![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK így én laptop töltõre felrobbant, és én dont volna 30 fontért a helyébe a momement. Úgy döntöttem, hogy a merevlemez az én laptop, és azt egy külső burkolata. működik helyesen, de. i recive Üzenet mondani, im tagadta hozzáférését a dokumentumokat a merevlemez: ![]() tud akárki segítsen nekem? ive tryed használ, hogy Unlocker program |
|
| |||
| |||
| Ez azért van, mert akkor úgy döntött, a "Make My Documents magán" opciót a számláján. Próbálja ki a live linux distro helyette. Vagy tud bejutni elég hosszú ahhoz, hogy távolítsa el a jelszót a fiókjában?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| tud változtatni jelszavak biztonságos módban? |
|
| |||
| |||
| Igen. Tedd vissza a lemezt a PC, üres a jelszót, vegye ki, és ez lesz olvasható a másik számítógépre.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Előfordulhat, hogy csak akkor van szükség, hogy magukénak érezzék a mappa / fájl ..... lát itt tovább
| |||
| |||
| Igen, azt hiszem, a biztonsági azonosító használata érvényesíteni adatait. Azt hiszem, nem azt jelenti, hogy sem a jelszót ellenőrzése adatait. Értelmetlen az OS, hogy nem használja fel, hogy a név is. (Linux?)
|
| |||
| |||
| OK, tryed eltávolításánál jelszót, gondoltam, mert lehet, hogy egy admin, hogy a változás túl limted számla még mindig nincs szerencséje, és nincs elég lé maradt a laptop, hogy mit reccommened a Microsoft weboldalán |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt várom el, ahhoz, hogy el tudják fogadni a fájlokat philthomas mondta.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| G: \ nem érhető el, hozzáférés megtagadva. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. június 2009 02:43 |
| A hozzáférés megtagadva! | prawleprovi | General Chat szoftver | 3 | 30. október 2008 04:50 |
| A hozzáférés megtagadva | hewybo | A Windows operációs rendszerek | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 27. november 2007 12:37 |
| A hozzáférés megtagadva ... hirtelen | Quityourjibbajabba | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. november 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |