по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Достъпът е отказан достъп на всички ... внезапно

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти ноември 2007, 06:35
Новите държави Група

Здравейте всички, моля някой да ми помогнеш?

Im Първи на "достъп се отказва" увлекателно разказана история, когато някога се опитвам откриването на музикални файлове / снимки / текст и т.н. на файлове, които съм ходил от плъзнете капка. Просто започна случва на всички файлове да преместя и аз арго обратната него ...

1. Как да спра това?
2. определя засегнатите файлове?

Не мога да копирате и поставите тези файлове на воля и те ще работят, но ако аз плъзнете пуснете файла в друга директория Достъпът е отказан.

* Имам Unlocker и тя ми позволява да изтриете каквото и да се премести нищо. V 1.8.5
* Аз се опитаха да променят един файл свойства, но достъпът е отказан достъп до всяка промяна атрибути.

Спецификациите: Im вървят XP дом, всички файлове са на същия твърд диск (вътрешен).

Отколкото за всяка помощ или връзки,
Old 13-ти ноември 2007, 08:21
Номер на групата

Start -> Run ... и въведете

CMD

cacls filename_or_folder

Ще ти кажа какъв ти е искал достъп до там. Само ще ви дам cacls формат да променим нещата. (И бъркотия нещата големите време.)

Били ли сте понижените в сметката си, за обикновен потребителски акаунт?

На много компютри, излезете, натиснете Ctrl + Alt + Del два пъти и въведете Администратор като потребителско име и парола за вход в празно с всички права! Ако сте инсталирали Windoze сами сте били подканени вероятно за Admin парола.
Old 14 ноември 2007, 01:38
Новите държави Група

Ей приятел, какво ще направи на този jibba Джаба? отколкото за вас отговор ....

http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg

Old 14-ти ноември 2007 година, 06:10
Номер на групата

Това се казва как да тече cacls! Само

cacls.

Ще ви кажа за текущата папка. Ако исках да бона потребител jibberjabber всички достъп до всички файлове, които бихте тип

CD \
cacls. / д / т / г jibberjabber: F

(обърнете внимание на точка)

Но ти ще трябва да го изпълним като потребител с достатъчно разрешения вече. Опитайте стартиране на безопасен режим (задръжте F8 докато зареждане), влизане като администратор и работите с нея.

Това е последна инстанция все пак! Първо, като администратор, промени себе си обратно Admin правата си.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc