![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok tak mój laptop ładowarki Blew, i ja dont mieć 30 funtów do zastąpienia go na momement. I postanowiła podjąć twardy dysk z mojego laptopa i umieścić ją na zewnętrznej obudowie. działa prawidłowo, ale. i otrzymać komunikat informujący mnie odmówiono im dostęp do dokumentów na dysku twardym: ![]() może ktoś mi pomoże? ive tryed użyciu tego programu Unlocker |
|
| |||
| |||
| Jest tak dlatego, że chcesz "Sprawdź moje dokumenty prywatne" Opcja na koncie. Spróbuj na żywo dystrybucji Linuksa zamiast. Albo można otrzymać w wystarczająco długi, aby usunąć hasło na koncie?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| można zmienić hasła w trybie awaryjnym? |
|
| |||
| |||
| Tak. Włóż dysk z powrotem do komputera, puste hasła, podjąć go i będzie czytelne w innym komputerze.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może się okazać, że wystarczy przejąć na własność folder / files ..... widzieć tu więcej
| |||
| |||
| Tak, myślę, że bezpieczeństwo ID używany jest do egzekwowania prywatności. Chyba nie oznacza braku kontroli hasła prywatności. Pointless w OS, że nie wykorzysta, że choć ID. (Linux?)
|
| |||
| |||
| Ok, I tryed usunięcie hasła, myśli, ponieważ może to być konto administratora, więc zmiana zbyt jeden limted konta, nadal nie ma szczęścia i nie masz wystarczająco dużo soku lewo w laptopie do czego reccommened na stronie Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam nadzieję, wystarczy do podjęcia odpowiedzialności za pliki philthomas powiedział.
![]() |
|
| Zakładki |