![]() |
|
| |||
| |||
| אישור שלי אז פוצצו מטען נייד, ואני צריך 30 לירה dont להחליף אותו בבית momement. החלטתי לקחת את הכונן הקשיח של המחשב הנישא שלי ולשים אותו לתוך מעטפת חיצוני. אבל זה עובד כראוי. אני recive הודעה אומר לי IM נדחתה מגישה את המסמכים על הכונן הקשיח: ![]() מישהו יכול לעזור לי? ive tryed השימוש unlocker התוכנית |
|
| |||
| |||
| זה כי בחרת את "הפוך את המסמכים הפרטיים שלי" אופציה על חשבונך. נסה חי Linux distro במקום. או שאתה יכול להיכנס מספיק זמן כדי להסיר את הסיסמה בחשבון שלך?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לשנות סיסמאות במצב בטוח? |
|
| |||
| |||
| כן. שים את הדיסק האחורי של המחשב, את הסיסמה ריק, לקחת את זה וזה יהיה קריא של אחרים PC.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה עשוי לגלות כי אתה רק צריך לקחת בעלות על תיקייה / קבצים ..... לראות כאן לפרטים
| |||
| |||
| כן, אני חושב את קוד האבטחה משמשת כדי לאכוף פרטיות. אני מניח, לא אומר שאין בודקים הסיסמה של הפרטיות. חסר תכלית של מערכת הפעלה שאינה בשימוש, כי למרות מזהה. (ב-Linux?)
|
| |||
| |||
| בסדר, אני tryed הסרת הסיסמה, כי חשבתי שזה עשוי להיות ניהול החשבון, כל כך שונה זה גם על חשבון limted, עדיין לא מזל ולא יש מספיק מיץ עזבו את הנייד כדי לעשות את מה שאתה reccommened על אתר האינטרנט של מיקרוסופט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מצפה לך רק צריך לקחת בעלות על הקבצים כפי philthomas אמר.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| G: \ הוא לא נגיש, הגישה נדחתה. | jimmyc | כוננים & נשלפת | 3 | 24 יוני 2009 02:43 |
| הגישה נדחתה! | prawleprovi | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 30 אוקטובר 2008 04:50 |
| הגישה נדחתה | hewybo | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 16th ינואר 2008 02:40 |
| הגישה נדחתה | hannyp | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | -27 נובמבר 2007 12:37 |
| הגישה נדחתה ... פתאום | Quityourjibbajabba | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th נובמבר 2007 06:10 |
| שרשרת כלים | |
| |