![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Здравейте всички, моля някой да ми помогнеш?Im Първи на "достъп се отказва" увлекателно разказана история, когато някога се опитвам откриването на музикални файлове / снимки / текст и т.н. на файлове, които съм ходил от плъзнете капка. Просто започна случва на всички файлове да преместя и аз арго обратната него ... 1. Как да спра това? 2. определя засегнатите файлове? Не мога да копирате и поставите тези файлове на воля и те ще работят, но ако аз плъзнете пуснете файла в друга директория Достъпът е отказан. * Имам Unlocker и тя ми позволява да изтриете каквото и да се премести нищо. V 1.8.5 * Аз се опитаха да променят един файл свойства, но достъпът е отказан достъп до всяка промяна атрибути. Спецификациите: Im вървят XP дом, всички файлове са на същия твърд диск (вътрешен). Отколкото за всяка помощ или връзки, |
|
| |||
| |||
| Start -> Run ... и въведете CMD cacls filename_or_folder Ще ти кажа какъв ти е искал достъп до там. Само ще ви дам cacls формат да променим нещата. (И бъркотия нещата големите време.) Били ли сте понижените в сметката си, за обикновен потребителски акаунт? На много компютри, излезете, натиснете Ctrl + Alt + Del два пъти и въведете Администратор като потребителско име и парола за вход в празно с всички права! Ако сте инсталирали Windoze сами сте били подканени вероятно за Admin парола. |
|
| |||
| |||
| Ей приятел, какво ще направи на този jibba Джаба? отколкото за вас отговор .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| Това се казва как да тече cacls! Само cacls. Ще ви кажа за текущата папка. Ако исках да бона потребител jibberjabber всички достъп до всички файлове, които бихте тип CD \ cacls. / д / т / г jibberjabber: F (обърнете внимание на точка) Но ти ще трябва да го изпълним като потребител с достатъчно разрешения вече. Опитайте стартиране на безопасен режим (задръжте F8 докато зареждане), влизане като администратор и работите с нея. Това е последна инстанция все пак! Първо, като администратор, промени себе си обратно Admin правата си.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |