![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τώρα μου υπέροχη Vista δεν θα επιτρέψτε μου να μου γράψει "D" σκληρό δίσκο. Έχουν αλλάξει όλα τα δικαιώματα για να "επιτρέψει". Δεν επιτυχία! Ιδέες;; Ευχαριστώ ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν η μονάδα είχε χρησιμοποιηθεί σε μια διαφορετική μηχανή πριν να χρησιμοποιήσετε με Vista, είναι πιθανόν κωδικό κλειδωμένο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δει αυτό το ερώτημα πριν έρθουν. Υποθέτω ότι έχετε πάρει το αυτοκίνητο από ένα σύστημα που είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και τώρα τα Windows XP δεν μπορεί να γράψει σε αυτό. Στα Windows XP θα λειτουργούσαν ως μέλος της Built-in διαχειριστές ομάδας, και θα μπορούσατε να τα γράψετε σε αυτό μια χαρά. Σε Vista, είναι επίσης μέλος της Built-in ομάδας Administrators, αλλά τώρα δεν μπορείτε να γράψετε σε αυτό. Explaination Ο λόγος είναι άδειες, αλλά ο λόγος να καταστούν πρόβλημα οφείλεται User Account Control (UAC). Εάν εκτελέσετε "whoami / all / λίστα για" Vista για να πάρω ένα εκτυπωμένο σας δικαιώματα συμβολική. Θα έχει λίγες γραμμές που μοιάζουν με αυτό: Όνομα Ομάδας: BUILTIN \ Administrators Τύπος: Γνωστός SID: Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Ομάδα χρησιμοποιηθεί μόνο για την άρνηση της Είστε μέλος της διοικήσεως, αλλά το πνεύμα της ασφάλειας στην πραγματικότητα δεν έχουν την ομάδα Administrators σε αυτό κατά το συνήθη τρόπο. UAC σηματοδοτεί ότι ως ομάδα "αρνείται" το οποίο σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται ποτέ για τη χορήγηση αδειών, μόνο για να τους επιτρέψουν. Αν εξετάσουμε τώρα τις λίστες ελέγχου πρόσβασης (ACL δηλαδή τις άδειες) για τη μονάδα δίσκου: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX) Τα μέρη που προκαλούν προβλήματα, τα τελευταία δύο γραμμές. Η δεύτερη γραμμή επιχορηγήσεις Administrators πλήρη έλεγχο. Είστε διαχειριστής, αλλά επειδή είστε εκτελείται σε έναν μη αυξημένα πνεύμα, δεν έχετε διαχειριστές στο κουπόνι σας, έτσι ώστε ένταξη δεν βοηθήσω. Η δεύτερη γραμμή επιχορηγήσεις χρήστες διαβάσετε. Είστε επίσης μέλος των χρηστών. Έτσι, όταν εκτελείται σε λειτουργία έγκρισης διαχειριστών υπό UAC, το σύνολο δικαιωμάτων για να διαβάσετε αυτό το δίσκο είναι. Επιδιόρθωση Για να διορθώσετε αυτό, θα πρέπει να χορηγούν χρήστες να τροποποιήσουν τα προνόμια της μονάδας δίσκου. Πολύ απλά να κάνουν. Επιλογή 1: Κάντε δεξί κλικ στο γράμμα μονάδας δίσκου σε Explorer και επιλέξτε ιδιότητες Κάντε κλικ στην καρτέλα Security Κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία". Θα σας ζητηθεί να αυξηθεί. Να θυμάστε, μέχρι να κάνετε εσείς είναι ακόμη σε λειτουργία έγκρισης διαχειριστών και για πρακτικούς λόγους δεν είστε admin Επιλογή "Χρήστες" και ελέγξτε το κουτί Modify Κάντε κλικ στο κουμπί OK αρκετό χρόνο για να έρθουμε σε σας. Επιλογή 2: (λίγο πιο περίπλοκη, αλλά εύκολη αν θέλετε σύνταξη) Από μια γραμμή εντολών αυξημένα. Κάντε κλικ στο κύκλο Παράθυρο Κάντε κλικ στο Όλα τα προγράμματα: Αξεσουάρ Κάντε δεξί κλικ στο Command Prompt και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής" Εξυψώ Εκτελέστε αυτήν την εντολή: icacls d: \ / επιδότησης BUILTIN \ Users: (oi, cl, m) Αναπληρωτής ανεξάρτητα γράμμα σας αντιστοιχίζεται εξωτερικό δίσκο για να d: \. oi σημαίνει «ας αντικείμενα (αρχεία) κληρονομήσουν αυτό το ACE". cl σημαίνει «ας δοχεία (καταλόγων) κληρονομήσουν αυτό το ACE". m σημαίνει "τροποποίηση". Άσσος είναι ένα Access Control List εισόδου, με άλλα λόγια, τις εγγραφές στο ACL που χορηγεί ή αρνείται σε κάποιον την άδεια να το αντικείμενο. Μόλις γίνει αυτό τακτικούς χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν στην οδήγηση. Όσο δεν έχετε σπασμένα κληρονομιάς κάπου κατά μήκος της ιεραρχίας κατάλογο της μονάδας δίσκου δεν θα χρειαστεί να τροποποιήσετε οποιαδήποτε πιο ACLs για όλο αυτό το δίσκο.
|
| |||
| |||
| Η σύνταξη για την δεύτερη μέθοδος θα πρέπει να έχουν Κάντε κλικ στο κύκλο Παράθυρο Κάντε κλικ στο Όλα τα προγράμματα: Αξεσουάρ Κάντε δεξί κλικ στο Command Prompt και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής" Εξυψώ Εκτελέστε αυτήν την εντολή: icacls d: \ / επιδότησης BUILTIN \ Users: (ΟΙ) (CL) (M) Αναπληρωτής ανεξάρτητα γράμμα σας αντιστοιχίζεται εξωτερικό δίσκο για να d: \. (ΟΙ) σημαίνει «ας αντικείμενα (αρχεία) κληρονομήσουν αυτό το ACE". (CL) σημαίνει «ας δοχεία (καταλόγων) κληρονομήσουν αυτό το ACE". (M) σημαίνει "τροποποίηση". Άσσος είναι ένα Access Control List εισόδου, με άλλα λόγια, τις εγγραφές στο ACL που χορηγεί ή αρνείται σε κάποιον την άδεια να το αντικείμενο.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ran σε δύο εκδόσεις γραμμή - τόσο το πω "BUILTIN .............. κ.λπ. είναι άκυρη εντολών. Καίτοι άλλη μέθοδος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.;; |
|
| |||
| |||
| Ξεχάστε τη γραμμή εντολών. Δεν μπορώ να φαίνεται ότι για την εργασία τους είτε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώτος τρόπος δεν λειτουργεί ... Έχετε δοκιμάσει λαμβάνοντας ιδιοκτησία; Κάντε κλικ στο δεξιό D: \ Drive εικονίδιο από My Computer -> Ακίνητα -> Ασφάλεια -> Advanced -> Ανάληψη κατοχής
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα πολλές φορές να λάβουν ownwership --δεν έχουν προσπαθήσει να γράψει από την τελευταία ..... ήταν απασχολημένος με εμφυσημένα PSU και μια μαύρη οθόνη POST. Εκτιμώ τις προσπάθειές σας, και θα σας apprise για το αποτέλεσμα. Thanks ............... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| G: \ δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, απαγορεύεται η είσοδος. | jimmyc | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 24 Ιουν 2009 02:43 |
| Απαγορεύεται η είσοδος! | prawleprovi | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 9η Μαΐου 2008 16:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 27 Νοε 2007 12:37 |
| Επιτρέπεται η πρόσβαση ... ξαφνικά | Quityourjibbajabba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Νοε 2007 06:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |