![]() |
|
| |||
| |||
| benim laptop şarj patladı Tamam öyleyse, ve i dont ve momement bir şekilde değiştirmek için 30 sterlin var. Ben dizüstü dışında disk alıp harici bir kasa koydu karar verdi. doğru ama çalışır. i sabit diskinizde belgeleri erişimini reddetti Sohbet mesaj bana recive: ![]() kimse bana yardımcı olabilir? ive bu Unlocker programını kullanarak tryed |
|
| |||
| |||
| Çünkü bu "hesap" seçeneğini Belgelerimi özel olun seçti Yani. Yerine canlı bir Linux dağıtımı deneyin. Ya da uzun Hesabınızdaki şifreyi kaldırmak için yeterli alabilirler?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| güvenli modda şifreleri değiştirebilirim? |
|
| |||
| |||
| Evet. Back to the PC, boş parolanızın disk koyun, onu almak ve diğer bilgisayar okunabilir olacaktır.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O sadece klasörün sahipliğini almak için dosyaları ..... ihtiyacınız olabilir görmek burada daha fazla
| |||
| |||
| Evet, güvenlik numarası gizlilik uygulamak için kullanılan düşünüyorum. Ben şifre tahmin gizlilik hiçbir kontrol anlamına gelir. OS de bu olsa numarası kullanmak değildir anlamsız. (Linux?)
|
| |||
| |||
| Tamam, şifre çıkarmadan, tryed çünkü bir yönetici hesabı olarak düşündüm, bu yüzden de, yine de şans ve yeterli suyu, dizüstü bilgisayarınızın size Microsoft web sitesinde ne reccommened yapmak için sol var olmayan bir limted hesabı da değişti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben sadece philthomas olarak dosyanın sahipliğini almak için beklediğini söyledi.
![]() |
|
| Bookmarks |