mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Piekļuve liegta

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 14, 2008, 10:47
Donors Group

Default Piekļuve liegta

Tagad mana brīnišķīgi Vista neļauj man rakstīt uz manu "D" cieto disku. Ir mainījušies visas atļaujas, kas "atļauj." Nē veiksmi! Idejas? Thanks ..............

Mana sistēma: Hewybilt

Processor (s):
Core2 E6600, Core2E6750
Motherboard:
MSI, Gigabyte
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ, 4GB-Data
Graphics Card (s):
7600GS?, 7950GT
Sound Card:
X-Fi XtremeMusic, Audigy2ZS
Hard Drive (s):
4x Seagate SATA 250GB
Optical Drive (s):
2 Lite-On, 2 ASUS
Case / PSU:
Apevia X-Infinity, Thermaltake Tsunami D
Dzesēšana:
Thermalright XP90C, izkapts Somethin vai o
Tīkla / Internets:
Cox Cable 6MB
Monitor (s):
Chimei 22 "WS, ViewSonic 19" WS
Operating System (s):
Vista Home Prem, XP Pro
Old Janvāris 14, 2008, 11:12
Administrator Group

Default Piekļuve liegta

Ja piedziņa tika izmantota dažādu mašīnu pirms to lietot ar Vista tas ir iespējams parole bloķēta.

Jums būs nepieciešams zināms 3. puses programmatūru, lai to atbloķētu es domāju.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 14, 2008, 11:36
Moderator Group

Default Piekļuve liegta

Esmu redzējis šo jautājumu nākt klajā agrāk. Es pieņemu, ka esat ieņēmis braucienā no sistēmas, kas iepriekš izmantota Windows XP un tagad nevar rakstīt to.

Windows XP darbojās kā locekli Built-in administratoru grupas vārdā, un jūs varētu rakstīt tā tikai naudas sodu. Vista, jums ir arī loceklis, Built-in administratoru grupā, bet tagad tu nevari rakstīt to.

Explaination

Iemesls ir atļaujas, bet dēļ tie kļūst par problēmu, jo Lietotāja konta kontrole (UAC). Ja jums "whoami / all / for saraksts" uz Vista jums izdruku no jūsu atļaujas token. Tam būs dažas rindiņas, kas izskatās šādi:

Grupa Nosaukums: builtin \ Administrators
Tips: Alias
SID:
Rekvizīti: Group izmantot noraidīt tikai

Jūs esat biedrs Administratori, bet jūsu drošība token nav faktiski ir administratoru grupā to normālā veidā. UAC zīmes, grupa "noliegt", kas nozīmē to nekad neizmanto, lai piešķirtu atļaujas, tikai lai ļautu viņiem. Ja jūs tagad apskatīt Access Control List (ACL ti atļaujas), lai disks:
C: \ Users \ foo> icacls d: \
d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (TI) (F)
Iebūvēts \ Administrators: (OI) (TI) (F)
Iebūvēts \ Users: (OI) (TI) (RX)

Daļas, kā rezultātā jūs nepatikšanas ir pēdējās divas rindas. Otrajā līnijā stipendijas administratoriem pilnu kontroli. Jums ir administrators, bet tāpēc, ka tu darbojies bez paaugstināts token, jums nav Administratori jūsu token, lai dalība nepalīdz. Otrajā līnijā dotācijas users lasīt. Jūs arī dalībnieks lietotājiem. Tādējādi, braucot ar administratora apstiprinājuma veidu saskaņā ar UAC, jūsu kopējām tiesībām uz šī diska tiek nolasīts.

Labot

Lai to labotu, jums vajadzēs piešķirt lietotājiem mainīt privilēģijas disku. Really Simple darīt.

Option 1:

Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz diska burtu Explorer un izvēlieties īpašības
Noklikšķiniet uz cilnes Drošība
Noklikšķiniet uz "Rediģēt". Jums tiks lūgts pacelt. Atcerieties, ka līdz brīdim, kad jūs vēl admin apstiprinājuma režīmā un praktisku apsvērumu dēļ neesat admin
Izvēlieties "lietotāju" un izvēles Modificēt box
Noklikšķiniet uz Labi pietiekami laikus, lai saņemtu atpakaļ, kur jums bija.

Option 2: (mazliet sarežģītāka, bet viegli ja vēlaties sintakse)

No paaugstināts komandrindu.

Noklikšķiniet Window aplis
Noklikšķiniet uz All Programs: Aksesuāri
Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Komandu uzvedne un izvēlieties "Run kā administrators"
Pacelt
Palaist šo komandu: icacls d: \ / dotāciju builtin \ Users: (Oi, cl, m)
Aizstāt neatkarīgi no diska burts savu ārējo disks ir plānots, lai d: \. oi līdzekļiem "let objekti (files) mantot šo ACE". cl līdzekļiem "let konteineri (Directories) mantot šo ACE". m nozīmē "pārveidot". ACE ir Access Control saraksta ierakstā, citiem vārdiem sakot, ar ACL ieraksti, kas piešķir vai liedz kāds atļaujas iebilst.

Kad jūs šo regulāro lietotājiem būs iespēja lasīt un rakstīt uz diska. Ja vien jums nav pārrāvuši mantojuma kaut kur pa direktoriju hierarhiju vadīt Jums nav nepieciešams mainīt vairāk ACLs par šo visu disku.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Janvāris 14, 2008, 11:55
Moderator Group

Default Piekļuve liegta

Par otro metodi sintakse būtu bijis

Noklikšķiniet Window aplis
Noklikšķiniet uz All Programs: Aksesuāri
Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Komandu uzvedne un izvēlieties "Run kā administrators"
Pacelt
Palaist šo komandu: icacls d: \ / dotāciju builtin \ Users: (OI) (CL) (M)
Aizstāt neatkarīgi no diska burts savu ārējo disks ir plānots, lai d: \. (OI) līdzekļiem "let objekti (files) mantot šo ACE". (CL) līdzekļiem "let konteineri (Directories) mantot šo ACE". (M) nozīmē "pārveidot". ACE ir Access Control saraksta ierakstā, citiem vārdiem sakot, ar ACL ieraksti, kas piešķir vai liedz kāds atļaujas iebilst.

Old Janvāris 14, 2008, 12:28
Donors Group

Default Piekļuve liegta

Skrēja gan komandrindas versijas - gan teikt "builtin .............. utt nav spēkā nekavējoties. Tho citu metodi, kas nav bijis spēkā.?
Old Janvāris 14, 2008, 12:59
Moderator Group

Default Piekļuve liegta

Aizmirstiet komandrindas. Man šķiet, nevaram saņemt, ka uz darbu vai nu.

Es nesaprotu, kāpēc pirmais solis, nedarbojas ...

Vai esat mēģinājuši pārņēma?

Right Click D: \ Drive ikona no My Computer -> Properties -> Security -> Advanced -> Take Ownership

Old Janvāris 16, 2008, 02:40
Donors Group

Default Piekļuve liegta

Ir mēģinājuši vairākas reizes, lai ņemtu ownwership --nav mēģinājuši rakstīt kopš pēdējās ..... ir aizņemts ar caurpūstas PSU un melnu ekrāna POST. Es novērtēju Jūsu pūles un būs jāinformē jūs par iznākumu. Thanks ...............
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.