır:

Daha önce, Windows XP ile bir sabit bilgisayar vardı. PC ve arabası gerçekten berbat oldu.

Ben yeni bir bilgisayar, fakat performansı keyfini çıkarın! Vista yaz SOMUN yönlendirdiğini! Gerçekten, arabası, ve, ve, bu sadece çok daha yavaş XP's laggy olduğunu.

Ben web ve Bu forumun arama var, ama bu yanıtını bulabilirsiniz was'nt: Orada 64 XP ve Vista 64 arasında büyük bir fark var mı?

Bu oranlar ile bir bilgisayar yoktu Çift çekirdek ve 64 bit benim için yeni bir şey, i vardır.

Ben 64 bit işletim sistemi anlamaya Tüm koç ve tam bulunan bilgisayarı çalıştırmak için diğer her şeyden kullanmaktır. Ben de söylendi, eğer olduğunu XP, benim koç bozmak 've benim dizüstü' kullanarak olmaz da 'geçmek için' tam potansiyel olarak, bilgisayar ve i gerçekten, i alabilirler güç ihtiyacım istiyorum dont !

Bu nedenle Eğer Vista 64 bit den de benim laptop 'bilgisayar bozmak 64 XP geçmek için mi? ve tam potansiyel olmak değil ki?

Gerçekten, tüm parlaklık ve Vista üzerinde sihir sevmediğim kişi türüne Sohbet kendi sadece siyah ve beyaz, ancak performansını artırmak için kadar döner tüm görsel ve her şey kapalı, duydum ettik, gerçekten de içinden çıkılmaz hale getirecek 64 bitlik bilgisayar?

süre benim laptop 'bilgisayar tam potansiyelini kullanarak gerçekten geri XP geçmek için, rica ediyorum!

Teşekkürler,

John Blynas
Old 3 Mayıs 2009, 13:47
Üye Grubu

i ile kabul Vista'nın tüm gösterişli gimicks bir nokta nedir?
Yine de, eğer 64bit O ayrılmamak gerekir / S gibi XP 64bit sürücüleri için sancılı bir manzara öneririz için üzgün, ve sohbet ile yazılım isnt uyumlu adil bir parça! Grrr.
Ancak eğer XP 32bit geçmek için gibi bu kadar fantezi değilse, bir performans artışı fark ediyorum, bunu çalıştırmak için daha az kaynak alır, tek yakınma da buna olacaktır RAM tam 4GB kullanmayın olabilir hakkında 3GB bununla sınırlı sistemi sistem değişir. Ancak, çok Hiç bile 3GB, ihtiyacınız olacak bu shouldn't bir sorun gibi şüphe!

Özgün soruyu cevaplamak için, evet XP 64bit sistem sağlamak sürücüleri XP 64bit, bunlar genellikle değildir için dizüstü bilgisayar için kullanılabilir sınırı değildir. Bu ilk bakmak istiyorum.

Ben, ben şahsen sadece XP 32bit kullanacağınız gibi hissedilir sınırı bellekte kaybı olacak, ancak yukarıda söyledi Ben çok şüpheliyim bir sorun olacaktır.

Eğer ne koymak ive konusunda emin, o wasnt çok açık üzgünüm, EDIT isteyin! (i yayılıp :-()
Old 3 Mayıs 2009, 13:47
Moderatör Grubu

X64 gerçekten çöp ise, Vista'nın sadece tüm göz dönüş iyi bir işletim sistemidir
Bu ne benim benim laptop gibi görünüyor

Ben temel nedeni yeni dizüstü yavaş söyleyebilirim tüm bloatware çünkü birlikte olduğu biri

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 3 Mayıs 2009, 14:08
Bağış Grubu

XP bir ona çatal sopa öldü. Vista yakında zaman Win7 gelen ölü olmaktır. Bunu söyledikten sonra, Vista darbeler XP kapıları kapatın. Evet, burada küçük bir öğrenme eğrisi's, ama dik değil. Cehennem, ben yaşlı olduğum için, MSDOS tabanlı sistemleri aracılığıyla Kazan 3.11, Win 98, XP ve Vista oldum. Yaşam değişimdir. Ile değiştirin ya da kaya lol altında tararlar.

BTW I Vista64 kullanıyorum ve seviyorum. Ben 8GB's RAM yani 64 ihtiyaç var.
Old May 2009, 02:25 4.
Bağış Grubu

Ben Bubba ile yaşıyorum Vista yetmeyecek bu.

Ben daha fazla bir donanım yükseltmek için ben rahat Vista'yı çalıştırabilirsiniz, bu durumda al göz açık olan tüm (in ths durumda Vista () ve bunu kullanarak bir şey değil sahip nokta görmüyorum )

Programları kaldırmak yoluyla gidin ve bu size satmak tüm bok temizleyin.

İşte eski Tek çekirdekli x86 PC daha yavaş olması gerekir bir yolu yoktur ...

Ve sürücüler XP64 için huuge sorunu vardır. Şu anda bu bilgisayarda, yarın kadar Win7 RC indirebilirsiniz .. tahliye olup bitiyor

Ve ben programlarının% 95 bir öykünücüsü dahili bir x86 tabanlı uygulamalar ve sürücüleri kullanım sağlayan WoW64 bölümünde, yüklenen itiraf etmeliyim.

Hemen hemen hiçbir şey XP x64 .. kullanılabilir kendiniz unpackaging ve hepsi ile sıkıcı şeylerin bir yükleme yapmadan, ben iTunes ile rahatsız ama inan bana öyle değil değerinde bir x64 kullanmak istediğiniz her programı ile yapıyorum.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old May 2009, 04:15 4.
Bağış Grubu

Dizüstü bilgisayarınızı masaüstünden daha iyidir. Burada hiçbir şey laggy veya arabası da ilgili. Eğer yeni bir başlangıç onu silmek ve x64 7 kurmak istiyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old May 2009, 14:22 4.
Yeni Üye Grubu

Tüm replys için teşekkürler! Gerçekten beni karar vermeye yardımcı oldu. Sanırım Vista için biraz, atleast 7 sürümü çıkan son pencereler kadar hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum

Alıntı:
Ben temel nedeni yeni dizüstü yavaş söyleyebilirim tüm bloatware çünkü birlikte olduğu biri
Alıntı:
Programları kaldırmak yoluyla gidin ve bu size satmak tüm bok temizleyin.
Bu durumda, i HP yükler var yüklü uygulamalar için, onlar benim Romy dizüstü bilgisayar için gerekli olduğunu düşündüm, ama kötü tüm icin kaldırabilir tahmin ve Nero gibi olanlar ile değiştirmek olabilir.

Yine, tüm geribildirim için teşekkür ederiz!

John
Old May 2009, 12:49 5.
Üye Grubu

mal çoğu bu HP size, sadece herhangi bir sürücüleri kaldırmak dont emin olun kullanmak asla edeceğiz yükler! hemen hemen tüm Örneğin CD yazma gibi şeyler yerine, kapalı serbest yazılım alabilirsiniz net bir iki kez de ve doesnt aşağı makinanız yavaş iş yapar!
şeyler ccleaner ve asuslogics gibi teker eğer hız endişe de yardımcı defrag, yayınlanmıyor ama ive biraz konu burada var!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından