![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок тако мој лаптоп пуњач духати горе, и ја донт имати 30 фунта га заменити на момемент. ЈА велик за узети хард диск ван мој лаптоп и ставио га у вањско кућиште. али он ради исправно. И рециве поруку теллинг ме им је одбијен приступ документима на хард диск: ![]() моћи било ко помоћ мене? Иве трыед помоћу које унлоцкер програм |
|
| |||
| |||
| То је зато што сте изабрали "Нека моје документе приватни" опцију на вашем рачуну. Пробајте ливе Линукс дистро уместо. Или можете добити довољно дуго да уклоните лозинку на ваш рачун?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Можете ли променити лозинке у безбедном начину рада? |
|
| |||
| |||
| Да. Ставите диск у ПЦ, празни вашу лозинку, однесите га ван и она ће бити читљив у другом рачунару.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви мај пронаћи да само треба да преузмете власништво над фасцикле / датотеке ..... види овде за више
| |||
| |||
| Да, мислим да је безбедност ИД се користи за имплементацију приватност. Ваљда не значи да нема провере лозинку приватности. Бесмислено у ОС да се не користи тај ИД ипак. (Линукс?)
|
| |||
| |||
| ок, ја трыед уклањањем лозинку, мислио јер би то могло бити админ налог, тако да га превише промена једног лимтед рачун, још увек нема среће, а нисте добили довољно сока лево у лаптоп учинити оно што реццомменед На? у Мицрософт уеб страници |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очекујем те праведан потреба преузети власништво над картотека као пхилтхомас саид.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Г: \ није приступачан, Аццесс ис дениед. | јиммыц | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 24. јуна 2009 02:43 |
| Аццесс ис дениед! | праулепрови | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 30 октобар 2008 04:50 |
| Аццесс дениед | хеуыбо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 16 јануар 2008 02:40 |
| Приступ је одбијен | ханнып | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 27 новембар 2007 12:37 |
| Аццесс ис дениед ... све нагли | Куитыоурјиббајабба | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 14 новембар 2007 06:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |