![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עכשיו נפלא Vista שלי לא נתנו לי לכתוב את "D" הכונן הקשיח. השתנו כל הרשאות "אפשר." לא הצלחת! רעיונות?? תודה ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הכונן היה שימוש במכונה אחרת לפני משתמש בה עם Vista היא אולי הסיסמה נעול.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי את זה בא לפני שאלה. אני מניח שיש לך את כונן נלקח מתוך המערכת, כי בעבר נעשה שימוש ב-Windows XP ו עכשיו לא יכול לכתוב את זה. ב-Windows XP לפעול כפי שהיית חבר של מובנה בקבוצת מנהלי המערכת, ואתה יכול לכתוב את זה בסדר גמור. ב-Vista, אתה גם חבר של מנהלי מערכת מובנית הקבוצה, אבל עכשיו אתה לא יכול לכתוב את זה. Explaination הסיבה היא הרשאות, אבל הם הופכים את הסיבה לבעיה היא בגלל בקרת חשבון משתמש '(UAC). אם אתה מנהל "whoami / כל / עבור רשימת" ב Vista אתה מקבל תדפיס של הרשאות האסימון שלך. זה יהיה כמה שורות זה נראה כך: שם הקבוצה: BUILTIN \ מנהלים סוג: alias SID: תכונות: קבוצת המשמש רק להתכחש אתה חבר של מנהלי המערכת, אבל את הביטחון האסימון לא באמת צריך את הקבוצה מנהלים בה בדרך כלל את הדרך. UAC מציין כי קבוצה בשם "לשלול" כלומר, הוא מעולם לא נעשה שימוש כדי להעניק הרשאות, רק כדי לאפשר להם. אם אתה עכשיו תראה את רשימת בקרת הגישה (ACL כלומר הרשאות) של הכונן: C: \ Users \ foo> icacls D: \ D: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (ו) BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (ו) BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX) חלקי גורמת לך לבעיה נמצא את שתי השורות האחרונות. השורה השנייה מנהלים מעניק שליטה מלאה. אתה מנהל המערכת, אבל בגלל שאתה מפעיל תחת שאינו מורם האסימון, אין לך מנהלים את האסימון, כך החברות לא עוזר לך. השורה השנייה מעניקה למשתמשים לקרוא. אתה גם חבר של המשתמשים. לכן, כאשר Admin הפועלים תחת מצב אישור UAC, הכולל את זכויות כונן זה הוא קרא. לתקן כדי לתקן את זה, אתה צריך להעניק הרשאות למשתמשים לשנות את הכונן. באמת פשוט לעשות. אפשרות 1: לחץ לחיצה ימנית על אות הכונן ובחר ב-Explorer נכסים לחץ על הכרטיסייה אבטחה לחץ על "ערוך". תתבקש להרים. זכור, עד שתעשה זאת אתה עדיין נמצא במצב אישור מנהל ולכל מטרה מעשית אינך Admin בחר "משתמשים" וסמן את תיבת שנה לחץ על אישור מספיק פעמים כדי לחזור למקום שבו היית. אפשרות 2: (קצת מסובך אבל קל יותר אם אתה רוצה תחביר) מתוך שורת פקודה. לחץ על חלון מעגל לחץ על כל התוכניות: עזרים לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על שורת הפקודה ובחר "הפעל כמנהל" להרים הפעל פקודה זו: icacls D: \ / מענק BUILTIN \ Users: (oi, CL, ז) מה תחליף את אות הכונן החיצוני הוא כונן ממופה כדי ל D: \. oi פירושו "תן אובייקטים (קבצים) לרשת ACE זה". CL פירושו "תן Containers (מדריכים) לרשת ACE זה". ז פירושו "שינוי". An ACE הינה רשימת בקרת גישה הכניסה, כלומר, את הערכים של ACL אשר מעניקה או שוללת מישהו רשות האובייקט. לאחר ביצוע פעולה זו משתמשים קבועים יוכלו לקרוא וכתוב על הכונן. כל עוד יש לך ירושה לא שבור איפשהו לאורך המדריך מדרג של הכונן לא תצטרך לשנות כל עוד ACLs על כל הכונן.
|
| |||
| |||
| התחביר עבור השיטה השנייה צריך להיות לחץ על חלון מעגל לחץ על כל התוכניות: עזרים לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על שורת הפקודה ובחר "הפעל כמנהל" להרים הפעל פקודה זו: icacls D: \ / מענק BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (ז) מה תחליף את אות הכונן החיצוני הוא כונן ממופה כדי ל D: \. (OI) פירושו "תן אובייקטים (קבצים) לרשת ACE זה". (CL) פירושו "תן Containers (מדריכים) לרשת ACE זה". (ז) פירושו "שינוי". An ACE הינה רשימת בקרת גישה הכניסה, כלומר, את הערכים של ACL אשר מעניקה או שוללת מישהו רשות האובייקט.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| רן בשתי גירסאות בשורת פקודה - לומר את שניהם "BUILTIN .............. וכו 'אינו חוקי הפקודה. Tho אחרים בשיטה היתה אין כל השפעה.?? |
|
| |||
| |||
| שכח את שורת הפקודה. אני לא מצליחים להשיג את זה או לעבוד. אני לא מבין למה הדרך הראשונה לא עובד ... האם ניסית לקחת בעלות? נכון לחץ על D: \ כונן סמל מאת המחשב שלי -> נכסים -> אבטחה -> מתקדם -> בעלות
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ניסית פעמים רבות לקחת ownwership - 'לא ניסה לכתוב מאז האחרון ..... הייתי עסוק עם blown PSU ו מסך שחור פוסט. אני מעריך את המאמצים ותהיה להודיע לך את התוצאות. תודה ............... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| G: \ הוא לא נגיש, הגישה נדחתה. | jimmyc | כוננים & נשלפת | 3 | 24 יוני 2009 02:43 |
| הגישה נדחתה! | prawleprovi | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 30 אוקטובר 2008 04:50 |
| הגישה נדחתה | rbscooby | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 9th מאי 2008 16:40 |
| הגישה נדחתה | hannyp | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | -27 נובמבר 2007 12:37 |
| הגישה נדחתה ... פתאום | Quityourjibbajabba | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th נובמבר 2007 06:10 |
| שרשרת כלים | |
| |