![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tagad mana brīnišķīgi Vista neļauj man rakstīt uz manu "D" cieto disku. Ir mainījušies visas atļaujas, kas "atļauj." Nē veiksmi! Idejas? Thanks ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja piedziņa tika izmantota dažādu mašīnu pirms to lietot ar Vista tas ir iespējams parole bloķēta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu redzējis šo jautājumu nākt klajā agrāk. Es pieņemu, ka esat ieņēmis braucienā no sistēmas, kas iepriekš izmantota Windows XP un tagad nevar rakstīt to. Windows XP darbojās kā locekli Built-in administratoru grupas vārdā, un jūs varētu rakstīt tā tikai naudas sodu. Vista, jums ir arī loceklis, Built-in administratoru grupā, bet tagad tu nevari rakstīt to. Explaination Iemesls ir atļaujas, bet dēļ tie kļūst par problēmu, jo Lietotāja konta kontrole (UAC). Ja jums "whoami / all / for saraksts" uz Vista jums izdruku no jūsu atļaujas token. Tam būs dažas rindiņas, kas izskatās šādi: Grupa Nosaukums: builtin \ Administrators Tips: Alias SID: Rekvizīti: Group izmantot noraidīt tikai Jūs esat biedrs Administratori, bet jūsu drošība token nav faktiski ir administratoru grupā to normālā veidā. UAC zīmes, grupa "noliegt", kas nozīmē to nekad neizmanto, lai piešķirtu atļaujas, tikai lai ļautu viņiem. Ja jūs tagad apskatīt Access Control List (ACL ti atļaujas), lai disks: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (TI) (F) Iebūvēts \ Administrators: (OI) (TI) (F) Iebūvēts \ Users: (OI) (TI) (RX) Daļas, kā rezultātā jūs nepatikšanas ir pēdējās divas rindas. Otrajā līnijā stipendijas administratoriem pilnu kontroli. Jums ir administrators, bet tāpēc, ka tu darbojies bez paaugstināts token, jums nav Administratori jūsu token, lai dalība nepalīdz. Otrajā līnijā dotācijas users lasīt. Jūs arī dalībnieks lietotājiem. Tādējādi, braucot ar administratora apstiprinājuma veidu saskaņā ar UAC, jūsu kopējām tiesībām uz šī diska tiek nolasīts. Labot Lai to labotu, jums vajadzēs piešķirt lietotājiem mainīt privilēģijas disku. Really Simple darīt. Option 1: Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz diska burtu Explorer un izvēlieties īpašības Noklikšķiniet uz cilnes Drošība Noklikšķiniet uz "Rediģēt". Jums tiks lūgts pacelt. Atcerieties, ka līdz brīdim, kad jūs vēl admin apstiprinājuma režīmā un praktisku apsvērumu dēļ neesat admin Izvēlieties "lietotāju" un izvēles Modificēt box Noklikšķiniet uz Labi pietiekami laikus, lai saņemtu atpakaļ, kur jums bija. Option 2: (mazliet sarežģītāka, bet viegli ja vēlaties sintakse) No paaugstināts komandrindu. Noklikšķiniet Window aplis Noklikšķiniet uz All Programs: Aksesuāri Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Komandu uzvedne un izvēlieties "Run kā administrators" Pacelt Palaist šo komandu: icacls d: \ / dotāciju builtin \ Users: (Oi, cl, m) Aizstāt neatkarīgi no diska burts savu ārējo disks ir plānots, lai d: \. oi līdzekļiem "let objekti (files) mantot šo ACE". cl līdzekļiem "let konteineri (Directories) mantot šo ACE". m nozīmē "pārveidot". ACE ir Access Control saraksta ierakstā, citiem vārdiem sakot, ar ACL ieraksti, kas piešķir vai liedz kāds atļaujas iebilst. Kad jūs šo regulāro lietotājiem būs iespēja lasīt un rakstīt uz diska. Ja vien jums nav pārrāvuši mantojuma kaut kur pa direktoriju hierarhiju vadīt Jums nav nepieciešams mainīt vairāk ACLs par šo visu disku.
|
| |||
| |||
| Par otro metodi sintakse būtu bijis Noklikšķiniet Window aplis Noklikšķiniet uz All Programs: Aksesuāri Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Komandu uzvedne un izvēlieties "Run kā administrators" Pacelt Palaist šo komandu: icacls d: \ / dotāciju builtin \ Users: (OI) (CL) (M) Aizstāt neatkarīgi no diska burts savu ārējo disks ir plānots, lai d: \. (OI) līdzekļiem "let objekti (files) mantot šo ACE". (CL) līdzekļiem "let konteineri (Directories) mantot šo ACE". (M) nozīmē "pārveidot". ACE ir Access Control saraksta ierakstā, citiem vārdiem sakot, ar ACL ieraksti, kas piešķir vai liedz kāds atļaujas iebilst.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Skrēja gan komandrindas versijas - gan teikt "builtin .............. utt nav spēkā nekavējoties. Tho citu metodi, kas nav bijis spēkā.? |
|
| |||
| |||
| Aizmirstiet komandrindas. Man šķiet, nevaram saņemt, ka uz darbu vai nu. Es nesaprotu, kāpēc pirmais solis, nedarbojas ... Vai esat mēģinājuši pārņēma? Right Click D: \ Drive ikona no My Computer -> Properties -> Security -> Advanced -> Take Ownership
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ir mēģinājuši vairākas reizes, lai ņemtu ownwership --nav mēģinājuši rakstīt kopš pēdējās ..... ir aizņemts ar caurpūstas PSU un melnu ekrāna POST. Es novērtēju Jūsu pūles un būs jāinformē jūs par iznākumu. Thanks ............... |