kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A hozzáférés megtagadva

Reply

Téma eszközök
Old Január 14, 2008, 10:47
Donor Group

Most az én csodálatos Vista nem enged írni, hogy én a "D" hard drive. Megváltozott minden jogosultsága "teszi lehetővé." Nincs siker! Ötletek? Köszönöm ..............

My System: Hewybilt

Processzor (ok):
Core2 E6600, Core2E6750
Alaplap:
MSI, Gigabyte
RAM memória:
4GB OCZ, 4GB A-Data
Grafikus kártya (k):
7600GS?, 7950GT
Hangkártya:
X-Fi XtremeMusic, Audigy2ZS
Merevlemez (ek):
4x Seagate SATA 250GB
Optikai meghajtó (k):
2 Lite-On, 2 ASUS
Case / tápegység:
Apevia X-Infinity, Thermaltake Tsunami D
Hűtés:
Thermalright XP90C, Scythe valamit vagy o
Hálózat / Internet:
Cox Cable 6MB
Monitor (ok):
Chimei 22 "WS, ViewSonic 19" WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Home Prem, XP Pro
Old Január 14, 2008, 11:12
Administrator Group

Ha a meghajtó még egy másik gép előtt használja a Vista is jelszót zárva.

Szüksége lesz valami 3. fél szoftver kioldáshoz azt gondolom.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 14, 2008, 11:36
Moderátor Csoport

Láttam ezt a kérdést, mielőtt jön ki. Feltételezem, hogy már megtette a meghajtót a rendszer, hogy a korábban használt Windows XP, és most nem tud írni.

A Windows XP fut, mint te is tagja a beépített Rendszergazdák csoport, és meg tudná írni, hogy ez csak jó. A Vista, Ön is tagja a beépített Rendszergazdák csoport, de most nem tud írni.

Explaination

Ennek az az oka, engedélyekkel, de az ok válnak a probléma miatt User Account Control (UAC). Ha a "whoami / all / a lista" A Vista lesz a kinyomaton meg permissions tokent. Ez lesz a pár sort, hogy így néz ki:

Csoport neve: Beépített \ Rendszergazdák
Típus: Alias
SID:
Jellemzők: Group használt tagadom csak

Ön tagja a Rendszergazdák, de biztonsági okból nem ténylegesen a Rendszergazdák csoportnak, hogy a szokásos módon. UAC jelek, hogy a csoport egy "tagadja", ami azt jelenti, hogy soha nem használt támogatási jogosultságok, csak lehetővé teszi számukra. Ha most nézd meg az Access Control List (ACL azaz permissions) a meghajtó:
C: \ Users \ foo> icacls d: \
d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F)
Beépített \ Administrators: (OI) (CI) (F)
Beépített \ Users: (OI) (CI) (RX)

A részek akkor okoz gondot a két utolsó sor. A második sor Administrators támogatások teljes ellenőrzést. Ön rendszergazdaként, hanem azért, mert a futás alatt nem emelkedett jelképes, nem kell a Rendszergazdák jelképes, hogy a tagság nem segít neked. A második sor támogatásokat felhasználó olvas. Ön is tagja a felhasználók számára. Így, amikor a futó admin jóváhagyása módja szerint UAC, a teljes jogokat az e meghajtó olvasni.

Megjavít

Ha meg ez, meg kell, hogy a felhasználók módosítsák a kiváltságokat a meghajtót. Tényleg nem egyszerű.

1. lehetőség:

Kattintson a jobb gombbal a betűjelet az Explorer és válassza a Tulajdonságok
Kattintson a Biztonság fülre
Kattintson a "Szerkesztés". Meg fogják kérni, hogy emelheti. Ne feledje, amíg Ön még admin jóváhagyás módja, valamint a gyakorlati célokra Ön nem admin
Válassza a "felhasználó", és ellenőrizzük a Modify doboz
Kattintsunk az OK gombra elég idő, hogy menj vissza oda, ahol volt.

2. lehetőség: (Egy kicsit bonyolultabb, de könnyű, ha úgy tetszik szintaktika)

Az emelkedett parancssorban.

Kattintson a Window kör
Kattintson a Minden program: Kiegészítők
Kattintson a jobb gombbal a Parancssor, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként"
Felemel
Futtatni ezt a parancsot: icacls d: \ / támogatási Beépített \ Users: (OI, Cl, m)
Póttag bármilyen betűjelet a külső meghajtó, lineáris a d: \. oi azt jelenti, hogy "hagyjuk objektumok (fájlok) öröklik ezt ACE". cl azt jelenti, hogy "hagyjuk tartályok (könyvtárak) öröklik ezt ACE". m azt jelenti, "modify". Az ACE az Access Control List Bejegyzés, más szóval, a bejegyzéseket az ACL a támogatások, vagy tagadja valaki engedélyt az objektumot.

Ha ezt rendszeresen képes lesz olvasni és írni a meghajtót. Amíg nem tört öröklési valahol mentén a könyvtár hierarchia a meghajtó akkor nem kell módosítani több ACLS ezen egész meghajtót.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 14, 2008, 11:55
Moderátor Csoport

A szintaxis a második módszert kellett volna

Kattintson a Window kör
Kattintson a Minden program: Kiegészítők
Kattintson a jobb gombbal a Parancssor, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként"
Felemel
Futtatni ezt a parancsot: icacls d: \ / támogatási Beépített \ Users: (OI) (CL) (M)
Póttag bármilyen betűjelet a külső meghajtó, lineáris a d: \. (OI) azt jelenti, hogy "hagyjuk objektumok (fájlok) öröklik ezt ACE". (CL) azt jelenti, hogy "hagyjuk tartályok (könyvtárak) öröklik ezt ACE". (M) azt jelenti, "modify". Az ACE az Access Control List Bejegyzés, más szóval, a bejegyzéseket az ACL a támogatások, vagy tagadja valaki engedélyt az objektumot.

Old Január 14 2008, 12:28
Donor Group

Ran mindkét változatban parancssorban - mind mondják, a "beépített .............. stb érvénytelen promptot. Tho más módszerrel nem volt hatása.?
Old Január 14, 2008, 12:59
Moderátor Csoport

Felejtsd el a command prompt. Nem tudom, hogy úgy tűnik, hogy a munka sem.

Nem értem, miért az első módon nem működik ...

Ön próbálta a tulajdonjog?

Kattintson a jobb gombbal a D: \ meghajtó ikonjára óta My Computer -> Tulajdonságok -> Biztonság -> Részletes -> Tulajdonbavétele

Old Január 16, 2008, 02:40
Donor Group

Próbálta már számos alkalommal, hogy ownwership --nem próbáltam írni, mert az elmúlt ..... elfoglalt egy fújt tápegység és egy fekete képernyő Post. Nagyra értékelem az Ön erőfeszítéseit, és értesít Önt az eredményről. Köszönöm ...............
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.