![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok deci meu laptop încărcător explodat, şi i dont au la dispoziţie 30 de lire pentru a înlocui la momement. Am decis să iau hard-disk din sistemul meu laptop şi puneţi-l într-un înveliş exterior. funcţionează corect, dar. recive i un mesaj spune-mi de chat a negat de la accesul la documentele de pe hard-disk: ![]() Poate cineva să mă ajute? ive tryed folosind ca unlocker program |
|
| |||
| |||
| Asta este pentru că aţi ales "Fă-mi documente privat" opţiune cu privire la contul dumneavoastră. Încercaţi un live linux distro loc. Sau poate te in timp suficient pentru a elimina parola de pe contul dvs.?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| puteţi modifica parole în modul de siguranţă? |
|
| |||
| |||
| Da. Pune-disk înapoi în bucăţi, necompletat parola, luaţi-l şi acesta va fi citită în alte bucăţi.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este posibil să aflaţi că trebuie doar să aibă dreptul de proprietate asupra dosar / imagini ..... vedea aici pentru mai multe
| |||
| |||
| Da, cred că ID-ul de securitate este folosit pentru a întări protecţia vieţii private. Cred ca nici o parolă, nu înseamnă verificarea de intimitate. Sens într-un sistem de operare care nu utilizează că ID-ul totusi. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ok, am tryed eliminarea parola, gândit pentru că ar putea fi un cont de administrator, asa ca a schimbat-o prea limted un cont, încă nu noroc şi nu au ajuns destul de suc de stânga în laptop să faci ceea ce reccommened de pe site-ul Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă aştept trebuie doar să ia dreptul de proprietate asupra fişierelor ca philthomas spus.