![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tak můj notebook nabíječky vybuchla, a já dont mít 30 liber nahradit ji na momement. Rozhodla jsem se přijmout pevný disk z mého notebooku a dejte je do vnějšího pláště. to funguje správně, ale. i recive zprávy říct, im odepřen přístup z dokumentů na disku: ![]() může mi někdo pomoct? IVE tryed pomocí které unlocker program |
|
| |||
| |||
| To proto, že jste si vybrali "Make mé soukromé dokumenty" volby na váš účet. Zkuste žít linux distro místo. Nebo se můžete dostat na dost dlouho, aby odstranila heslo na svůj účet?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| můžete měnit hesla v nouzovém režimu? |
|
| |||
| |||
| Ano. Vložte disk zpět do PC, prázdné heslo, přijmout je a bude čitelný na jiných PC.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná zjistíte, že stačí převzít vlastnictví složky / soubory ..... vidět tady více
| |||
| |||
| Ano, myslím, že bezpečnostní ID se používá k prosazení soukromí. Myslím, že žádné heslo znamená kontrola soukromí. Zbytečné v OS, které nepoužívá, aby ID ačkoli. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ok, i tryed odstranění hesla, myšlení, protože může být admin účet, tak to taky změnil jeden limted účtu, ještě ne štěstí a nedostal dostatek šťávy vlevo v notebooku, aby to, co jste reccommened na webové stránce společnosti Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekávám, stačí převzít vlastnictví souborů jako philthomas řekl.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| G: \ není přístupný, Přístup byl odepřen. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. června 2009 02:43 |
| Přístup byl odepřen! | prawleprovi | Obecné Software Chat | 3 | 30. října 2008 04:50 |
| Přístup zamítnut | hewybo | Operační systémy Windows | 6 | 16. leden 2008 02:40 |
| Přístup nepovolen | hannyp | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 27. listopadu 2007 12:37 |
| Přístup byl odepřen ... najednou | Quityourjibbajabba | Operační systémy Windows | 3 | 14. listopadu 2007 06:10 |
| Thread Nástroje | |
| |