![]() |
|
| |||
| |||
Hi all, παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος με βοηθήσεις;Im απόκτηση ενός «απαγορεύεται η είσοδος" παρλάρω ποτέ όταν προσπαθώ άνοιγμα αρχείων μουσικής / εικόνες / κείμενο κτλ σχετικά με τα αρχεία που έχουν μετακινηθεί από σύρετέ πτώση. Είναι μόλις άρχισε συμβαίνει σε όλα τα αρχεία που θα μετακινηθούν και θ επίκλισης αναστρέψει αυτή ... 1. πώς μπορώ να σταματήσει αυτό; 2. καθορίζουν τις πληγείσες αρχεία; Μπορώ να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτά τα αρχεία κατά βούληση και θα λειτουργήσει, αλλά αν μου μεταφέρετε οποιοδήποτε αρχείο πτώσης σε διαφορετικό κατάλογο επιτρέπεται η πρόσβαση. * Έχω Unlocker και αυτό μου επιτρέπει να διαγράψετε και να μετακινήσετε τα πάντα τίποτα. V 1.8.5 * Έχω προσπαθήσει να αλλάξει η αρχεία ιδιότητες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος για να αλλάξετε οποιαδήποτε χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά: Im λειτουργίας XP σπίτι, όλα τα αρχεία στον ίδιο σκληρό δίσκο (εσωτερικό). Thanx για οποιαδήποτε βοήθεια ή συνδέσμων, |
|
| |||
| |||
| Έναρξη -> Εκτέλεση ... και πληκτρολογήστε cmd cacls filename_or_folder θα σας πω τι σου είναι σαν να υπάρχει πρόσβαση. Απλά cacls θα σας δώσει τη μορφή που να αλλάξει τα πράγματα. (Και χάλια τα πράγματα μεγάλη στιγμή.) Έχετε υπόψη σας για να υποβαθμιστεί ένα συνηθισμένο λογαριασμό χρήστη; Σε πολλούς υπολογιστές, αποσυνδεθείτε, πατήστε Ctrl + Alt + Del δύο φορές και να τεθεί ως διαχειριστής username και ένα κενό κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε με όλα τα δικαιώματα! Εάν έχετε εγκαταστήσει εσείς ήσασταν Windoze ίσως ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή. |
|
| |||
| |||
| Hey mate, τι κάνει του παρόντος jibba jabba; thanx για την απάντησή σας .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι που σας ενημερώνει πώς να τρέχει cacls! Δίκαιος cacls. Θα σας πω σχετικά με τον τρέχοντα φάκελο. Αν ήθελαν να grand χρήστη jibberjabber όλοι πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας θα τύπου cd \ cacls. / ε / κ / g jibberjabber: f (Να σημειωθεί ότι η τελεία) Αλλά θα πρέπει να τρέχει ως χρήστης με δικαιώματα που έχουν ήδη αρκετά. Δοκιμάστε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία (κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 ενώ την εκκίνηση), συνδεθείτε ως διαχειριστής και να το εκτελέσετε. Αυτή είναι η τελευταία λύση και αν! Πρώτον, ως διαχειριστής, να αλλάξετε τον εαυτό σας πίσω στο admin δικαιώματα σου.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| G: \ δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, απαγορεύεται η είσοδος. | jimmyc | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 24 Ιουν 2009 02:43 |
| Απαγορεύεται η είσοδος! | prawleprovi | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 9η Μαΐου 2008 16:40 |
| Access Denied | hewybo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 16 Ιαν 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 27 Νοε 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |