az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Erişim reddedildi

Reply

Konu Araçları
Old 14 Ocak 2008, 10:47
Bağış Grubu

Şimdi benim güzel Vista bana "D" sabit disklerine yazmak izin vermez. Var "izin vermek için tüm izinleri değişti." Hiçbir başarı! Fikirler? Teşekkürler ..............

Benim Sistemi: Hewybilt

İşlemci (ler):
Core2 E6600, Core2E6750
Anakart:
MSI, Gigabyte
RAM hafıza:
4GB OCZ, 4GB A-Data
Grafik Kartı (ler):
7600GS?, 7950GT
Ses Kartı:
X-Fi XtremeMusic, Audigy2ZS
Sabit Disk (ler):
4x Seagate 250GB SATA
Optik Sürücü (ler):
2 Lite-On, 2 ASUS
Case / PSU:
Apevia X-Sonsuz, Thermaltake Tsunami D
Soğutma:
Thermalright XP90C, tırpanlamak şey ya o
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Cox Kablo 6MB
Monitör (ler):
Chimei 22 ", ViewSonic 19" idi
İşletim Sistemi (ler):
Vista Home Prem, XP Pro
Old 14 Ocak 2008, 11:12
Yönetici Grubu

Sürücü farklı bir makinede önce kullanarak Vista ile bunu muhtemelen kilitli şifre kullanılmıştır.

Size bazı 3. parti yazılımlar gerekiyor sanırım bu kilidini.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 Ocak 2008, 11:36
Moderatör Grubu

Ben öncesine kadar gelip bu soruyu gördüm. Bu bir sistem, daha önce kullanılan ve Windows XP artık bu yazamaması gelen sürücü çektiğiniz varsayıyorum.

Windows XP'de bir üyesi olarak yürütülüyor Administrators Grubu-in, Dahili ve bunun için iyi yazabilirsiniz. Vista'da, ayrıca Administrators-Built in grubunun bir üyesi, fakat şimdi bunu yazamazsınız.

Explaination

Bu nedenle izinleri, ancak bir sorun olma nedeni Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) çünkü biridir. Eğer "whoami / all / listesi için" Vista için izinleri bir simge çıktı almak çalıştırın. Bu birkaç satır olacak bu gibi:

Grup Adı: BUILTIN \ Yöneticiler
Türü: Alias
SID:
Özellikler: Grup için kullanılan tek inkar

Sen Yöneticileri üyesi, ancak güvenlik simgesi vardır aslında bu normal şekilde Administrators grubunun sahip değildir. UAC işaretleri, grup olarak "" olan bu izinleri vermek için, sadece onlara izin vermek için kullanılan hiç bir zaman inkar anlamına gelir. Eğer şimdi sürücü için Erişim Denetim Listesi (ACL izinleri yani) bir bakalım:
C: \ Users \ birşey> icacls d: \
d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F)
BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (F)
BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX)

Parçalar Soruna neden son iki satır vardır. İkinci satır hibe Yöneticiler tam kontrol. Çünkü olmayan bir altında çalışan bir yönetici, ama-simgenizi yükselmiş, bu simge, bu yüzden bu üyelik size yardım etmez Yöneticiler yok. İkinci satır hibe kullanıcıları okuyun. Ayrıca kullanıcıların bir üyesisiniz. Böylece, yönetici onay modunda UAC altında, bu sürücüye toplam hakları okunur çalışıyor.

Ayarlamak

Bu sorunu gidermek için, Kullanıcılar sürücünüze yetkileri değişiklik izni vermesi gerekir. Gerçekten kolay.

Seçenek 1:

Sağ tıklayın ve Explorer'ı seçin sürücü harfini özellikleri
Güvenlik sekmesini tıklatın
Düzenle "yi tıklayın." Sen yükseltmesine istenir. Unutmayın, siz yapıyorsunuz, hala yönetici onay modunda ve bir yönetici değil tüm pratik amaçlar için
Seç "Kullanıcılar" ve Değiştir'i kutusunu işaretleyin
Tamam'ı yeterli kere geri nerede olduğunu görün.

Seçenek 2: (biraz daha karmaşık ancak kolay bir sözdizimi gibi varsa)

Yükseltilmiş bir komut satırından.

Tıklayın Pencere daire
Tıklayın Tüm Programlar: Aksesuarlar
Komut İstemi sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır'ı"
Elevate
Bu komutu çalıştırın: icacls d: \ / hibe BUILTIN \ Users: (Oi, cl, m)
Yerine ne olursa olsun harici sürücü için eşlenen bir mektup sürücü d: \. Oi "anlamına gelir) bu ACE miras" nesnelerin (dosyalar sağlar. CL "anlamına gelir) bu ACE miras" konteynırları (dizinleri sağlar. M "" değiştirmek anlamına gelir. Bir ACE bir Erişim Denetim Listesi Ekle, diğer bir deyişle, ACL in kayıtları bu hibe veya nesne birine izin reddediyor.

Bu normal kullanıcılara okuma ve sürücüye yazmak mümkün olacak yapmak. Bu bütün sürücüde daha fazla ACL'leri değişiklik yapmak gerekmez sürücünün dizin hiyerarşisi boyunca As long as you kırık olmayan bir miras.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 14 Ocak 2008, 11:55
Moderatör Grubu

Ikinci yöntem için gerekli yazım olmalıydı

Tıklayın Pencere daire
Tıklayın Tüm Programlar: Aksesuarlar
Komut İstemi sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır'ı"
Elevate
Bu komutu çalıştırın: icacls d: \ / hibe BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (M)
Yerine ne olursa olsun harici sürücü için eşlenen bir mektup sürücü d: \. (OI) "anlamına gelir) bu ACE miras" nesnelerin (dosyalar sağlar. (CL) "anlamına gelir) bu ACE miras" konteynırları (dizinleri sağlar. (M) "" değiştirmek anlamına gelir. Bir ACE bir Erişim Denetim Listesi Ekle, diğer bir deyişle, ACL in kayıtları bu hibe veya nesne birine izin reddediyor.

Old 14 Ocak 2008 12:28,
Bağış Grubu

Komut satırı her iki sürümü de Ran - hem ".............. vb olduğunu istemini geçersiz. Tho diğer yöntem BUILTIN hiçbir etkisi olmuştur söylüyorlar.?
Old 14 Ocak 2008, 12:59
Moderatör Grubu

Komut istemi unut. Ben işe gitmek için can't seem.

Neden ilk şekilde çalışmıyor don't understand ...

Size ait alarak denediniz mi?

Sağ tıklayın D: \ Sürücü simgesi -den Bilgisayarım -> Özellikleri -> Güvenlik -> Gelişmiş -> Mülkiyet al

Old 16 Ocak 2008, 02:40
Bağış Grubu

Have ownwership çekmek için sayısız kere - denedim-son ..... beri yazmak için hiç denemedim bir üfürülür PSU ve bir siyah ekran POST ile meşgul. Ben ve çabalarını takdir sonucu size vermek olacaktır. Teşekkürler ...............
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından