![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şimdi benim güzel Vista bana "D" sabit disklerine yazmak izin vermez. Var "izin vermek için tüm izinleri değişti." Hiçbir başarı! Fikirler? Teşekkürler ..............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sürücü farklı bir makinede önce kullanarak Vista ile bunu muhtemelen kilitli şifre kullanılmıştır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben öncesine kadar gelip bu soruyu gördüm. Bu bir sistem, daha önce kullanılan ve Windows XP artık bu yazamaması gelen sürücü çektiğiniz varsayıyorum. Windows XP'de bir üyesi olarak yürütülüyor Administrators Grubu-in, Dahili ve bunun için iyi yazabilirsiniz. Vista'da, ayrıca Administrators-Built in grubunun bir üyesi, fakat şimdi bunu yazamazsınız. Explaination Bu nedenle izinleri, ancak bir sorun olma nedeni Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) çünkü biridir. Eğer "whoami / all / listesi için" Vista için izinleri bir simge çıktı almak çalıştırın. Bu birkaç satır olacak bu gibi: Grup Adı: BUILTIN \ Yöneticiler Türü: Alias SID: Özellikler: Grup için kullanılan tek inkar Sen Yöneticileri üyesi, ancak güvenlik simgesi vardır aslında bu normal şekilde Administrators grubunun sahip değildir. UAC işaretleri, grup olarak "" olan bu izinleri vermek için, sadece onlara izin vermek için kullanılan hiç bir zaman inkar anlamına gelir. Eğer şimdi sürücü için Erişim Denetim Listesi (ACL izinleri yani) bir bakalım: C: \ Users \ birşey> icacls d: \ d: \ NT AUTHORITY \ SYSTEM: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Administrators: (OI) (CI) (F) BUILTIN \ Users: (OI) (CI) (RX) Parçalar Soruna neden son iki satır vardır. İkinci satır hibe Yöneticiler tam kontrol. Çünkü olmayan bir altında çalışan bir yönetici, ama-simgenizi yükselmiş, bu simge, bu yüzden bu üyelik size yardım etmez Yöneticiler yok. İkinci satır hibe kullanıcıları okuyun. Ayrıca kullanıcıların bir üyesisiniz. Böylece, yönetici onay modunda UAC altında, bu sürücüye toplam hakları okunur çalışıyor. Ayarlamak Bu sorunu gidermek için, Kullanıcılar sürücünüze yetkileri değişiklik izni vermesi gerekir. Gerçekten kolay. Seçenek 1: Sağ tıklayın ve Explorer'ı seçin sürücü harfini özellikleri Güvenlik sekmesini tıklatın Düzenle "yi tıklayın." Sen yükseltmesine istenir. Unutmayın, siz yapıyorsunuz, hala yönetici onay modunda ve bir yönetici değil tüm pratik amaçlar için Seç "Kullanıcılar" ve Değiştir'i kutusunu işaretleyin Tamam'ı yeterli kere geri nerede olduğunu görün. Seçenek 2: (biraz daha karmaşık ancak kolay bir sözdizimi gibi varsa) Yükseltilmiş bir komut satırından. Tıklayın Pencere daire Tıklayın Tüm Programlar: Aksesuarlar Komut İstemi sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır'ı" Elevate Bu komutu çalıştırın: icacls d: \ / hibe BUILTIN \ Users: (Oi, cl, m) Yerine ne olursa olsun harici sürücü için eşlenen bir mektup sürücü d: \. Oi "anlamına gelir) bu ACE miras" nesnelerin (dosyalar sağlar. CL "anlamına gelir) bu ACE miras" konteynırları (dizinleri sağlar. M "" değiştirmek anlamına gelir. Bir ACE bir Erişim Denetim Listesi Ekle, diğer bir deyişle, ACL in kayıtları bu hibe veya nesne birine izin reddediyor. Bu normal kullanıcılara okuma ve sürücüye yazmak mümkün olacak yapmak. Bu bütün sürücüde daha fazla ACL'leri değişiklik yapmak gerekmez sürücünün dizin hiyerarşisi boyunca As long as you kırık olmayan bir miras.
|
| |||
| |||
| Ikinci yöntem için gerekli yazım olmalıydı Tıklayın Pencere daire Tıklayın Tüm Programlar: Aksesuarlar Komut İstemi sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır'ı" Elevate Bu komutu çalıştırın: icacls d: \ / hibe BUILTIN \ Users: (OI) (CL) (M) Yerine ne olursa olsun harici sürücü için eşlenen bir mektup sürücü d: \. (OI) "anlamına gelir) bu ACE miras" nesnelerin (dosyalar sağlar. (CL) "anlamına gelir) bu ACE miras" konteynırları (dizinleri sağlar. (M) "" değiştirmek anlamına gelir. Bir ACE bir Erişim Denetim Listesi Ekle, diğer bir deyişle, ACL in kayıtları bu hibe veya nesne birine izin reddediyor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Komut satırı her iki sürümü de Ran - hem ".............. vb olduğunu istemini geçersiz. Tho diğer yöntem BUILTIN hiçbir etkisi olmuştur söylüyorlar.? |
|
| |||
| |||
| Komut istemi unut. Ben işe gitmek için can't seem. Neden ilk şekilde çalışmıyor don't understand ... Size ait alarak denediniz mi? Sağ tıklayın D: \ Sürücü simgesi -den Bilgisayarım -> Özellikleri -> Güvenlik -> Gelişmiş -> Mülkiyet al
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Have ownwership çekmek için sayısız kere - denedim-son ..... beri yazmak için hiç denemedim bir üfürülür PSU ve bir siyah ekran POST ile meşgul. Ben ve çabalarını takdir sonucu size vermek olacaktır. Teşekkürler ............... |