![]() |
|
| |||
| |||
| ok ναι μου φορητό φορτιστή ανατίναξε μέχρι και i dont 30 λίρες για να την αντικαταστήσει στο momement. i αποφάσισε να λάβει το σκληρό δίσκο από το φορητό υπολογιστή μου και το έβαλε σε ένα εξωτερικό περίβλημα. αλλά αυτό δουλεύει σωστά. i recive ένα μήνυμα λέγοντάς μου im άρνησης από την πρόσβαση στα έγγραφα σχετικά με το σκληρό δίσκο: ![]() μπορεί κανείς να με βοηθήσει; IVE tryed Unlocker πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε |
|
| |||
| |||
| Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε επιλέξει το "Κάνε μου ιδιωτικά έγγραφα" επιλογή για λογαριασμό σας. Δοκιμάστε ένα ζωντανό linux distro αντί. Ή μπορείτε να έρθετε σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ασφαλή λειτουργία; |
|
| |||
| |||
| Ναι. Τοποθετήστε το δίσκο στο PC, κενό τον κωδικό σας, πάρτε την και θα είναι ευανάγνωστη στα άλλα τεμ.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεται για να αναλάβει την κατοχή του το φάκελο / αρχεία ..... βλέπω εδώ για περισσότερες
| |||
| |||
| Ναι, πιστεύω ότι το αναγνωριστικό ασφαλείας χρησιμοποιείται για να επιβάλει την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μάλλον δεν σημαίνει ότι δεν κωδικό ελέγχου της ιδιωτικής ζωής. Νόημα σε ένα λειτουργικό σύστημα που δεν χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό όμως. (Linux;)
|
| |||
| |||
| ok, i tryed άρση κωδικό πρόσβασης, της σκέψης, διότι θα μπορούσε να είναι το admin λογαριασμό, άλλαξε τόσο πολύ που ένας λογαριασμός limted, ακόμη δεν έχουν τύχη και δεν έχω αρκετό χυμό αριστερά στο laptop για να κάνει ό, τι σας reccommened σχετικά με την ιστοσελίδα της Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναμένω από εσάς, πρέπει να αναλάβετε την κατοχή των αρχείων, όπως είπε philthomas.