![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, мій ноутбук зарядного підірвали, і я не мають 30 фунтів, щоб замінити його на momement. Я вирішив прийняти жорсткий диск з мого ноутбука і поклав його на зовнішньому корпусі. вона працює правильно, але. Я Отримати повідомлення про те, мені відмовили їм отримати доступ до документів на жорсткому диску: ![]() Чи можна мені допомогти? Ive Tryed використання цієї програми Unlocker |
|
| |||
| |||
| Це тому, що ви обрали "Зробити" Мої документи "приватний" вибір на вашому рахунку. Спробуйте жити, а не дистрибутив Linux. Або ви можете отримати в досить довго, щоб видалити пароль на обліковий запис?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ви можете змінювати паролі в безпечному режимі? |
|
| |||
| |||
| Так. Поставте диск назад в комп'ютер, порожній пароль, прийняти її, і вона буде прочитати в іншому ПК.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете виявити, що вам просто потрібно змінити власника папки / файли ..... бачити тут для більш
| |||
| |||
| Так, я думаю, що ідентифікатор безпеки використовуються для забезпечення конфіденційності. Я думаю, пароль не означає відсутність перевірки конфіденційності. Pointless в ОС, яка не використовується, хоча цей ідентифікатор. (Linux?)
|
| |||
| |||
| ОК, я Tryed видалення пароля, думали, оскільки це може бути обліковий запис адміністратора, так що це теж змінилася карта обмеженою облікового запису, ще не пощастило і не отримали достатньої соку залишається в ноутбуці зробити те, що ви reccommened на сайт Microsoft |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сподіваюся, вам просто потрібно змінити власника файлів як philthomas сказав.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| G: \ недоступний, відмовлено в доступі. | jimmyc | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 24 червня 2009 02:43 |
| Доступ заборонено! | prawleprovi | General Software чат | 3 | 30 жовтня 2008 04:50 |
| Доступ заборонено | hewybo | Операційні системи Windows | 6 | 16 січня 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 27 листопада 2007 12:37 |
| Відмовлено в доступі ... раптово | Quityourjibbajabba | Операційні системи Windows | 3 | 14 листопада 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |