![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tako moj laptop punjač duhati gore, i ja dont imati 30 funta ga zamijeniti na momement. JA odlučio je da uzeti hard disk vanjska strana od moj laptop i stavio ga u vanjsko kućište. ali on radi ispravno. I recive poruku telling me im je odbijen pristup dokumentima na hard disk: ![]() može bilo tko pomoć mene? Ive tryed pomoću koje unlocker program |
|
| |||
| |||
| To je zato što ste izabrali "Neka moje dokumente privatni" opciju na Vašem računu. Isprobajte live linux distro umjesto. Ili možete dobiti dovoljno dugo da uklonite lozinku na vaš račun?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Možete li promijeniti lozinke u sigurnom načinu rada? |
|
| |||
| |||
| Da. Stavite disk u PC, prazni vašu lozinku, odnesite ga van i ona će biti čitljiv u drugom računalu.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi svibanj pronaći da samo trebate preuzeti vlasništvo nad mape / datoteke ..... vidi ovdje za više
| |||
| |||
| Da, mislim da je sigurnost ID se koristi za provedbu privatnost. Valjda ne znači da nema provjere lozinku privatnosti. Besmisleno u OS da se ne koristi taj ID ipak. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ok, ja tryed uklanjanjem lozinku, mislio jer bi to moglo biti admin račun, tako da ga previše promjena jednog limted račun, još uvijek nema sreće, a niste dobili dovoljno soka lijevo u laptop učiniti ono što reccommened Na Microsoftovu web stranici |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekujem te pravedan trebate preuzeti vlasništvo nad kartoteka kao philthomas said.