![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad mano nešiojamas įkroviklis išsprogdino, ir I dont have 30 Kažkas jį pakeisti į momement. Aš nusprendžiau kietąjį diską iš mano nešiojamojo kompiuterio ir įdėti jį į išorinį korpusą. ji veikia tinkamai, tačiau. I recive žinutę pasakojo jiems neleidžiama patekti į kietąjį diską dokumentus: ![]() Can anyone help me? IVE tryed naudojant šį Unlocker programa |
|
| |||
| |||
| Tai yra todėl, kad jūs pasirinkote "Make My Documents" privatus "funkcija, jūsų sąskaita. Stenkitės gyventi Linux distribucijos vietoj. Ar galima gauti ir pakankamai ilgai, kad pašalinti slaptažodis į Jūsų sąskaitą?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| galite pakeisti slaptažodžius safe mode? |
|
| |||
| |||
| Taip. Patalpinkite diską atgal į kompiuterį, tuščią slaptažodį, išimkite jį ir jis bus įskaitomas į kitų vnt.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite pastebėti, kad jums reikia tik perimti katalogą / failus ..... matyti čia daugiau
| |||
| |||
| Taip, manau, kad saugumas ID naudojamas užtikrinti privatumą. Manau be slaptažodžio, tai nėra ir privatumo tikrinimas. Beprasmiškas į OS, kuri nėra naudojimas, kad nors ID. (Linux?)
|
| |||
| |||
| Ok, I tryed pašalinti slaptažodį, minties, nes jis gali būti sąskaitos administratoriaus, kad jis pasikeitė per limted sąskaitos, dar nėra laimės, ir dar turi pakankamai sulčių paliktas nešiojamasis kompiuteris daryti tai, ką jūs reccommened dėl "Microsoft" svetainės |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikiuosi, kad Jums tiesiog reikia imtis atsakomybės kaip philthomas failai pasakė.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| G: \ yra neprieinami, Access denied. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 24, 2009 02:43 |
| Prieiga uždrausta! | prawleprovi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 04:50 |
| Nesuteikta | hewybo | Windows "operacinės sistemos | 6 | 16 sausis 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Security | 14 | Lapkritis 27, 2007 12:37 |
| Uždrausta ... visi staiga | Quityourjibbajabba | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 14, 2007 06:10 |
| Temos įrankiai | |
| |