![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak môj notebook nabíjačky vybuchla, a já dont mať 30 libier nahradiť ju na momement. Rozhodla som sa prijať pevný disk z môjho notebooku a dajte sa do vonkajšieho plášťa. to funguje správne, ale. i recive správy říct, im odmietnutý prístup z dokumentov na disku: ![]() môže mi niekto pomoct? IVE tryed pomocou ktorej unlocker program |
|
| |||
| |||
| To preto, že ste si vybrali "Make moje súkromné dokumenty" voľby na váš účet. Skúste žiť linux distro miesto. Alebo sa môžete dostať na dost dlho, aby odstránila heslo na svoj účet?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| môžete meniť heslá v núdzovom režime? |
|
| |||
| |||
| Áno. Vložte disk späť do PC, prázdne heslo, prijať je a bude čitateľný na iných PC.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno zistíte, že stačí prevziať vlastníctvo priečinka / súbory ..... vidieť tady viac
| |||
| |||
| Áno, myslím, že bezpečnostné ID sa používa na presadenie súkromia. Myslím, že žiadne heslo znamená kontrola súkromia. Zbytočné v OS, ktoré nepoužíva, aby ID hoci. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ok, aj tryed odstránenie hesla, myslenia, pretože môže byť admin účet, tak to taky zmenil jeden limted účtu, ešte ne šťastie a nedostal dostatok šťavy vľavo v notebooku, aby to, čo ste reccommened na webovej stránke spoločnosti Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očakávam, stačí prevziať vlastníctvo súborov ako philthomas povedal.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| G: \ nie je prístupný, Prístup bol odmietnutý. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. júna 2009 02:43 |
| Prístup bol odmietnutý! | prawleprovi | Všeobecné Software Chat | 3 | 30. októbra 2008 04:50 |
| Prístup zamietnutý | hewybo | Operačné systémy Windows | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Prístup nepovolený | hannyp | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 27. novembra 2007 12:37 |
| Prístup bol odmietnutý ... naraz | Quityourjibbajabba | Operačné systémy Windows | 3 | 14. novembra 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |