![]() |
|
| |||
| |||
| ok tik savu klēpjdatoru charger uzspridzināja, un i dont ir 30 mārciņa sterliņu to aizstāt ar momement. es nolēmu veikt cieto disku no manu portatīvo datoru un nodot to ārējā apvalkā. tā darbojas pareizi, bet. i recive ziņojumu, kurā teikts man im noliedza, izmantojot piekļuvi ar cieto disku dokumentus: ![]() Can anyone help me? IVE tryed izmantojot šo unlocker programma |
|
| |||
| |||
| Tas ir tāpēc, ka jūs izvēlējāties "Make My Documents privāto" opciju uz jūsu kontu. Mēģināt dzīvot Linux distro vietā. Vai var jums ir pietiekami ilgi, lai noņemtu paroli kontu?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Jūs varat mainīt paroles drošajā režīmā? |
|
| |||
| |||
| Jā. Ievietojiet disku atpakaļ pc, blank savu paroli, izņemiet to un tas būs lasāms ar citu datoru.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Var gadīties, ka jums ir nepieciešams uzņemties atbildību par mapi / failus ..... redzēt šeit vairāk
| |||
| |||
| Jā, es domāju, ka drošības ID tiek lietots, lai piemērotu privātās dzīves aizsardzību. I guess nav paroles, nav arī pārbaudīt privātās dzīves aizsardzību. Bezjēdzīgu jo OS, kas neizmanto šo ID though. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ok, i tryed novēršot paroli, domas, jo tas varētu būt administratora kontu, lai to nomainījuši pārāk limted konts joprojām nav laime un nav ieguvuši pietiekami daudz sulas atstāta klēpjdators darīt to, ko jūs reccommened uz Microsoft vietni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ceru, ka jums ir nepieciešams uzņemties atbildību par kā philthomas faili teica.