![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Teraz môj krásny Vista nebude nech mi napíšte na moje "D" pevný disk. Zmenili všetky privilégiá "dovoliť". Nie úspech! Myšlienky? Vďaka ..............
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak jednotka bol použitý v inom počítači pred použitím ho Vista je možná heslo zamknuté.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Videl som túto otázku prísť skôr. Predpokladám, že máte na disku zo systému, ktorý už používa Windows XP a teraz nedá zapisovať.
Vo Windows XP beží tak, ako ste boli členom skupiny Administrators v Vstavané-Group, a môžete napísať na to prostě v pohodě. Vo Vista sa tiež členom predstavenstva Zabudované-in skupiny Administrators, ale teraz sa nedá zapisovať. Explaination Dôvodom je povolenie, ale z dôvodu, že štát je problém, pretože nástroj riadenia používateľských kont (UAC). Ak spustíte "Whoa / all / na zoznam" na Vista dostanete výtlačok svojho oprávnenia token. Bude mať niekoľko riadkov, ktoré vyzerajú takto: Názov skupiny: BUILTIN \ Administrators Typ: Alias SID: Atribúty: Skupina používa pre odoprieť iba Ste členom Administrators, ale bezpečnostné token nie je skutočne majú skupiny Administrators v ňom sa bežným spôsobom. UAC známky, že skupiny ako "deny", čo znamená, že je nikdy nepoužíval udeliť povolenie, len aby v súvislosti s nimi. Ak si teraz pozrieť na Access Control List (ACL, tj oprávnenie) pre pohon: C: \ Users \ foo> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX) Častí spôsobuje Vaše ťažkosti sú posledné dva riadky. Druhá položka grantov Administrators úplné riadenie. Ste správca, ale preto, že je spustený na základe non-zvýšené token, nemáte Administrators vo vašom znamení, takže členstvo nepomôže vám. Druhá línia podpory používateľov čítať. Ste tiež členom užívateľov. Preto, keď beží v režime schválenie správca podľa UAC, váš celkový práva na tento disk je čitateľný. Opraviť Ak chcete túto opravu, musíte poskytnúť používateľom upravovať oprávnenie k jednotke. Naozaj jednoduché urobiť. Variant 1: Právo-kliknite na písmeno jednotky v Prieskumníkovi a vyberte Vlastnosti Kliknite na kartu Zabezpečenie Kliknite na "Upraviť". Budete vyzvaní na povznesení. Pamätajte si, že kým si je stále v režime schválenie správca, a pre všetky praktické účely vás nie sú admin Vyberte "Užívatelia" a začiarknite políčko Zmeniť Kliknite na tlačidlo OK dost dlho, až sa vrátim tam, kde ste boli. Variant 2: (A trochu komplikovanejšie, ale ak sa vám páči jednoduchej syntaxe) Zo zvýšenej príkazového riadku. Kliknite na okno kruh Kliknite na Všetky programy: Príslušenstvo Pravé-kliknutie na Command Prompt a vyberte "Spustiť ako správca" Povýšiť Spustiť tento príkaz: icacls d: \ / grant BUILTIN \ Users: (OI, cl, m) Náhradník čokoľvek písmeno váš externý disk je na mapovanie na d: \. oi znamená "nechť objektov (súborov) dedia túto ACE". cl znamená "nechať nádoby (adresára) dedia túto ACE". m znamená "upraviť". Trumf je Access Control List vložka, inými slovami, že záznamy v ACL, že granty alebo upiera niekto svolení k objektu. Keď to urobíte pravidelní užívatelia sa budú môcť čítať a zapisovať na disk. Ako dlho, ako ste sa nerozloží dedičstva někde adresár hierarchie disku nemusíte meniť žiadne ďalšie ACL na celý disk.
|
|
|||
|
|||
|
Syntax pre druhú metódu by boli
Kliknite na okno kruh Kliknite na Všetky programy: Príslušenstvo Pravé-kliknutie na Command Prompt a vyberte "Spustiť ako správca" Povýšiť Spustiť tento príkaz: icacls d: \ / grant BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (M) Náhradník čokoľvek písmeno váš externý disk je na mapovanie na d: \. (OI) znamená "nechť objektov (súborov) dedia túto ACE". (CL) znamená "nechať nádoby (adresára) dedia túto ACE". (M) znamená "upraviť". Trumf je Access Control List vložka, inými slovami, že záznamy v ACL, že granty alebo upiera niekto svolení k objektu.
|
|||
|
|||
|
Běžel obe verzie v príkazovom riadku - ako hovoria, že "BUILTIN .............. atď je neplatná riadku. Tho iná metóda nemá žiadny účinok.?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zabudnite na príkazovom riadku. Nedarí sa mi dostať do práce, že buď.
Nerozumiem, prečo sa prvá cesta nefunguje ... Skúšali ste prevzali? Kliknite pravým tlačidlom na D: \ Drive ikona od My Computer -> Vlastnosti -> Bezpečnosť -> Rozšírené -> Take Vlastníctvo
|
|||
|
|||
|
Vyskúšalo početné krát vziať ownwership - ne-majú sa snažil písať, pretože posledný ..... čas s fúkané PSU a čierna obrazovka POST. Vážim si vašej snahy a bude vám oznámiť výsledok. Vďaka ...............
|