![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nyní můj krásný Vista nebude ať mi napište na moje "D" pevný disk. Změnily všechny oprávnění "dovolit". Ne úspěch! Myšlenky? Díky ..............
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud jednotka byl použit v jiném počítači před použitím jej Vista je možná heslo uzamčeno.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Viděl jsem tuto otázku přijít dřív. Předpokládám, že máte na disku ze systému, který již používá Windows XP a nyní nelze zapisovat.
Ve Windows XP běží tak, jak jste byli členem skupiny Administrators v Vestavěné-Group, a můžete napsat na to prostě v pohodě. Ve Vista se také členem představenstva Zabudované-in skupiny Administrators, ale nyní nelze zapisovat. Explaination Důvodem je oprávnění, ale z důvodu, že stát je problém, protože nástroj Řízení uživatelských účtů (UAC). Pokud spustíte "whoami / all / na seznam" na Vista dostanete výtisk svého oprávnění token. Bude mít několik řádků, které vypadají takto: Název skupiny: BUILTIN \ Administrators Typ: Alias SID: Atributy: Skupina používá pro odepřít pouze Jste členem Administrators, ale bezpečnostní token není skutečně mají skupiny Administrators v něm se běžným způsobem. UAC známky, že skupiny jako "deny", což znamená, že je nikdy nepoužíval udělit oprávnění, jen aby v souvislosti s nimi. Pokud si nyní podívat na Access Control List (ACL, tj. oprávnění) pro pohon: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX) Částí způsobuje Vaše potíže jsou poslední dva řádky. Druhá položka grantů Administrators úplné řízení. Jste správce, ale proto, že je spuštěn na základě non-zvýšené token, nemáte Administrators ve vašem znamení, takže členství nepomůže vám. Druhá linie podpory uživatelů číst. Jste také členem uživatelů. Proto, když běží v režimu schválení správce podle UAC, váš celkový práva na tento disk je čitelný. Opravit Chcete-li tuto opravu, musíte poskytnout uživatelům upravovat oprávnění k jednotce. Opravdu jednoduché udělat. Varianta 1: Právo-klepněte na písmeno jednotky v Průzkumníku a zvolte Vlastnosti Klepněte na kartu Zabezpečení Klikněte na "Upravit". Budete vyzváni k povznesení. Pamatujte si, že dokud si je stále v režimu schválení správce, a pro všechny praktické účely vás nejsou admin Vyberte "Uživatelé" a zaškrtněte políčko Změnit Klepněte na tlačítko OK dost dlouho, až se vrátím tam, kde jste byli. Varianta 2: (A trochu komplikovanější, ale pokud se vám líbí jednoduché syntaxe) Ze zvýšené příkazového řádku. Klikněte na okno kruh Klikněte na Všechny programy: Příslušenství Pravé-kliknutí na Command Prompt a zvolte "Spustit jako správce" Povýšit Spustit tento příkaz: icacls d: \ / grant BUILTIN \ Users: (OI, cl, m) Náhradník cokoliv písmeno váš externí disk je na mapováno na d: \. oi znamená "nechť objektů (souborů) dědí tuto ACE". cl znamená "nechat nádoby (adresáře) dědí tuto ACE". m znamená "upravit". Trumf je Access Control List vložka, jinými slovy, že záznamy v ACL, že granty nebo upírá někdo svolení k objektu. Jakmile to uděláte pravidelní uživatelé se budou moci číst a zapisovat na disk. Jak dlouho, jak jste se nerozloží dědictví někde adresář hierarchie disku nemusíte měnit žádné další ACL na celý disk.
|
|
|||
|
|||
|
Syntaxe pro druhou metodu by byly
Klikněte na okno kruh Klikněte na Všechny programy: Příslušenství Pravé-kliknutí na Command Prompt a zvolte "Spustit jako správce" Povýšit Spustit tento příkaz: icacls d: \ / grant BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (M) Náhradník cokoliv písmeno váš externí disk je na mapováno na d: \. (OI) znamená "nechť objektů (souborů) dědí tuto ACE". (CL) znamená "nechat nádoby (adresáře) dědí tuto ACE". (M) znamená "upravit". Trumf je Access Control List vložka, jinými slovy, že záznamy v ACL, že granty nebo upírá někdo svolení k objektu.
|
|||
|
|||
|
Běžel obě verze v příkazovém řádku - jak říkají, že "BUILTIN .............. atd. je neplatná řádku. ThO jiná metoda nemá žádný účinek.?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zapomeňte na příkazovém řádku. Nedaří se mi dostat do práce, že buď.
Nerozumím, proč se první cesta nefunguje ... Zkoušeli jste převzaly? Klikněte pravým tlačítkem na D: \ Drive ikona od My Computer -> Vlastnosti -> Bezpečnost -> Rozšířené -> Take Vlastnictví
|
|||
|
|||
|
Vyzkoušelo početné krát vzít ownwership - ne-mají se snažil psát, protože poslední ..... čas s foukané PSU a černá obrazovka POST. Vážím si vaší snahy a bude vám oznámit výsledek. Díky ...............
|