![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така ми лаптоп зарядно взривиха, а аз DONT с 30 лири за да го замени в momement. Реших да предприема твърд диск на моя лаптоп и да я тури във външната обвивка. работи правилно, но. Аз recive съобщение Казваш ми Im отрече от достъп до документите на твърдия диск: ![]() Може ли някой да ми помогне? Айв tryed използвате тази програма unlocker |
|
| |||
| |||
| Това е така, защото сте избрали за "Направи си документи частни" вариант на Вашия акаунт. Опитайте с живи Linux distro вместо. Или можете да получите в достатъчно дълъг, за да премахнете паролата на вашия профил?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да променят паролите в безопасен режим? |
|
| |||
| |||
| Да. Сложете диска обратно в PC, празна парола, вземете я и тя ще се чете в другите бр.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да откриете, че трябва само да взема собствеността на папка / файл ..... виждам тук за повече
| |||
| |||
| Да, мисля, че гаранцията ID се използва за прилагане на личния живот. Явно не паролата не означава проверка на личния живот. Безпредметно в ОС, което не се използва този идентификационен все пак. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ОК, аз tryed премахване паролата, че тъй като тя може да бъде Admin сметка, така променени, че също е limted сметка, все още няма късмет и не са ли достатъчно сок остава в лаптопа да правя това, което reccommened на уеб сайта на Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очаквам просто трябва да се вземат собствеността на файловете, както philthomas каза.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Г: \ не е достъпна, Достъпът е отказан. | jimmyc | Дискове & сменяемите носители | 3 | 24 Юни 2009 02:43 |
| Достъпът е отказан! | prawleprovi | Общи Софтуер Чат | 3 | 30 октомври 2008 год. 04:50 |
| Достъпът отказан | hewybo | Windows операционни системи | 6 | 16-то Jan 2008 02:40 |
| Отказан достъп | hannyp | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 14 | 27 ноември 2007 12:37 |
| Достъпът е отказан достъп на всички ... внезапно | Quityourjibbajabba | Windows операционни системи | 3 | 14 ноември 2007 06:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |