![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dabar mano nuostabus Vista neleidžia man rašyti į mano "D" disko. Pasikeitė visas teises į "Leisti". Nr sėkmės! Idėjos? Ačiū ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei diskas buvo naudojamas kitame kompiuteryje, prieš naudojant jį su Vista, tai galbūt slaptažodį užrakinta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mačiau šį klausimą sugalvoti prieš. Manau, kad ėmėtės vairuoti nuo sistemos, kuri anksčiau buvo naudojama "Windows XP ir dabar negali rašyti į jį. Windows XP Jums bėgo kaip narys Built-in Administratoriai frakcijos vardu, ir galite rašyti į jį tik gerai. "Vista", jūs taip pat su Built-in administratorių grupės narys, bet dabar tu negali rašyti į jį. Explaination Priežastis teises, bet dėl jos tampa problema, nes Vartotojo abonemento valdymo tarnyba (UAC). Jei jūs naudojate "whoami / Visi / sąrašą" ant Vista jums savo teises atspausdintą raktą. Jis turės keletą eilučių, kad atrodys taip: Grupės pavadinimas: BUILTIN \ Administratoriai Tipas: Alias SID: Rekvizitai: Grupės naudojami paneigti tik Jūs esate administratorių narys, bet Jūsų Token nėra iš tikrųjų turi administratorių grupės jį įprastu būdu. UAC ženklų, kad grupė kaip "Atsisakyti", kuris reiškia, kad jis niekada nebus naudojami suteikti teises, tik, kad leistų jiems. Jei dabar pažvelgti Access Control List (ACL, ty leidimus) dėl diskas: C: \ Users \ foo> icacls D: \ D: \ Windows NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (PI) (F) BUILTIN \ Administrators: (OI) (PI) (F) BUILTIN \ Users: (OI) (PI) (Rx) Dalių sukelia jums sunkumų yra dvi paskutinės eilutės. Antroji eilutė dotacijos Administratoriai visiškai kontroliuoti. Jūs esate administratorius, tačiau, kadangi Jūs dirbate pagal ne padidėjęs ženklas, Jūs neturite administratorių jūsų ženklas, kad narystė nėra jums padėti. Antroji eilutė subsidijų vartotojams skaityti. Jūs taip pat vartotojų narys. Taigi, kai veikia administratoriaus patvirtinimo būdas pagal UAC, jūsų visų teisių į šį diską skaityti. Sutaisyti Norėdami išspręsti šią problemą, reikia suteikti vartotojui keisti privilegijas vairuoti. Tikrai paprasta padaryti. 1 variantas: Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite disko raidę, Explorer ir pasirinkite Properties Spustelėkite skirtuką Sauga Spauskite "Redaguoti". Jūsų bus paprašyta pakelti. Atminkite, kol jūs dar yra admin patvirtinimo būdas ir visais praktiniais tikslais nesate admin Pasirinkite "Vartotojai" ir pažymėkite langelį Keisti Spustelėkite Gerai, jei pakankamai laiko grįžti į kur buvo. 2 variantas (šiek tiek sudėtingiau, bet lengva, jei norite sintaksė) Iš komandų eilutės. Spauskite Window ratas Spustelėkite Visos programos: Priedai Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Komandinė eilutė ir pasirinkite "Vykdyti kaip administratorius" Pakelti Vykdyti šią komandą: icacls d: \ / Grant BUILTIN \ Users: (Oi, l, m) Pavaduojanti kokia disko raidė jūsų išorinis diskas prijungti prie už D: \. oi reiškia "Tegul objektų (failų) paveldi šią ACE". CL reiškia "tegul konteineriai (katalogai) paveldi šią ACE". m reiškia "pakeisti". AKF yra Access Control List įrašas, kitaip tariant, į ACL įrašus, kad subsidijos arba neigia, nors leidimą objektas. Kai tai padarysite, nuolatiniai vartotojai galės skaityti ir rašyti į diską. Tol, kol turite neskaldytos paveldėjimo kažkur katalogas hierarchija vairuoti Jums nereikia keisti jokių daugiau ACL dėl viso šio disko.
|
| |||
| |||
| Antrąjį metodą sintaksė turėjo Spauskite Window ratas Spustelėkite Visos programos: Priedai Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Komandinė eilutė ir pasirinkite "Vykdyti kaip administratorius" Pakelti Vykdyti šią komandą: icacls d: \ / Grant BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (M) Pavaduojanti kokia disko raidė jūsų išorinis diskas prijungti prie už D: \. (OI) reiškia "Tegul objektų (failų) paveldi šią ACE". (CL) reiškia "tegul konteineriai (katalogai) paveldi šią ACE". (M) reiškia "pakeisti". AKF yra Access Control List įrašas, kitaip tariant, į ACL įrašus, kad subsidijos arba neigia, nors leidimą objektas.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ran abiejų komandų eilutę versijos - ir pasakyti "BUILTIN .............. ir tt yra neteisingas eilutę. Tho kitas metodas neturėjo įtakos.? |
|
| |||
| |||
| Pamirškite komandų eilutę. I can't seem to get that dirbti arba. Nesuprantu, kodėl pirmas būdas neveikia ... Jūs bandė prisiimti atsakomybę? Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite D: \ Drive icon nuo Mano kompiuteris -> Nekilnojamasis -> Saugumas -> Detaliai -> Perimti
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Bandė daug kartų imtis ownwership --ne bandė rašyti nuo paskutinio ..... buvo užimtas prapūsti PSU juodas ekranas POST. Dėkojame už pastangas, ir pranešti Jums apie rezultatus. Ačiū ............... |