![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acum mi minunat Vista nu va lasa-ma sa-mi scrie la "D" hard-disk. S-au schimbat toate permisiunile pentru a "permite". Nu succes!!! Ideas?? Multumesc ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care unitatea a fost utilizat într-o altă maşină, înainte de al utiliza cu Vista, este posibil parola blocată.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut această întrebare înainte de a veni sus. Presupun că te-au luat pe unitatea de la un sistem care a utilizat anterior Windows XP, iar acum nu pot să-l scrie. În Windows XP ai fost difuzate ca un membru al Built-in Administratorii de grup, şi ai putea să-l scrie bine. În Vista, sunt, de asemenea, un membru al Built-in grupul Administratori, dar acum nu puteţi să-l scrie. Explaination Motivul este permisiuni, dar motivul pentru care ele vor deveni o problemă pentru că este de Control cont utilizator (UAC). Dacă executaţi "whoami / toate / pentru lista" de la Vista ai imprimat de permisiuni token. Acesta va avea câteva linii care arata astfel: Nume Grup: încorporate \ Administrators Tip: Alias SID: Atribute: Group folosit doar pentru a refuza Sunteti un membru al Administratorii, dar vă token-ul de securitate nu au de fapt grupului de administratori în el în mod normal. UAC mărcile care grupul ca "refuza", care înseamnă că nu este niciodată folosit pentru a acorda permisiuni, doar pentru a le permite acestora. Dacă acum, uita-te la lista de control al accesului (ACL adică permisiunile) pentru drive-ul: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (IC) (F) Încorporate \ Administrators: (OI) (IC) (F) Încorporate \ Users: (OI) (IC) (RX) Părţile care cauzează probleme ce se află ultimele două linii. Cea de-a doua linie de subvenţii Administratorii control complet. Eşti un administrator, dar pentru că vi se execută sub un non-crescute simbol, nu aveţi de administratori în token-ul dvs., astfel încât de membru nu ajuta. Cea de-a doua linie de subvenţii utilizatorii citit. Sunteţi de asemenea membru al utilizatorilor. Astfel, când se rulează în modul de administrare de aprobare în conformitate cu UAC, pentru valoarea totală a drepturilor la această unitate este citit. Fixa Pentru a remedia acest lucru, aveţi nevoie pentru a acorda utilizatorilor privilegii pentru a modifica unitatea de stocare. Serios simplă de a face. Opţiunea 1: Faceţi clic dreapta pe litera de unitate în Explorer şi selectaţi Proprietăţi Faceţi clic pe fila Securitate Faceţi clic pe "Editare". Vi se va cere să eleva. Amintiţi-vă, până nu vă sunt încă în admin Mod de aprobare şi pentru toate scopurile practice, nu esti un admin Selectaţi "Users" şi a verifica cutie Modificare Faceţi clic pe OK de multe ori să mă întorc la tine în cazul în care au fost. Opţiunea 2: (Un pic mai complicat, dar uşor, dacă doriţi sintaxa) De la o linie de comandă. Faceţi clic pe fereastră cerc Faceţi clic pe Toate programele: Accesorii Clic-dreapta pe Prompt comandă şi selectaţi "Executare ca administrator" Eleva Executaţi această comandă: icacls d: \ / acorda încorporate \ Users: (oi, CL, m) Membri supleanţi orice literă de unitate dvs. externe unitate este mapat la pentru d: \. oi înseamnă "să obiecte (imagini) moşteni acest ACE". CL înseamnă "să containere (directoare) moşteni acest ACE". m înseamnă "modifica". O ACE este o lista de control de acces de intrare, cu alte cuvinte, intrările în ACL care acordă sau refuză cineva permisiunea de a obiectului. Odată ce aţi face acest lucru regulat, utilizatorii vor putea să citească şi să scrie în unitate. Atâta timp cât nu aţi rupt moştenire undeva pe directorul de ierarhie a conduce nu veţi avea nevoie de a modifica orice mai ACL-uri de pe acest disc întreg.
|
| |||
| |||
| Sintaxa pentru cea de-a doua metodă ar fi trebuit să fie Faceţi clic pe fereastră cerc Faceţi clic pe Toate programele: Accesorii Clic-dreapta pe Prompt comandă şi selectaţi "Executare ca administrator" Eleva Executaţi această comandă: icacls d: \ / acorda încorporate \ Users: (OI) (CL) (m) Membri supleanţi orice literă de unitate dvs. externe unitate este mapat la pentru d: \. (OI) înseamnă "să obiecte (imagini) moşteni acest ACE". (CL) înseamnă "să containere (directoare) moşteni acest ACE". (M) înseamnă "modifica". O ACE este o lista de control de acces de intrare, cu alte cuvinte, intrările în ACL care acordă sau refuză cineva permisiunea de a obiectului.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Fugit ambele versiuni, în linie de comandă - ambele spune "încorporate .............. etc este invalid prompt. Thợ altă metodă de a nu a avut nici un efect.?? |
|
| |||
| |||
| Uită de promptul de comandă. I se pare că nu se poate pentru a obţine acest lucru să fie. Nu înţeleg de ce prima cale nu funcţionează ... Aţi încercat să luaţi proprietate? Click dreapta pe D: \ Drive pictograma de la My Computer -> Proprietăţi -> Securitate -> Advanced -> Preia în proprietate
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Au încercat numeroase ori pentru a lua ownwership --nu au încercat să scrie de la ultima ..... fost ocupat, cu o floare PSU şi un ecran negru POST. Apreciez eforturile dumneavoastră, şi vă va informa cu privire la rezultatul. Multumesc ............... |
![]() |
|
| Marcaje |