![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most az én csodálatos Vista nem enged írni, hogy én a "D" hard drive. Megváltozott minden jogosultsága "teszi lehetővé." Nincs siker! Ötletek? Köszönöm ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a meghajtó még egy másik gép előtt használja a Vista is jelszót zárva.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam ezt a kérdést, mielőtt jön ki. Feltételezem, hogy már megtette a meghajtót a rendszer, hogy a korábban használt Windows XP, és most nem tud írni. A Windows XP fut, mint te is tagja a beépített Rendszergazdák csoport, és meg tudná írni, hogy ez csak jó. A Vista, Ön is tagja a beépített Rendszergazdák csoport, de most nem tud írni. Explaination Ennek az az oka, engedélyekkel, de az ok válnak a probléma miatt User Account Control (UAC). Ha a "whoami / all / a lista" A Vista lesz a kinyomaton meg permissions tokent. Ez lesz a pár sort, hogy így néz ki: Csoport neve: Beépített \ Rendszergazdák Típus: Alias SID: Jellemzők: Group használt tagadom csak Ön tagja a Rendszergazdák, de biztonsági okból nem ténylegesen a Rendszergazdák csoportnak, hogy a szokásos módon. UAC jelek, hogy a csoport egy "tagadja", ami azt jelenti, hogy soha nem használt támogatási jogosultságok, csak lehetővé teszi számukra. Ha most nézd meg az Access Control List (ACL azaz permissions) a meghajtó: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F) Beépített \ Administrators: (OI) (CI) (F) Beépített \ Users: (OI) (CI) (RX) A részek akkor okoz gondot a két utolsó sor. A második sor Administrators támogatások teljes ellenőrzést. Ön rendszergazdaként, hanem azért, mert a futás alatt nem emelkedett jelképes, nem kell a Rendszergazdák jelképes, hogy a tagság nem segít neked. A második sor támogatásokat felhasználó olvas. Ön is tagja a felhasználók számára. Így, amikor a futó admin jóváhagyása módja szerint UAC, a teljes jogokat az e meghajtó olvasni. Megjavít Ha meg ez, meg kell, hogy a felhasználók módosítsák a kiváltságokat a meghajtót. Tényleg nem egyszerű. 1. lehetőség: Kattintson a jobb gombbal a betűjelet az Explorer és válassza a Tulajdonságok Kattintson a Biztonság fülre Kattintson a "Szerkesztés". Meg fogják kérni, hogy emelheti. Ne feledje, amíg Ön még admin jóváhagyás módja, valamint a gyakorlati célokra Ön nem admin Válassza a "felhasználó", és ellenőrizzük a Modify doboz Kattintsunk az OK gombra elég idő, hogy menj vissza oda, ahol volt. 2. lehetőség: (Egy kicsit bonyolultabb, de könnyű, ha úgy tetszik szintaktika) Az emelkedett parancssorban. Kattintson a Window kör Kattintson a Minden program: Kiegészítők Kattintson a jobb gombbal a Parancssor, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként" Felemel Futtatni ezt a parancsot: icacls d: \ / támogatási Beépített \ Users: (OI, Cl, m) Póttag bármilyen betűjelet a külső meghajtó, lineáris a d: \. oi azt jelenti, hogy "hagyjuk objektumok (fájlok) öröklik ezt ACE". cl azt jelenti, hogy "hagyjuk tartályok (könyvtárak) öröklik ezt ACE". m azt jelenti, "modify". Az ACE az Access Control List Bejegyzés, más szóval, a bejegyzéseket az ACL a támogatások, vagy tagadja valaki engedélyt az objektumot. Ha ezt rendszeresen képes lesz olvasni és írni a meghajtót. Amíg nem tört öröklési valahol mentén a könyvtár hierarchia a meghajtó akkor nem kell módosítani több ACLS ezen egész meghajtót.
|
| |||
| |||
| A szintaxis a második módszert kellett volna Kattintson a Window kör Kattintson a Minden program: Kiegészítők Kattintson a jobb gombbal a Parancssor, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként" Felemel Futtatni ezt a parancsot: icacls d: \ / támogatási Beépített \ Users: (OI) (CL) (M) Póttag bármilyen betűjelet a külső meghajtó, lineáris a d: \. (OI) azt jelenti, hogy "hagyjuk objektumok (fájlok) öröklik ezt ACE". (CL) azt jelenti, hogy "hagyjuk tartályok (könyvtárak) öröklik ezt ACE". (M) azt jelenti, "modify". Az ACE az Access Control List Bejegyzés, más szóval, a bejegyzéseket az ACL a támogatások, vagy tagadja valaki engedélyt az objektumot.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ran mindkét változatban parancssorban - mind mondják, a "beépített .............. stb érvénytelen promptot. Tho más módszerrel nem volt hatása.? |
|
| |||
| |||
| Felejtsd el a command prompt. Nem tudom, hogy úgy tűnik, hogy a munka sem. Nem értem, miért az első módon nem működik ... Ön próbálta a tulajdonjog? Kattintson a jobb gombbal a D: \ meghajtó ikonjára óta My Computer -> Tulajdonságok -> Biztonság -> Részletes -> Tulajdonbavétele
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Próbálta már számos alkalommal, hogy ownwership --nem próbáltam írni, mert az elmúlt ..... elfoglalt egy fújt tápegység és egy fekete képernyő Post. Nagyra értékelem az Ön erőfeszítéseit, és értesít Önt az eredményről. Köszönöm ............... |