![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я тільки нещодавно придбав ноутбук - HP HDX X16-1000EN, технічні характеристики preatty так само у всіх моделях, лише деякі речі відрізняються (швидкість, місткість жорсткого диска). Нижче наведені основні характеристики: ![]() У мене був стаціонарний комп'ютер, перш ніж з Windows XP. Цей комп'ютер був дійсно безлад і баги. Мені подобається виконання мого нового комп'ютера, але! Vista зводить мене NUTS! Це дійсно лаг, баггі, ну, це просто набагато повільніше, ніж XP. Я шукав в Мережі, і цей форум, але я was'nt змогли знайти відповідь на це: Є велика різниця між XP 64 та Vista 64? Двоядерні і 64 біта нова річ для мене, я ніколи не мав комп'ютера з такими пропорціями. Як я розумію, 64-розрядна операційна система є використовувати всю оперативну пам'ять і всі інші речі, щоб запустити комп'ютер у своєму повному обсязі. Таким мені сказали, якщо б я, щоб перейти до XP, моя RAM б "понизити", і я не використала б мій ноутбук 'ПК "на повну силу, і я не дуже хочу, що мені потрібно все і влади можуть отримати ! Так Якщо б я перейти з 64-бітної Vista для XP 64 буде мій ноутбук 'ПК "понизити? і не буде в повну силу? Мені дуже подобаються всі сяйво і чарівність на перспективу, їм такий чоловік, що виключає всіх візуальних і все, до його просто чорне та біле, для підвищення продуктивності, але Я чув, що з 64-розрядному комп'ютері вона буде фактично зробити його гірше?! Мені б дуже хотілося, щоб повернутися до XP, використовуючи при моєму ноутбуці 'весь потенціал ПК! Спасибі, Джон Blynas |
|
| |||
| |||
| Я згоден з вами, Whats крапку у всіх кричущий gimicks на Vista?! У будь-якому випадку, якщо ви повинні дотримуватися 64bit O / S, IM сумно рекомендувати Vista, а XP 64bit це біль для водіїв, і справедливе розрядних програмних хіба сумісні з ним! Хмм. Однак, якщо ви були перейти на XP 32bit, ви б помітили підвищення продуктивності, а це не так фантазія, це займе менше ресурсів для запуску, тільки тиски буде те, що ви не можете використовувати ваш повний 4 Гб оперативної пам'яті, то він буде обмежений приблизно 3GB, варіюється від системи до системи. Тим не менше, я дуже сумніваюся, ви коли-небудь знадобиться, навіть 3GB, так що це буде shouldn't випуск! відповісти на Ваш початковий питання, та XP 64bit не обмежуватимуть вашої системи за умови, що драйвери доступні для вашого ноутбука для XP 64bit, яку вони часто не є. Я дивитися на це перше. Як я вже сказав вище, я б особисто просто використовувати XP 32bit, тому що тільки помітне обмеження буде втрата пам'яті, але я дуже сумніваюся, що будуть проблеми. EDIT, шкода, що Wasn't дуже чіткий, запитати, якщо ваш знаєте про те, що Ive покласти! (I Ramble :-() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X64 є сміттям дійсно, Vista є гарною ОС просто перетворити все Eye Candy Off Це те, що мій схожий на моєму ноутбуці ![]() Я б сказав, що основною причиною нового ноутбука є повільним, оскільки всі Bloatware було в комплекті з
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| XP є мертвою палицею вилкою в ній. Vista скоро буде мертвий, коли Win7 виходить. Сказавши це, Vista ударами двері від ХР. Так, є трохи кривий навчання, але це не крутий. Чорт, я старий, я через MsDos систем для Win 3.11, Win 98, XP, і тепер Vista. Життя зміниться. Мінятися разом з ним або пролізти під рок LOL. До речі я використовую Vista64 і любити його. Я 8GB's оперативної пам'яті так, мені потрібні 64. |
|
| |||
| |||
| Я з Bubba, Vista варто. Я більше одного оновлення апаратних тому я можу запустити Vista комфортно, я не бачу сенсу мати щось (в тис. випадку Vista), а не використовуючи його на повну (в даному випадку арешту аль Eye Candy включений ) Перехід через видалення програм і очистити всі лайно вони продають вам у цьому. Там немає так воно і повинно бути повільніше, ніж старе ядро Single x86 PC ... И драйверів huuge запитанням для XP64. Я відображатися на цьому комп'ютері в даний момент, до завтра, коли Win7 RC випущена для скачування .. І я повинен сказати, 95% з моїх програм, встановлених у розділі WOW64, вбудованим емулятором, що дозволяє використовувати додатки на базі x86 і драйверами. Навряд чи все це доступно для XP на 64 .. без unpackaging його самі і роблять навантаження утомливо речей все це, я возитися з ITunes, але повірте це не варто робити це з кожної програми, яку хочете використовувати в x64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш ноутбук краще, ніж мій робочий стіл. Там's лага нічого або баггі про це. Якщо ви хочете почати все спочатку знищити його та встановити x64 7.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо за все Replys! Вони дійсно допомогли мені прийняти рішення. Мені здається, я залишуся Vista небагато, Atleast до остаточної версії Windows 7 вийде ![]() Цитата:
Цитата:
Знову ж таки, спасибі за всі відгуки! Джон |
|
| |||
| |||
| Більшість речей, що НР встановлює ви ніколи не будете використовувати, переконайтеся, що ви не видалите всі драйвера! Майже всі речі, як компакт-дисків Наприклад, ви можете отримати безкоштовне програмне забезпечення з мережі, яка робить роботу в два рази, а повільний і doesn't вашу машину вниз! Запуск речі, як CCleaner і asuslogics Disk Defrag також допомогти, якщо ваш турбує швидкість, але Ive отримали кілька тем тут! |